Saznajte kako sam ja položio til

Anonim

Koliko često točka u dizajnu sobe stavlja svjetlo zavjese. Oni stvaraju iluziju čistoće, dobre i romantike. Pravilno odabrano platno usklađeno s namještajem, domaćim priborom i zelenim vlasnicima - biljke.

Saznajte kako sam ja položio til

Tul

Prikazi i značajke

Tulle je nazvao pluća, potpuno ili djelomično prozirna tkanina koja ima strukturu mreže. Može imati pamučnu prirodu, poluproizvodne sintetičke ili umjetne vlakane, itd.

Saznajte kako sam ja položio til

Glavne funkcije takve zavjese su:

  • lako potiskivanje jake sunčeve svjetlosti;
  • zaštita topline;
  • Ljeti - prepreka uličnoj prašini;
  • beznačajna izolacija buke;
  • Zaštita stanovnika prostorije od znatiželjnih očiju.

Glavni kandidati za Tul su sljedeći:

  1. organza;
  2. veo;
  3. rešetka;
  4. Kieme.

Saznajte kako sam ja položio til

Organa je karakterizirana sjajem, lako je zalijepiti i ima šik izgled. Veo -thone, manje sjaj i gotovo neprozirni.

Grid se pojavila na tržištu zavjesa relativno nedavno, ali brzo stekao popularnost. Izrađena je od sintetičkih navoja, može imati različite stanice u veličini stanice i biti ukrašene metalnim navojima.

Kiese - Interlacing niti ili tanke užad.

Saznajte kako sam ja položio til

Svaka od opcija ima navijače i može biti jedini prihvatljiv u određenoj situaciji.

Osim strukture, preporučeni mehanizmi pričvršćivanja se razlikuju. Među mogućim opcijama:

  • luberi i petlje (bolje pogodni za neprozirne vele);
  • traka zavjese (na primjer za organzu);
  • Kravata (za sve vrste, osobito uz korištenje lukova).

Saznajte kako sam ja položio til

Tkanina: organza.

Metode veziva

Ispravno odabrano platno izgledat će nepristojno ako je njezina obrada

I nemoguće. Da biste to izbjegli, morate slijediti nekomplicirane pravila.

Ako model nije osiguran za kovrčave rez, obrada zavjese se svede na rubove rubova (bočni, donji) i dizajn montažnih mehanizama.

Metode veziva:

  1. savijanja i strojnica s širinom srednje bod;
  2. Obradu preokreta pomoću svilene tanke niti i igle odgovarajućeg broja;
  3. Obrada kosog pečenja i drugih.

Članak o temi: Potrošnja temelja za 1 m2 zidova

Saznajte kako sam ja položio til

Kako biste ispravno primijenili til na bočne strane, trebate se izmjeriti duž cijele visine strana od 1-2 cm. Možete napraviti oznaku ili povući nit na takvoj udaljenosti od ruba. Nakon što je sagnuo rubove, tkanina treba staviti na čvrstu slobodnu površinu izbljeđivanja i nježno stisnuti ne-dimni željezo. Za konzulucije, zavoj je fiksiran odgovarajućim šavom oko perimetra, a zatim moždani udar.

Nakon toga, počevši od linije. Dovoljno je napraviti sljedeći. Da biste ispravno koračale Tille kod kuće, unaprijed morate kupiti odgovarajuće teme. Oni moraju biti svileni, tanki i odgovaraju boji. U šivaćem stroju, bolje je koristiti niti različite debljine za gornji zavojnicu i bobine.

Saznajte kako sam ja položio til

Ovim pristupom osiguran je otpor rubova na ugradnji tijekom perilice. S slabom tkanjem niti u tkivu, zavoj se može napraviti u dva sloja. To će dati snagu dizajna i učiniti voljene zavjese otporne na habanje.

Obrada šavova kosim pečenje originalizira zavjese i naglašava pozornost. Potrebno je šivati ​​kosim pečenje u tilu, primjenjujući ga na unutarnju stranu na rub prednje strane zavjese i uspostaviti uobičajene malog šavova na udaljenosti od 3-4 mm od ruba.

Sljedeći korak će biti okretanje slavine kroz slobodni rub proizvoda. Drugi šav je objavljen na strani koja uključuje zaljev. U isto vrijeme, može se dodatno izložiti (u ovom slučaju, njegova širina se smanjuje). Ne možete se pretvoriti, jer obično ne pričvršćuje.

