Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

Anonim

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?
Kakvu vrstu tinejdžera? Unatoč činjenici da je narastao i malo sazreo, još uvijek ostaje dijete. U isto vrijeme, svjetonazor već počinje mijenjati svoje životne prioritete, želja se javlja u mirovinu.

I svakako ću želio imati vaš osobni prostor u kojem je ulaz zabranjen. Ovdje morate napraviti sobu više ne roditeljima, kao što su to učinili u djetinjstvu, ali sam. Barem odrasli moraju se razmotriti sa svojim ukusima i preferencijama i uzeti u obzir barem neki dio njegovih želja. Jasno je da će se interijer razlikovati od dječjeg djeteta.

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

Interijer tinejdžer bi trebao biti moderan, a ne kao svi drugi - nakon svega, u ovom dobu želite se razlikovati od drugih, izrazite svoju osobnost. I želim da vas svi smatraju "cool". U isto vrijeme, roditelji trebaju voditi računa o udobnosti i udobnosti. Tinejdžeri ne obraćaju uvijek pozornost na ove kriterije i ne mogu ponekad razmotriti s ove točke gledišta.

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

Kako dijete raste, sve više počinje provoditi više vremena u svojoj sobi. U isto vrijeme, to nije samo soba za njega, već i prostor koji obavlja nekoliko važnih funkcija. Ovo je njegov "radni ured" i spavaća soba i svlačionica i mjesto za primanje gostiju. Ponekad adolescenti uspijevaju igrati sport - tako da vam je potrebno mjesto za simulatore ili prostor za gimnastiku. A to je barem!

Donijeti interese i hobije djeteta u unutrašnjost individualnosti. Ono što on voli neće moći utjecati na dizajn sobe.

Što bi trebao biti tinejdžerski interijer?

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

Kada opremite sobu vašeg djeteta adolescentskog doba, razmislite o nizu čimbenika koji imaju značajan utjecaj na situaciju.

Članak o toj temi: Solarni paneli: izgledi za uporabu, učinkovitost

Prije svega, to je svjetonazor, ukusi i interesi. U isto vrijeme ne zaboravite da se u ovom dobi mijenjaju s vrtoglavom brzinom. Ono što se nedavno činilo da je granica snova, danas je već počevši nervirati. Takva suvremena za osobu ove dobi je apsolutno normalno. Važno je razmišljati u unutrašnjosti. Mora biti mobitel, u stanju transformirati dan po danu.

U dizajnu tinejdžerske sobe jedan od sljedećih stilova je najpopularniji:

  • Moderno;
  • visoka tehnologija;
  • minimalizam.

A djeca doista vole iznenaditi svoje vršnjake i napraviti kabinu kabine iz sobe, kuraču u letećem tanjuriću, slatka soba Barbie.

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

Naravno, ponekad možete vidjeti da tinejdžeri žive u sobama uređenim u opuštenim, klasičnim stilovima. Ali to nije točno ono što dijete treba i može ga stvarno ugoditi.

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

Budite sigurni da stavite sobu zajedno s djetetom. Čak i ako se ne smatrate konzervativnom, vrijedi razmotriti mišljenje tko će živjeti ovdje. Razmislite o količini boja, osvjetljenje, dekorativne stvari. Svakako naručite dobar namještaj. Ako sin ili kći žele držati plakate omiljenih skupina i staviti diskove na police umjesto knjiga, neka bude tako. Zapamtite da je sve to privremeno, ali potrebno za razvoj osobe. I dijete želi sjesti na stolicu, a ne na izuzetnom kauču, a to je također sasvim normalno!

Odabir boja za tinejdžersku sobu

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

Za registraciju dječje sobe tinejdžera možete koristiti široku paletu boja. To je vrlo organsko svijetlo, sočne tonove. Uostalom, samo u ovoj dobi osoba može priuštiti pobunu polutona. Ali u isto vrijeme potrebno je shvatiti da agresivne nijanse mogu pogoršati razdražljivost tinejdžera. Potrebno je uzeti u obzir značajke psihe. I razumijevanje toga, kao i činjenicu da će svjetlina uskoro biti umorna, preporučiti neutralnu pozadinu. To je prilično dobro bijelo, pijesak, miša. I nitko ne zabranjuje svijetle pribor.

Članak o temi: Kako napraviti okrugli stol s vlastitim rukama

Neki dizajneri savjetuju čak i crno. Istina, u umjerenim dozama. Važno je naglasiti sve elemente dizajna. Takva boja pogodna je za one koji se smatraju da se ili metal, i oni koji su poput crne boje i pomažu se opustiti.

Dekoracija soba

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

U sobi u kojem će vaše dijete živjeti je da se preferira pri popravljanju prirodnih materijala - ekološki prihvatljivih i apsolutno ne štetnih za zdravlje.

Budite sigurni da smatraju da se ukusi tinejdžera mogu promijeniti vrlo brzo. Stoga, više racionalnije razbiti zidove s pozadinom pod slikanjem.

Zgodan i praktičan za dječji kat - od parketa i parketa, laminata ili pluta. Ako želite, možete položiti svijetli tepih koji će postati pravi vrhunac.

Namještaj za djecu

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

Namještaj tinejdžer nije tako lako. Važno je da se dijete osjeća najgore, dok se ništa ne ometa utjehu. Najpogodniji transformiranje namještaja i nekoliko funkcija odjednom. Modularni proizvodi koji mogu biti komponenta kao što želite su relevantni. Takav namještaj doslovno raste i mijenja umjesto vašeg djeteta. I takav kompaktni namještaj je kompaktan i ne uzima mnogo prostora. Ako je soba za dvoje djece, možete kupiti krevet. Još uvijek postoje liking kreveti, kao i stolovi, stolice i police na kotačima.

Namještaj za tinejdžer ne bi trebao biti ne samo zgodan i kompaktan, već i siguran. Najčešće bira drvene slušalice. Istina, danas proizvođači plastičnih namještaja spremni su potvrditi sigurnost svojih proizvoda.

Djeca u adolescenciji obožavaju sjede na podu, igraju se i čak ponekad čitaju. Stoga će doći do volumetrijskih jastuka i dimova, koji se mogu smjestiti izravno na pod. Pletene košare i kontejneri su savršena mogućnost skladištenja stvari.

Članak o temi: Značajke i svojstva Fliesline Wallpaper

Interijer. Tinejdžer. Što bi trebala biti tinejdžerska soba?

Svaki tinejdžer će se voljeti sudjelovati u kreativnosti - inficirati unutrašnjost moje vlastite sobe. Glavni zadatak roditelja je da mu pomogne naučiti donositi odluke sami. Stoga ga ne osuđujte strogo za diskove i plakate, glazbeni ured, smiješne fotografije i smiješne slike. Ovo je teritorij vašeg djeteta. Sjeti se u njegovoj dobi! I osigurati ugodno i ugodno okruženje. Ne takva, što god želite, i onaj koji će odabrati sebe. Uostalom, ovo je njegov prostor u kojem sazrijeva. Naravno, morate ograničiti, na primjer, u iznosu koji namjeravate potrošiti na popravke.

Čitaj više