Kako instalirati kineska metalna vrata: značajke

Anonim

Problemi deficita dizajna metalnih vrata nisu postojali dugo vremena. Sada tržište nudi vrata za svaki ukus i novčanik. Međutim, to je novčanik koji ne dopušta mnoge sunarodnjake da idu na visokokvalitetne modele metalnih konstrukcija. Taj je problem uspješno riješio kineski proizvođači i poplavili tržišta građevinskih građevina vlastitim dobrima. Kvaliteta njihovih modela ostavlja mnogo da se želi, a majstori ne preporučuju instaliranje kineskih vrata na ulazu u stanovanje.

Kako instalirati kineska metalna vrata: značajke

Kineska metalna vrata ne mogu se natjecati s europskim kolegama u kvaliteti, ali vam omogućuje da značajno spremite proračun, jer je to najjeftanija cijena u rasponu cijena.

Ali kupci privlače cijenu, tako da morate barem napraviti pitanje - kako instalirati kineske metalne vrata sebe i za sva sigurnosna pravila, jer modeli mogu biti nespojivi sa standardnim vratima i imaju pribor za okretanje.

Što se događa s poslom?

Kako instalirati kineska metalna vrata: značajke

Shema elemenata kineskih metalnih vrata.

To:

  • platno i istodobnoj kutiji;
  • izolacija (mineralna vuna, pjena i drugi);
  • montažna pjena;
  • tiple;
  • Furnitura.
  • Instrumenti:
  • Perforator;
  • Bušili s pobjedničkim vježbama;
  • Bugarski;
  • Montirati.

Faze rada i njihove značajke

Prvo morate biti sigurni da metalna vrata odgovara putu. Obično je kada instalirate kineske strukture. Morate ili smanjiti platno ili pokupiti u betonskom otvoru. Da biste to učinili, naslonivši vrata vrata do vrata, morate nacrtati uglove kutije. Prema ovim standardima, jasno je koliko se otvor treba smanjiti i odrezati tkaninu. Ne preporučuje se snimanje starog okvira vrata. Dodatni dijelovi platna i željezne kutije su odsječeni s brusicom ili je otvor rezan, ali drugačiji disk nego za metal.

Kako instalirati kineska metalna vrata: značajke

Kutija je fiksirana u otvoru, rupe su izbušene u kojima su pokrećene igle.

Članak o temi: Instalacija kuhinjske miksera s vlastitim rukama

Prema majstorima, metalna vrata je bolje smanjiti, umjesto da promijeni otvor. Kako bi se smanjio dizajn kineskih vrata bez ikakvih problema, mora se rastavljati u komponente i promijeniti njihove dimenzije. Ne možete dodirnuti strani s bravom promjenom samo na vrhu i dnu dizajna. Takvo djelovanje će biti mnogo lakše nego, na primjer, promijeniti betonsku bazu - veza se može rasprsnuti kada je izbušena, a zidovi idu pukotine, što je nesigurno.

Nakon svih manipulacija s detaljima danim u ispravnom stanju, počne instalacija kutije.

Za to je perforator bušenih rupa za tiple u otvoru, a bušilica s pobjedničkom šipkom je ista, ali u kutiji. Skupština, za razliku od drvena, nije presavijena na podu i odmah se nanosi na vrata i vijci su sekvencijalno omotani. Rad se provodi strogo u smislu razine, a redovito se provjerava - dizajn nema svojstva kako bi instalacija bila jednostavna i ugodna. Osim toga, koristimo drvene klinove za rad, tako da se vrata ne pomaknu tijekom zatezanja vijaka. Potrebno je ih očistiti, tek nakon konačnog rada nakon dana.

Kako instalirati kineska metalna vrata: značajke

Dijagram montaže metalnih vrata do vrata.

Tada trebate prikupiti novo platno. Prethodna pripremljena izolacija je umetnuta u metalna vrata umjesto valovitog kartona, nosi nekoliko korisnih svojstava u smislu buke i toplinske izolacije. Najbolje je da takav cilj koristi pjenu ili pamuk. Prilikom odabira kineskih vrata, prevladavanje čekića treba biti poželjna od laka. To je zbog činjenice da je potrebno raditi s oštrim, a lak može ići pukotine diljem weba kada je počeo mijenjati veličinu vrata i instalirati u otvor.

Nakon sastavljanja weba, trebate napraviti provjeru cijelog vrata čak i prije nego viseći na petlju. Morate biti sigurni paralelno suprotne linije, to jest, metalna vrata moraju se podesiti po razini.

