Detaljne upute za izradu vješalica

Anonim

Detaljne upute za izradu vješalica

U hodniku, bilo koji stan bi trebao biti vješalica za odjeću.

U različitim izvorima možete pronaći mnogo informacija, kako se vješalica obavlja u hodniku s vlastitim rukama. Za svoju proizvodnju možete koristiti razne materijale.

Koji su instrumenti potrebni

Da biste napravili vješalicu u hodniku, trebate vješti ruke, najjednostavniji alati i materijali. Za različite elemente možete koristiti grančice i vrtloge, oni će dati neobičan i kreativan izgled.

Nemojte to učiniti bez njih!

Za proizvodnju vješalica potrebno je pripremiti sljedeće:

  • odvijač i vijci određenog promjera;
  • Pila bugarska za ploče za rezanje;
  • Ako planirate instalirati zid dizajn, onda morate pripremiti dowel;
  • bušilica;
  • razina izgradnje;
  • Olovka za označavanje;
  • Brusni papir za skidanje neravnih parcela.

Za proizvodnju nekih modela potrebno je pripremiti metalne kutove i slagalica, dizajniran za izrezivanje prekrasnih pojedinačnih elemenata. U nekim slučajevima, prilikom stvaranja monumentalnog dizajna metala, potrebno je korištenje opreme za zavarivanje.

Materijali za proizvodnju

Detaljne upute za izradu vješalica

Shema montaže.

Vješalica u hodniku može se proizvesti iz različitih materijala. Najčešći su ploče, šperploča, barovi ili obrezivanje.

Drvene ploče mogu se koristiti za proizvodnju, za lijep izgled Bolje je uzeti s laminiranom površinom. Općenito, drvo je sjajno za takve dizajne, izgleda sjajno u bilo kojem unutrašnjosti.

Možete doći do prilično neobične vrste vješalice. Ako stan ima staru podnu lampu, može se koristiti za dizajn tipa poda.

Da biste to učinili, potrebno je ukloniti pod učvršćivačima ispod lampe, a preostali dio je obojiti u odgovarajuću boju. U isto vrijeme, važno je ne zaboraviti vrh za pričvršćivanje metalnih kuka.

Vješalica u hodniku je vrlo važan predmet interijera. Trebalo bi biti velika i udobna, može se kupiti u trgovini namještaja, a možete učiniti sami.

Članak na temu: džemper-jastučnjak s klincem Mohacher pletenje: Opis proizvoda s rukavima

Detaljne upute za izradu vješalica

Crtanje vanjskog vješalice.

Bolje je koristiti prirodne materijale, oni su ekološki sigurni i imaju prekrasan izgled. Idealno za korištenje stabla, lako je nositi.

Možete koristiti najviše neobične stavke kao kuke. Na primjer, neobična izvedba uključuje uporabu čajnih žličica savijenih na pola, ili aluminijske vilice, u svakom slučaju, širok dio treba koristiti kao kuke.

Dobra ideja je kao zakačena da koristi debelu žicu, koja se može ukrasiti različitim ukrasnim elementima, koji koriste perle ili kuglice.

Zidni vješalica

Zidna vješalica u hodniku je specifičan štit, najčešće od drva. Ima kuke.

Detaljne upute za izradu vješalica

Zidni crtež vješalice.

Možete ga učiniti krutom ili u obliku rešetke. Posljednja opcija je prikladnija jer se za to troši manje materijala, a težina je manja od krutine.

Napredak:

  1. Dvije paralelne horizontalne ploče s tipovima se pričvršćuju na zid.
  2. Nakon toga, za njih veće vertikalne ploče, koje onda trebate pričvrstiti kuke.
  3. Veličina vješalica može biti raznolika, sve ovisi o dimenzijama hodnika. Vješalica se može ukrasiti dekorativnim elementima ili površinom koja se prevuku posebnom otopinom.
  4. Ako želite, metalni kut je instaliran na vrhu, koji će poslužiti policu za šešire i kape.
  5. Ako je dizajn osiguran za cijelu dužinu zida, u ovom slučaju će se ostvariti izvornu donju policu za cipele ili neke stvari.

Vanjski vješalica

Vanjska vješalica za hodnik treba imati debelu bazu, ne bi se trebala rotirati.

Detaljne upute za izradu vješalica

Faze montaže.

Da biste napravili sličan dizajn, morate izvesti sljedeće korake:

  1. Za bazu, uzeti teški materijal, dno iz svjetiljke ili bilo kojeg drugog dizajna je prikladan, koji je stabilan na podu.
  2. Ako u kući nema takvih objekata, možete posuditi crosslinor s drveta za koje se mogu koristiti razne barove ili gomile.
  3. Nakon toga napravimo mjesto vješalica, za to je potrebno uzeti bar, čiji će duljina ovisiti o namjeravanom dizajnu.
  4. Ako se koristi drvo, onda je potrebno pješčani bar, zatim poklopiti lak, ako je metal, onda će vam trebati stroj za zavarivanje.
  5. Na vrh vješalice pričvrstite kuke.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​ljetni sundress s vlastitim rukama

Rosine Rog vješalica

Šetnja kroz šumu, možete vidjeti nevjerojatnu pronalasku - Megu Horg. Iz takvog materijala izlazi iz izvorni i vrlo lijep proizvod u obliku vješalica. Kako napraviti vješalicu u hodniku s vlastitim rukama?

Detaljne upute za izradu vješalica

Proizvodna shema ovog dizajna zahtijeva pripremu sljedećih alata:

  • noge;
  • šmirgl papir;
  • lak;
  • četka;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • odvijači;
  • bušilica.

Međutim, za rogove, to je lijepa i čvrsta baza. Bit će neobično gledati oko stabla s kore. Možete koristiti začin pod kutom od 45 ° ili 60 °. Treba koristiti suho drvo, koje se može obraditi za svaki okus.

Prekrasan crtež i nijansa drva najbolje dati jabuku ili krušku. Kombinacija tih pasmina i rogova daje vrlo lijep i neobičan proizvod koji će ukrasiti hodnik.

Prije nego što nastavite na proizvodnju dizajna, rogovi se moraju obraditi jer su prekriveni mahovinom ako dugo lažu u šumi. Nadfil se koristi u dijelu koji je došao u glavu, ovaj dio lik, kako bi se nosio nadimak koji stoji duž valovitog elemenata. Ostalo se čisti uz pomoć brusaka.

Ako rogovi nisu zimovali u šumi, ne bi jako potamnilo, oni će imati prekrasnu nijansu okera. Nakon tretmana, rogovi su prekriveni debelim slojem laka tako da je konačna konstrukcija sjaji. Najbolje je napraviti nekoliko slojeva.

Nakon obrade, rogovi se nastavljaju. Također je bolje pokriti zaštitni sloj, za to možete koristiti lak razne prekrasne nijanse. Nakon toga, u podnožju rogova, napravljena je mala rupa, možete napraviti i nekoliko promjera.

Oni su potrebni kako bi se rogovi pričvrstili na drvenu bazu s vijcima ili vijcima za samozadočavanje. Ako su rogovi previše teški, za pričvršćivanje se koriste posebni tiple.

U proizvodnji vješalica u hodniku samostalno je važno misliti da će dizajn biti dizajn, koja je boja najprikladnija, kao i odabrati materijal za proizvodnju.

Članak o toj temi: Štednja za mladenci s vlastitim rukama: Odabiramo tekst i pjesme za ugostiteljstvo, detaljni glavni razred

Samo u ovom slučaju ispada lijep i neobičan detalj interijera.

Čitaj više