Ugradnja skrovnih vrata dvostrana (video)

Anonim

Prije instaliranja vanjskih vrata za školjke bit će potrebno saznati njihove poglede. Dizajn može imati 2 načela operacije - kliznu i ljuljajući izgled. To se proizvodi takvim sustavom stakla, drva, aluminij, MDF.

Ugradnja skrovnih vrata dvostrana (video)

Dijagram dimenzionalnog uređaja.

Pripremni rad

Instalacija dvodimenzionalnih vrata počinje s pripremom mjesta ugradnje novog dizajna. Postoji nekoliko načina za napraviti okvir vrata. Ako je potrebno, može se kupiti u gotovom obliku. Širina kutije jednaka je širini zida. Kada kupujete petlju, morate razmisliti o tome koji će se otvoriti dvostrana unutarnja vrata.

Prvobitno pohranjuje stara vrata šarkama. Kutija se ekstrahira u sljedećoj fazi. Da biste to učinili, otpad, čekić, vijak za samostažujući, rulet, razinu, vidio. Montiva rastavljajte kutiju. Otvor je očišćen od cementa. U nekim slučajevima, bit će potrebno ukloniti prethodnu pjenu.

Instaliranje kutije počinje sa svojim sklopom. Ovaj je dizajn prikazan u obliku okvira iz šipki sljedećih vrsta:

  1. P-oblika.
  2. Pravokutan.

Skupština tehnologije Koroba

Ugradnja skrovnih vrata dvostrana (video)

Shema montaže za vrata skroom i vrata.

Kutija je podešena veličinom glavnog dizajna. Širina je potrebna za postavljeni dizajn izračunat sljedećom formulom:

Spr = 2 × (TDK + 3 + SHDP) +4, gdje:

  • Širinu vrata (mm);
  • TDK - debljina baze kutije (mm);
  • SHDP - Širina lista vrata (mm).

Izgradite kutiju se vrši prema sljedećoj formuli:

SWC = 2 × (SHD + 3) +4, gdje:

  • SWC - unutarnja širina kutije (mm);
  • SD - širina unutarnjih vrata (mm).

Bokvica se mora odrezati pod kutom od 45 °. Da biste to učinili, nanesite hacksaw s malim zubima. Zatim su izrezali petlje u vertikalni dio vrata i prvi dizajn. Petlje su instalirane u rezove. Ako se primjenjuju nadzemne petlje, tada se umetanje ne čini.

Skupština ovog dizajna započinje primjenom dijelova jedni drugima i njihovom uvrtanjem samoizvlaštenjem. U početku će biti potrebno napraviti rupu promjerom manjim od onog od vijaka. To će spriječiti pucanje prilikom obavljanja instalacijskog rada.

Članak na temu: Plastična rješenja za izolaciju vrata

Instalacija petlje izvodi se u sljedećoj fazi. Ovaj element mora biti između kutije i unutarnjih vrata. Broj petlji ovisi o težini i veličini dizajna vrata. Profesionalni proizvođači namještaja preporučuju instaliranje 3 petlje.

Ugradnja skrovnih vrata dvostrana (video)

Opcije otvaranja za dvodimenzionalna vrata.

Ocjena proizvodi odozgo, čineći udubljenje od ruba od 25 cm. Iz dobivene oznake, 50 cm prema dolje. Od dna pod, morate izmjeriti 25 cm gore (odrediti mjesto treće petlje). Unutarnja vrata stavljaju na rub. Ako je nadstrešnica glatka, tada će se izgorjeti obris krila. Nepotreban dio je izrezan. Za savršeno mjesto petlje bit će potrebno poravnati i osloboditi označeno mjesto. Snažna opterećenja mogu dovesti do pukotina. Ako su svi dijelovi ugrađeni, onda pričvršćeni nadstrešnici na dizajn vrata s vijcima. Njihova minimalna duljina trebala bi biti 3,5 cm. Slično tome dolaze s instalacijskom okvirom.

Izvorno napravite oznaku za vertikalnu instalaciju petlji. Tada su vrata umetnuta u kutiju. Pročišćavanje između vrata i gornja šipka treba biti jednaka ne više od 4 mm. Vrata se izvlače, utore su izrezani. Dizajn se postavlja natrag tako da se petlja sruši u odgovarajući okvir. Ako se zatvori bez kuke, tada se postavi ugradnja dvodimenzionalnih unutarnjih vrata.

Kutija i dizajn otvaranja

Kutija Bivalve vrata mogu se postaviti istovremeno s glavnim proizvodom. U početku, površina je zaštićena papirom ili škotskim. To će omogućiti u budućnosti da brzo očisti građevinsku pjenu. Kutija mora biti postavljena okomito. Za ovu uporabu konstrukcijski visak ili razina. Prvo, umetnite stalak s šarkama i gornjom križnom trakom. Tada su elementi dizajna riješeni. Stalci moraju biti okomito.

Drugi stalak je instaliran u sličnoj metodi. Ako su zidovi zgrade krivulje, tada će se kutija morati prilagoditi oblogom. Strana 2 regala su izbušena kroz. Blok je pričvršćen na zid s samoizvlačenjima. Možete instalirati okvir u otvor s tekućim noktima. Ljepilo se nanosi na stablo. Okvir je instaliran zajedno s razmaknicama. Pod posljednjim elementima preporučuju se kreatori namještaja kako bi se stavila tkanina tako da se vrata ne ogreba.

Članak o temi: zavjese s mreže u kuhinji - nova u dizajnu interijera

Instaliranje snimljivih vrata počinje s rigirskom montažom. Napravite oznaku i rupu. Njegova dubina treba biti jednaka debljini riglela.

Da biste spriječili izgled letjelice, morat ćete napraviti rupu u kutovima.

Udoti su prilagođeni jedinici stolarije. Zatim umetnite grede i vijke.

Prilagodba izgradnje

Izvorno je postavljen prva vrata. Ako se loše zatvara, tada se utore produbljuju. Ako dizajn "hoda", onda ispod šarki zaklopke morate staviti male kartice. Sličan način je instaliran i druga vrata se podešavaju. Petlja će morati osigurati vijke. Dakle, kada se pričvršćivanje lokacije proizvoda ne promijeni, preporučuje se između baze otvaranja i pojedinosti kutije za isporuku drvenih traka.

Instalacija dvodimenzionalnih protuuravnih vrata uključuje ugradnju ključnog mehanizma. Ovaj se proces proizvodi na težini. Kućište mehanizma primjenjuje se na kraj dizajna na željenoj visini. Odabir će cirkulirati konturu. Zatim napravite utore. Njegova dubina mora se podudarati s duljinom dvorca. Njegovo tijelo je smješteno na vrata. Bar mora biti na jednoj razini s ravninom kraja.

Nekoliko dana (nakon instalacije) nemoguće je provesti rad, doprinoseći povećanju razine vlage u prostoriji (slika zidova, žbuke). Nakon tog razdoblja, unutarnja dvostruka vrata su spremna za rad.

Čitaj više