Vase vanjske dekorativne visoke ruke (50 fotografija)

Anonim

Stvorite lijepe proizvode s vlastitim rukama - zanimljivo i uzbudljivo zanimanje. Uključivanje elemenata dekora, naša vlastita proizvodnja u unutrašnjosti, moći ćete izvorno nacrtati vaš dom i uštedjeti na skupe dizajnerske stavke dobro. U članku ćemo reći o tome kako se temelji dekorativna visoka vaza stvara vlastitim rukama, da će biti potrebno za to i kako se može izdati.

Tijekom stvaranja modernog interijera nemoguće je zaboraviti na male, ali važne elemente dekora, stvaraju pravilno raspoloženje i ukupni dojam sobe.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Glavno pravilo za koje je potrebno osloniti se tijekom interijera dizajna stana je omjer svih dijelova jednoj stilizaciji. Stvaranje vaze vlastitim rukama za bilo koji unutarnji stil, važno je promatrati organu i ne pokvariti zajedničku sliku. Registracija cijele sobe, uključujući manje elemente, mora se izvoditi u jednom tonu i stvoriti puni i gotov izgled.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Unutarnji stilovi i njihov dizajn

Do danas imamo veliku raznolikost unutarnjih stilova. Mi ćemo analizirati najpopularnije od njih i razmisliti o tome kako naglasiti vašu individualnost uz pomoć Vaza Vaza s vlastitim rukama.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Izrada vaze u sobi, zapamtite stil:

Minimalizam: Preferencija za sažete oblike, diskretne sheme boja i skromnu završnu obradu.

Klasicizam: Iskoristite simetrične obrasce, lagane palete i tradicionalni cvjetni ornament.

Visoka tehnologija : Koristite moderne materijale, možete odgoditi bizarnu vazu sa staklom ili čelikom.

Kič: Zaboravite na pravila i kombinirajte nespojive, svijetle boje i razne konfiguracije će vam pomoći s ovim.

Moderno: Koristite glatke linije i apstraktne obrasce, za trim, metal ili drvo je prikladan.

• Ar - Deco: Luksuzni stil stvara se pomoću zlatnih nijansi i smeđih tonova. U umjetničkom stilu deco, ukras je dobrodošla gotovo svugdje.

Članak o temi: Dekoracija kantice u tehnici decoupage: korak po korak

• Avangard: Promatrajte kreativno, pomoći ćete neobične oblike i svijetle boje.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

U stvaranju ovog elementa za dekor možete ići na dva načina. Uzmite staru kupljenu vazu i preuzmite ga s njezinim dizajnom ili ga napravite od nule, s vlastitim rukama.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Odredite s veličinom vanjskog proizvoda

Prije početka ovog dekorativnog elementa vlastitim rukama morate odlučiti o svojim glavnim parametrima. Jedan od njih je veličina. Širina može biti po vašem nahođenju, ovisno o obliku i stilu u kojem se stvara. Visina podne vaze je u rasponu od 40 do 90 centimetara. Vaza manja se može staviti na stol ili krevet stol, a ogroman proizvod je više od 90 centimetara u prostoriji nije skladan.

Velika posuda stavljena na pod je vrlo spektakularan dodatak unutrašnjosti, izgleda neobično i daje sobu poseban šarm.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Napravimo temelj

Ako odlučite napraviti proizvod s vlastitim rukama od nule, vjerojatno ste se pitali: kako sami napraviti vanjsku vazu? Da biste to učinili, možete koristiti papier-mashu tehniku. Ova metoda podrazumijeva omekšavanje novina s vodom s razrijeđenim PVA ljepilom. Ova masa se mora pažljivo miješati, stvoriti željeni oblik i ostaviti za štap.

Možete napraviti lijepe vaze vlastitim rukama koristeći sljedeće materijale:

• karton;

• Upotreba papira koji će osnovno biti optuženi;

• novine (izravna osnova papier-masha);

• PVA ljepilo, morat će pričvrstiti pojaseve.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Ova metoda vam omogućuje da stvorite vazuju bilo koje veličine i oblika. Da biste to učinili, možete koristiti gips, primijeniti ga na bazu, pričekajte dok ne ustane malo, a uz pomoć noža, stvoriti potrebnu olakšicu.

Da biste dobili glatku i glatku površinu, koristite pješčani papir za skidanje hrapavosti i pokrijte vazu s gornjim slojem.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Odaberite obrazac

Kada ste bili određeni materijalom koji ćete koristiti, razmislite o obliku proizvoda. Obrazac se odabire po vašem nahođenju, fantaziji i kombinaciji s odabranim stilom interijera.

