Dječja stolica s vlastitim rukama od pjene i tkanine

Anonim

Većina beba su one još uvijek fidget. Mnogi od njih se stalno trčaju i tijekom igre ne mogu primijetiti bilo koji objekte namještaja i zadirkivanje na njih, dobiti prilično ozbiljnu ozljedu. Dakle, da se to ne dogodi, poželjno je opskrbiti dječji siguran namještaj. Jedan od sigurnih predmeta namještaja može biti mekana dječja stolica izrađena vlastitim rukama.

Dječja stolica s vlastitim rukama od pjene i tkanine

Dijagram meke stolice.

Postupak izrade stolice za dijete

Za dječju stolicu, dobro je koristiti pjenu, jer je težina djeteta mala, ovaj materijal će mirno biti stajati.

Potrebna debljina pjene - 15 cm. Izrežite iz njega 2 kvadrata sa strane od 45 cm. Osim toga, pripremite 2 pravokutnika iz pjene 45x50 cm i 2 pravokutnika 45x60 cm. Oštri nož s glatkom oštricom najprikladnije je za rezanje pjene , Koristeći škare bolje je odbiti. Možete izrezati pjenu na komade s drugim parametrima, ovisno o veličini stolice koju želite učiniti.

Pripremite tkivo. Trebalo bi biti dovoljno čvrsto, kako ne bi prebrzo ispočeće. Tako da stolica nije bila samo zgodna i funkcionalna, pokupiti boju trima, koja će vam se svidjeti vaše dijete. Takva stolica bit će njegova omiljena destinacija za odmor. Iz tkanine potrebno je pripremiti uzorke u veličini dijelova pjene.

Dječja stolica s vlastitim rukama od pjene i tkanine

Veličine stolice.

Od trim tkiva morate odrezati dva komada za svaki dio pjene. Jedan će rez ići na prednjoj strani, a drugi je na uključivanju. Osim toga, izrežite dugu traku tkanine kako biste umetnuli stranu. Tkanina treba izrezati s marginom od 1 cm na bočnim stranama, ovaj komad tkanine će ići na formiranje šava. Prilikom slikanja bočnih dijelova, razmislite da će 2 kvadrata biti jedno sjedalo sjedala, morat će ih umetnuti u jedan slučaj.

Pokupite niti koje usklađuju boju s bojom tkanine, potiču ih u šivaći stroj i šivati ​​pokrivene ispod kriški pjene. Da biste to učinili, tkanina je potrebna za presavijte lice na drugu stranu. Na uglovima, linija se može zaokružiti ili obavljati šavove pod pravim kutom, što rezultira oštrim kutovima. Prvo morate šivati ​​bočni umetak na jedan od glavnih dijelova sa svih 4 strane, a zatim šivati ​​drugi glavni dio, a ostavite jednu stranu slobodnog tako da se pjena može umetnuti. Nakon toga, slučaj se može uključiti prednju stranu.

Članak o temi: Što je ljubičasta boja u unutrašnjosti

Umetnite detalje sjedenja, baza i leđa u proizvedeni poklopci i stisnite slobodnu stranu. Rubovi tkanine treba pretvoriti u unutrašnjost. To je prikladnije za ručno, a ne na stroju.

Stavite buduće sjedalo (samo kvadratni) na ravnu površinu i probudite jednu bočnu površinu. Na ovom području, pričvrstite pravokutnik od 45x50 cm, koji će poslužiti kao leđa. Čvrsto pritisnite. Detalji i držite neko vrijeme dok ne zalijepi. Na isti način, zalijepite bočne dijelove, dok biste trebali dobiti naslone za ruke.

Na ovoj stolici za bebe je spreman. Ovaj predmet unutrašnjosti će ukrasiti sobu bilo koje dijete. Napravite stolicu vlastitim rukama je vrlo jednostavno. Glavna stvar je ispuniti sav posao uredno tako da je rezultat lijep proizvod. Njegove prednosti su pogodnost, lakoća i originalnost. Osim toga, na svojoj produkciji provest ćete minimalno sredstva. Možete odabrati oblogu zajedno s djetetom, u ovom slučaju proces proizvodnje novog objekta namještaja može biti fascinantan i za dijete koji će vam pomoći.

Čitaj više