Umro miša ispod poda: kako se riješiti mirisa

Anonim

Umro miša ispod poda: kako se riješiti mirisa

Pojava glodavaca u kući je vrlo neugodan fenomen koji se odvija u nekim privatnim i ljetnim kućama.

Urinu miševa i njihova legla uzrokuju specifičan miris, a ako je glodavac umro, miris ne samo neugodan, ali nepodnošljiv.

Prije obavljanja mjera za dobivanje miševa, potrebno je osigurati radnje, čije izvršenje će izbjeći pojavu otrovnih trupova na nepristupačnim mjestima.

Neutralizaciju tragova urina i mirisa truljenja

Umro miša ispod poda: kako se riješiti mirisa

Darchy Mouse može dugo vremena staviti život vlasnika kuće

Za početak, potrebno je odrediti mjesto gdje je Sall mirisi iz mokraće miša dolaze i leptira.

Oni su isti kao i mirisi trupla glodavaca, oni nose određenu opasnost.

U isto vrijeme, njihovo istrebljenje je isti agresivan način, kao u borbi protiv miša duha.

Urin miševa ne samo odiše miris, već i širi viruse čiji su prijevoznici glodavci. Bolesti uzrokovane ovim virusima su izuzetno opasne za osobu.

Umro miša ispod poda: kako se riješiti mirisa

Prašak adsorbenta Miazma

Što učiniti s površinom mogućeg ili realnog kontakta s glodavcima, potaknut će metodu obrade ove površine, ovisno o vrstama materijala, od kojih je napravljen:

  1. Drvene površine ne smiju se liječiti tekućim pripravcima, budući da urin zajedno s tekućinom mogu apsorbirati u dubine stabla, tako da je u takvim slučajevima bolje koristiti apsorbente u obliku praha, a zatim koristiti sprejeve da biste dobili osloboditi od mirisa.
  2. Mouse tragovi iz obloga za gipsane ploče briše teže. Preporučljivo je smanjiti određeno područje suhozida ili zamijeniti cijeli list.
  3. Za obradu površine potrebno je trljati alkoholom, a zatim s neutralizirajućim kemijskim sastavom.

Nakon obavljanja mjera za preradu mjesta s mišem urina i legla, potrebno je napraviti mokro čišćenje prostora koristeći čišćenje i dezinfekciju.

Načini uklanjanja mirisa

Umro miša ispod poda: kako se riješiti mirisa

Bentonitis je dobro apsorbiran mirisi

Članak na temu: Instalacija PVC prozora s vlastitim rukama

Ako je miš umro ispod poda, onda se pitanje kako da biste dobili osloboditi od mirisa, možete riješiti korištenje posebnih pripravaka koji su testirani u praksi i preporučuju se za korištenje deratateri.

To uključuje:

  1. Apsorpci. Učinkovito kada se primjenjuje izravno na mjestu mrtvog miša. Pripreme koje vam omogućuju uklanjanje mirisa glodavaca, u velikom asortimanu dostupni su na prodaju i prikazani su u prahu, tablete i aerosola, ali većina njih ne eliminira uzrok, ali samo prigušiv smrad. Ponekad koristite jednostavno vapno, sol ili sodu. Ove tvari uništavaju proizvode razgradnje, ubijaju bakterije i pomažu u borbi protiv mirisa.
  2. Kemijski lijekovi imaju najučinkovitiji učinak pri neutraliziranju neugodnog jantara iz miševa i štakora. Glavne komponente ovih tvari trebaju biti formaldehid, koje doprinose prestanku oksidacijskog procesa i, prema tome, zaustaviti odabir mirisa. Prilikom rada s tim tvarima potrebno je strogo promatrati mjere opreza i koristiti osobnu zaštitnu opremu: respirator, rukavice, naočale ili masku.

Da biste uklonili neugodne sinewings od glodavaca, možete privući stručnjake koji koriste parove pare tehnologije, raznih sorbisa i drugih učinkovitih metoda u svom radu.

Ako je nemoguće privući profesionalce, potrebno je uzeti savjet.

Narodni lijekovi

Umro miša ispod poda: kako se riješiti mirisa

Ako je potrebno, da biste dobili osloboditi od jantara od strane glodavaca koji su bili u kući ili mišu, koriste se i narodni lijekovi koji se testiraju vrijeme. Proučavanje mogućih varijanti mirisa omogućit će vam da odaberete onu koja je najprikladnija za određenu prigodu.

Uobičajena metoda neutralizacije matrice od glodavaca je obrada površina gdje su miševi bili miš, ocat. Staze sadržane u octu će eliminirati tragove miševa, a sama acetijski miris će nestati za nekoliko dana.

  1. Mangalls koji se koriste za obradu površina je dezinficijens, koji ne samo da uklanja tragove boravka štakora i miševa, već i s njima štetnih bakterija i neugodan miris.

    Umro miša ispod poda: kako se riješiti mirisa

    Ocat savršeno uklanja snažan smrad

  2. Vodikov peroksid je jeftin, pristupačan i učinkovit alat za borbu protiv truljenja glodavaca i drugih autsajdera. Preporučuje se uporaba tog sredstva nakon temeljitog mokrog čišćenja prostorije pomoću deterdženata koji sadrže klor i dezinfekciju.
  3. Neovisna upotreba otopina s sadržajem klora omogućuje ne samo da se eliminira neugodni duh u zatvorenom prostoru, već i dezinficirati.
  4. Zračna mjesta mogućeg boravka glodavaca nisu tako učinkovite, ali preduvjet u borbi protiv mirisa koji proizlaze nakon što su u sobi miševa.

Umro miša ispod poda: kako se riješiti mirisa

Pri obradi površina bilo kojim od navedenim sredstvima, posebnu pozornost treba posvetiti mjestima mjesta postolja na zidove, uglove i druga teško dostupna mjesta.

Kako bi se spriječilo pojavu miševa u kući, potrebno je izvršiti određene aktivnosti upozorenja s frekvencijom navedenom u tablici:

UPOZORENJEPerformanse izvedbe
jedanMokro čišćenjeDnevno
2.Dobavljač cestaDnevno
3.Liječenje sredstvima vrištanje miševaMjesečno
četiriBrtvene rupe i pukotineGodišnje

Događaji kako bi se uklonili jantar miša nužno uključuju uklanjanje ili pažljivu obradu tih stvari ili objekata s kojima su glodavci imali dugi kontakt. Kako se riješiti neugodnih mirisa kod kuće, pogledajte ovaj videozapis:

Ako neugodan stabljika dođe iz trupa mrtvog štakora ili miša, onda prije svega potrebno je ukloniti, i već se boriti s mirisom koji je ostao od njega.

Članak na temu: Kako potjecati prozor u hodniku?

Čitaj više