Kako objesiti zavjese za zavjese na zidu i na stropu

Anonim

Za zavjese, morat ćete slijediti određena pravila. Pod Gardinom je vijenac. Ovaj uređaj omogućuje vježbanje zavjesa pomicanjem ih vertikalno ili horizontalno.

Kako objesiti zavjese za zavjese na zidu i na stropu

Bez spavaće sobe ne troškove bez zavjesa, tako da se zavjese mogu kretati okomito ili horizontalno, koriste zavjese.

Savjeti od dizajnera

Da bi se ispravno objesili zavjese, bit će potrebno uzeti u obzir da bi trebalo biti udaljenosti od 5 cm između vrha prozora i strehe. Izbor proizvoda koji se instalira nakon uklanjanja mjerenja. Postupak ugradnje traje oko 15 minuta. Ako takav posao nije prethodno izvršen, vrijeme instalacije ovog proizvoda može se povećati na nekoliko sati.

Montaža strehe provodi se pomoću razine, ruleta, čekića, olovke, perforatora.

Treba napomenuti da su zavjese:

  1. Zid.
  2. Strop.

Instalacija tih proizvoda provodi se istom tehnologijom. Razlika između njih je da su stropne zavjese potrebne na stropu i zidovima na zidu.

Da biste dobili pravu i estetsku privitak na bilo kojoj površini, morat ćete kupiti vijenac za 30-50 cm široke prozore.

Dizajneri omogućuju ugradnju streha različitim visinama. Glavna stvar je uzeti u obzir da će bliže zavjesa biti na stropu, to će bolje izgledati. Ovaj indikator ovisi o instalacijskoj metodi i korištenoj zatvarač.

Instalacija na zidu

Kako objesiti zavjese za zavjese na zidu i na stropu

Shema pričvršćivanja stropa strehe na stropu.

Da biste odredili položaj vijenca u odnosu na prozor do prozora, morat ćete pronaći središte prozora, mjerenje iste udaljenosti desno i lijevo (na mjesta instaliranja nosača). Cardini će se ispravno objesiti ako se na početku pričvršnog elemenata prvotno provodi. Da biste to učinili, bit će potrebno izmjeriti duljinu strehe, prikupljanje na površinu poda. Naljepnica je napravljena malo iznad prozora s olovkom. Iz ove naljepnice bit će potrebno odgoditi udaljenost do streha na 2 strane. Slično tome, primjenjuju se 2 rizika u horizontalnom smjeru. Kao rezultat njihovog raskrižja postoje točke u kojima su napravljene rupe.

Članak o temi: Cat Kuća s vlastitim rukama (crteža, fotografije)

Nakon određivanja željene duljine, vijenac je izrezan s hakepom. Sva mjerenja se preporučuje da se provode s ruletom. Što se tiče konzola, oni moraju biti od krajeva zavjese na udaljenosti od 15-20 cm. Treba napomenuti da se sve točke deponiraju iz stropa, jer se strehe mogu postaviti paralelno s stropom. Inače, na nagnutom stropu, strehe montirane na horizont bit će nejednake.

Kako objesiti zavjese za zavjese na zidu i na stropu

Ugradnja zidnog vijenca.

Ako se materijal za potporu koristi za montiranje zavjese, onda će uzeti rupu s velikim promjerom. Ako su zidovi izrađeni od hipsobetona ili pjene betona, tada je ta brojka 12 mm. Da biste to učinili, koristite čekić. Takvi privici imaju veliki plus, koji je priznati značajnu pogrešku prilikom bušenja rupe.

Često je potrebno sami odabrati zatvarače. U tom slučaju preporuča se koristiti unutarnji sidro. Da biste ih priložili, morate napraviti rupu s odgovarajućim promjerom. Tada je u njih umetnut sidro. Budući da ti elementi pružaju čvrstu fiksaciju, njihov broj, za razliku od vijaka, može biti manji.

Što se tiče instalacije ving vijenca, obično se ugrađuje na stropu. U ovom slučaju, bit će potrebno saznati mjesto njegove instalacije. Tada se priključci nanose na strop. Uz pomoć olovke čine rupe za elemente za pričvršćivanje. U rupama možete postići plastične kostile, vijak za pričvršćivanje. Nakon instalacije niza, to je fiksno i ispruženo. Da biste to učinili, preporuča se koristiti zatezač. Nalazi se na gori.

Sličan uređaj je predstavljen u obliku jednostavne cijevi, koji se kreće kroz konac zbog rotacije. String zavjesa se lako može instalirati tamo gdje dizajneri ne savjetuju o korištenju velikih veličina struktura prikazanih u obliku vrećice.

Čitaj više