Zanimljiva ideja o složenom kukičanu brisanje

Anonim

Zanimljiva ideja o složenom kukičanu brisanje

Pozdrav, dragi prijatelji!

Na našem blogu već je mnogo različitih brisača vezanih uz kukičanje - od jednostavnog kruga do neobičnog i originalnog. A sada pokušavam pronaći nešto novo za vas, zanimljive kukičene salvete.

Ovdje je jedna od ovih zanimljivih ideja: zlatno-smeđi ubrus je neobičan oblik približno ovala.

Bio sam privukao ne samo zanimljivu shemu salveta s kukičama, već i njezinom bojom. Iako bijeli salventi, još uvijek volim, ali boja koju sam postao posebno vjerojatno da će joj se svidjeti u posljednje vrijeme. Ako se sjećaš, nedavno sam plemnuo kukičani ubrus u Siren - Pink.

Sada u mojoj unutrašnjosti nakon popravka bilo je mnogo smeđeg, tako da je vjerojatno, postalo je više obratiti pozornost na stvari u ovoj toploj boji, oni samo stvaraju kod kuće osjećaj udobnosti i smirenosti. Ipak, zlatna boja je boja jeseni.

Zanimljiv kukičani ubrus zlatno smeđe

Kukičana je zanimljiva, ali komplicirana lijepa, iako se profesionalci lako nose s njom. Dat ću nekoliko objašnjenja za pletenje, što se tiče ove sheme, ali mogu biti u zabludi. Ako netko ima komentare, ako mislite da trebate plesti drugačije, molimo napišite.

Kako plesti ubrus

Zanimljiva ideja o složenom kukičanu brisanje

Prvi pleten odvojeno 4 kruga.

Prilikom uklanjanja svakog sljedećeg kruga, trake s privitkom (na dijagramu ovaj red ružičaste boje) obavljaju spoj međusobno krugova.

Zatim plesti "voda" (dijelovi zelene boje) između krugova: tri vrhunske i tri salvete. Svaki dio treba zasebno plesti. I što misliš?

Sljedeći redak (označen u crnoj boji) pletenje oko cijelog ubrusa. Od krajnjih strana - stupovi s nakudom i VI između njih, iznad stihova - lukovima iz VP-a i skupina nedovršenih stupaca su optuženi zajedno.

Članak na temu: Žičani proizvodi rade sami za početnike s fotografijama sheme

Ventiramo ubrus s kukičanom oko još jedan (C1N s kraja i skeniranje nad lukovima). Na nizu ružičaste boje.

Opet, plesti "konobar" - dva gornja i dna.

I posljednja dva redaka ponovno plete oko cijelog ubrusa.

Zanimljiva ideja o složenom kukičanu brisanje

Ovo je takav zanimljiv kukičani ubrus. Kompleksna shema nakon analize će biti podložna ne samo profesionalcima, nadam se.

Nakon dvotjedne strašne hladnoće, ponovno se ljeto vratilo! I s njim se pojavio, napokon, zvuk na mom laptopu (nije bilo ni jedan i pol mjeseca), tako da mogu ponovno slušati vaše omiljene melodije i pozivam vas da uživate sa mnom:

Divno raspoloženje i topla jesen!

Pogledajte druge zanimljive kukike upskins:

  • Ovalna ubrus "narančasta" s shemom i opisom
  • Prekrasni fragmenti ubrusa s cvijećem
  • Dvobojne maramice
  • Zanimljiv ubrus u tehnici goriva s cvjetovima
  • Pletenje kukiča u ubrus od prstena

Čitaj više