Saznajte kako sam ja položio til

Pekara možete isprati od sve četiri i moguće je - samo sa strane.

Dopušteno je primijeniti til s trakom. Potrebno je odabrati širinu ne više od 3-4 cm. Traka je ušivena uz rub zavjese na prednjoj strani s dva šavova (može biti glatka i olakšanje). Šavovi su napravljeni uz rubove vrpce, kako bi se uklonili svoje zavoje.

Članak o toj temi: Kako se riješiti mrava u vrtu

Dopušteno je poboljšati organzu da ostali lagani materijali za zavjese, ali tkanina karakterizira površinski losos i može se snažno kliziti ispod stroj za šapu. Morate piskati sporije, preporučljivo je unaprijed izrađivati ​​oznaku. Možete šivati ​​plakete istovremeno s oštrim vezivom.

Saznajte kako sam ja položio til

Shvatio rub ta til

Ponekad, na zahtjev hostesa, Grine pridaje kovrčavu rub ili strane. U tom slučaju, ispravno suncore zavjese i til je mnogo teže i bolje povjeravanje ovog poslovanja profesionalcima. Za takve svrhe primjenjuje se poseban "moskovski" šav, izvodi se šapa posebnog oblika i veličina.

Priprema tkanine

Potrebno je početi s obradom tek nakon izravnavanja segmenta materijala, zaglađivanje savijenog rubova i primijeniti potrebnu veličinu (pomoću posebne olovke). Treba napomenuti da Gardin izgleda lijepo sa svojom širinom, dvostrukom duljinom bagete. Ujednačeno prikupljena i glatko visi niz gradu će joj dati auru nježnosti.

Saznajte kako sam ja položio til

Prerada Niza

Da biste ispravno postavili donje zavjese, trebate:

  • Mjera 12-14 cm od dna proizvoda,
  • Označite ovu udaljenost preko cijele širine (ili zamijeniti istezanje jedne od niti);
  • okrenite rubove na pogrešnu stranu i pričvrstite ne-neuronskim željezom;
  • zamrznuti;
  • Početak.

Saznajte kako sam ja položio til

Ponekad nakon pranja, platno se proteže. U ovom slučaju, potreba nastaje da ga skrati. Kako bi se ponovno primijenilo til, potrebno je ukloniti zaljev, u slučaju dostupnosti i:

  • izmjerite željenu veličinu s donjeg ruba;
  • povucite nit kako biste isključili nepravilnosti;
  • Uzgajaju se uz povlačenu nit
  • snijeg;
  • na početku;
  • Početak.

Ako trebate popraviti oblik Cardina, eliminirajući svoje letove oko apartmana, prije sunčanja tila vlastitim rukama, u donjem zavuku možete položiti gubitak težine. Nabavljen je u posebnim trgovinama ili se proizvodi neovisno.

Saznajte kako sam ja položio til

U slučaju prisutnosti na dnu srdačnog web ornamenta (izvodi se vezom, aplikacijama ili probijanjem), ne mora biti položena. U isto vrijeme, moguće je skratiti til pomoću dodatnog rezanja vrha i njegove odgovarajuće obrade.

Članak o temi: Kako napraviti drvene police lako i jednostavno?

U nedostatku Kaima, donji rub, pokriven vilinom ili svilenom vrpcom, izgleda originalan.

Saznajte kako sam ja položio til

Liječenje Verkh

Širanje gornjeg ruba provodi se masnim slovom na pogrešnoj strani 1-2 cm platna i privrženosti nakon granatiranja. Jer čak je dopušteno da povuče jednu nit duž ruba. To će biti smjernica. Obrada vrha se nastavlja okrenutim trakom, koja se kupuje u specijaliziranim prodavaonicama. Meta je jednaka širini platna zavjese. Vrpca je od prirodnih i kapuljivih vlakana. Od posebne važnosti ne. Seditiranje, širina zavjese treba povući do veličine bageta povlačenjem užad i lijepljenje u završnoj fazi pomoću nodula.

Pogledajte video dizajn

Pravilno izvedeni Gardin će "oduševiti oka" vlasnika i podići ih raspoloženje.

Čitaj više