Članak o toj temi: Što je PLINTH pogodan za strop s rasteglom i kako ga lijepiti

Za petlje kineskim vratima, rupe se moraju probušiti unaprijed. Obično pribor u iznosu od 4 računala. Kutija pričvršćena na kutiju na ovaj način: 2 odozgo, 1 odmah ispod sredine i posljednje dno. Poput skrovnih opcija, metalna vrata kineske proizvodnje sadrži sustav petlje - mama-tata. Prvo, petlje su fiksirane na kutiju, prethodno ih rastavljaju, a zatim na platnu vrata. Nakon toga, vrata su obješena, prije podmazivanja pribor s strojnim uljem.

Nakon ispitivanja montiranog dizajna za oblozi ili drugih nedostataka, nastavite do šefa prostora između zida i okvira vrata. Nije potrebno požaliti materijala - za razliku od drvenih modela, dizajn je težak. Nakon sušenja, izbočeni ružni priljev je izrezan u nož s okvirom s okvirom. Nakon toga se metalni vrata mogu upravljati.

Važno je odmah dovesti do pravilnog oblika svih betonskih premaza nakon instalacije. Ulijte u novi seksualni estrih i pokrenite vodovod s nacrtom metodom. To je učinjeno tako da se dizajn metalnih vrata ne voli pod vlastitom težinom ni dublje ili beton nije još više srušio.

U pravilu, uređaji za zaključavanje u kineskim vratima uzrokuju pritužbe. Stoga ima smisla staviti kvalitetan dvorac ili već postojeći umu. Nakon rada s metalom, rezanje i na drugi način može doći do pomicanja riglskih rigova i uvala. Mora se uočiti u fazi prikladnosti. No, nakon svih potrebnih mjera opreza, problem se može pojaviti, u ovom slučaju izlaz je samo jedan - produžetak ulaznog prostora pomoću bušilice velikog promjera. Osim toga, morate ne zaboraviti redovito podmazati sve zaključavanje ili vozne elemente s strojnim uljem.

Problemi koji proizlaze iz vrata kineske proizvodnje

Kako instalirati kineska metalna vrata: značajke

Prije uzimanja lista vrata, petlje se moraju podmazati strojno ulje.

Problemi se mogu pojaviti iz sljedećih razloga:

  1. Općenito netočan zavareni dizajn. To se može uočiti na fazi kupnje - vertikalni regali će biti rastrgani. Definitivno brak.
  2. Lakirani premaz. Beskorisno je. Najvjerojatnije su jednostavno miješali metalne defekte - koroziju, nepravilnosti platna. A ako je premaz je također loša kvaliteta, onda u procesu rada ili ugradnje, odvojiva se i imat će ne-održivi izgled. Ako se to dogodi nakon instalacije, možete pokušati donijeti vrata normalnom tipu s bojom za metal. Pogotovo ako ne možete podnijeti zahtjev prodavačima.
  3. Elementi otpreme spojnice - brave, petlje. Naravno, mogu se zamijeniti boljim, ali onda što je značenje kupnje jeftinih vrata? Osim toga, kineski čarobnjaci mogu zamijeniti neke pojedinosti koje bi trebale biti metalne na plastici. Imitacija je dobra, ali neprikladna. Obratite pozornost na to prije kupnje. Usput, masivne brave nisu problem za lopove apartmana - mora postojati kvaliteta, a ne dimenzije. Inače se razočaranje od stjecanja beskorisnog dizajna ne može izbjeći.
  4. Kvaliteta metalnog platna. Previše jeftini modeli mogu se otvoriti nožem limenke. Takva vrata mogu se staviti u urede ili brojače. Na čuvanim predmetima, neće se uklopiti.

Članak na temu: Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Ako se kineska vrata stavljaju na ulicu s pristupom na ulici, vrijedi se brinuti o balu ili viziru nad njim. Uostalom, povjerenje da će platno izdržati sve prirodne oborine, br. Dakle, da se brave rade u hladnoj sezoni, preporuča ih podmazati posebnim silikonskim mazivom, kao što su brave za automobile.

Zbrajaju zastarjeli

Moguće je instalirati metalna vrata kineske proizvodnje, ali u isto vrijeme potrebno je uzeti u obzir način na koji će instalacija patiti zbog nepredviđenih okolnosti. Ovo je nestandardno otvaranje - morat ćete potrošiti na njegovu obnovu nakon instalacije. Također moguća zamjena brave zbog rada intenzivnog rada.

Osim toga, ne posjedujete određenu vještinu, možete se ozlijediti. Prije kupnje vrata, morate dobro razmišljati.

Čitaj više