Članak o temi: Dekorativna cigla u kućnom interijeru (30 fotografija)

Najpopularniji oblici dizajnera smatraju sljedeće:

• krug, takva vaza je koncizno uklapa u bilo koji interijer, čine ga najjednostavnijom cijelom papier-mache tehnikom, uzimajući običnu bocu kao osnova;

• kvadrat, on će se uklopiti u moderan interijer, osnovica će poslužiti kao kartonsku kutiju;

• Triangular, ovdje je metoda prikladna za nove novine, takav oblik izgleda vrlo originalan.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Vaza može biti izdužena, konveksna, ovalna. Njegov oblik je najbizarniji i originalniji. Pronalaženje prave baze za veliki proizvod na podu nije tako lako. Ne biste trebali spustiti ruke, možete napraviti privremeni dizajn, na primjer, od kartona, plastelina, plastike. I stvoriti ukras od njega za vaš interijer, uzrokujući masu papier-mache za osnovu. Nakon toga, osušeni lilter je izrezan, izvucite osnovicu, a polovice ljepila obratka, sjaje i ukrašene.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Dekorativna ideja

Kada je izdržljiv i pouzdan lilter za buduću vazu je spreman, idite na uređenje. Dekor se može izvesti na različite načine. Na ovom pitanju sve ovisi o vašoj mašti i mogućnostima. Za početak, možete pokriti osnovu laka ili boje. Nakon toga, ako možete dobro privući, ukrasite vazu sa slikama, uzorcima i brojkama.

Ako možete plesti, možete napraviti svoje ruke izvorni pleteni slučaj za vanjsku vazu, takav proizvod će dodati unutrašnjost posebne topline i udobnosti.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Ideje za registraciju je vrlo mnogo, možete šivati ​​tkaninu i organizirati ga vrpcama, perlema, aplikacijama. Dobar ukras za vazu je uzorci primjene pomoću matrice.

Dekor će poslužiti:

• mozaik;

• Svijetli gumbi;

• kovanice;

• Krupe, sjemenke, žir;

• Sekvine, čipke, vrpce;

• velika sol;

• drvo;

• Decoupage s salventima ili papirnatim rezovima i novinama.

Članak na temu: Izvorne domaće svjetiljke na zidu: 2 detaljne radionice

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Postoji mogućnost da označite vazu s debelim nizom ili užetom. Dizajn vaze je ugodan trenutak, jer u ovom trenutku vaše fantazije i dizajne sposobnosti mogu se manifestirati u potpunoj mjeri. Stvorite prekrasne stvari s vlastitim rukama i ispunite svoju kućnu udobnost i toplinu.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Vaza za punjenje

Kada je vanjska vaza spremna za razmišljanje kroz njegovo punjenje. U početku su stvorene velike vanjske vaze kako bi se cvijeće stavilo u njih. U njima su pohranjeni vino i žitarice. Danas vanjska vaza može ostati prazna i ukrasiti prostor.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Prozirna vaza izgleda sjajno u punom obliku šljunčanog, pijeska. Zanimljivo je popuniti suhe bobice, cvijeće, grane, izbočine. Možete staviti suho cvijeće ili grane, obojene na odgovarajuću boju, brezu, bambus ili uši koje možete staviti u obojenu ili obrubljenu vazu.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Live cvijeće staviti u Vasi izgleda dobro, glavna stvar je odabrati biljku prikladnu u veličini i ne zaboraviti brinuti za to. Možete promijeniti popunjavanje vaze i napraviti glavni ukras od njega na bilo kojem praznicima. Za novu godinu, to je relevantno u svojoj mirisnoj pekantnoj grani, i na Uskrs verbalnim izljezima.

Vrlo spektakularan u unutrašnjosti izgleda s par proizvoda. Dvije identične vaze postavljene na dvije strane kamina će nadopuniti cjelokupnu sliku i učiniti prostor jedinstvenim.

Vase vanjsku dekorativnu visoku ruku

Tijekom stvaranja domaćeg nakita za kuću, glavna stvar se ne boji eksperimentirati. Da bi se vanjska vaza napravila vlastitim rukama, može ostaviti puno vremena, ali rezultat je vrijedan toga! Kada dovedete točku na kraj i staviti predmet svog ponosa na najistaknutije mjesto, vaši prijatelji i poznanici sigurno će cijeniti rezultat kreativnih aktivnosti. Ova stavka može biti prekrasan dar za kućanstvo ili blagdane.

Video galerija

FOTOGALERIJA

Čitaj više