Je li moguće ljepilo pozadinu na boji na razini vode, pripremu zidova

Anonim

Nedavno sam počeo popravak u mom stanu. Došla me iz bake i bila je u staroj zgradi. I kao što znamo, u takvim je kućama, mnogi zidovi su obojani bojama. Evo, zapravo, to je hitno pitanje, je li moguće zalijepiti pozadinu na boji na razini vode? Za odgovore, otišao sam na moj prijatelj Anton i on se rado složio ne samo da bi me izrazio svu tehnologiju procesa, ali i pomoći pripremiti zidove i gurati pozadinu na njima.

Je li moguće ljepilo pozadinu na boji na razini vode, pripremu zidova

Ljepilo

Saznajte što su oslikani šminki

Je li moguće ljepilo pozadinu na boji na razini vode, pripremu zidova

Je li moguće zalijepiti pozadinu na boli na razini vode?

Dok mi je Anton objasnio, vrlo je važno znati uz pomoć kakve vrste bojanje bilo je ukras zidova. Neke boje ne dopuštaju zidovima zidova s ​​pozadinom, tako da je bolje da ih bolje obojiti ili ukloniti stari završiti i pripremiti površinu pod novim okrenutim.

Da bi razjasnili vrstu boje, moguće je koristiti jednostavan način i uz pomoć lopatice i saznajte kako je bilo bojenje. Da biste to učinili, pokušajte ukloniti dio završnih obrada - ako su veliki i mali slojevi oguljeni od zida, prekriven je smjesom ulja ili nitroemalnim. Ako premaz stvara ili kljuca zajedno s žbukom, to je nedvosmisleno rješenje na bazi vode.

Važno! Ulje boje se odlikuje postojanjem mirisa i za opake zidove, tapeta će morati potpuno ukloniti stari premaz.

Sada, kad sam i vi i vi odlučili kako su vaši zidovi obojani, možete nastaviti s pripremom površine.

Pripremni rad iz Anton

Je li moguće ljepilo pozadinu na boji na razini vode, pripremu zidova

Pozadinu u sobi

Antona mi je samouvjereno rekao da ako na zidovima ima pukotina, rupe ili na nekim mjestima, boja je otišla, a zatim prvi nužan proces bi brtvio nedostatke s kitom. Budući da ne bi bilo takvih problema s mojim zidovima, odmah smo se prebacili na drugu stavku, koja se zvala: Strujanje površine.

Članak o temi: Alat za instaliranje kreda i njegovih karakteristika

Da bismo to učinili, trebala nam je zapisivanje velikog zrna - uz njegovu pomoć, liječeni smo cijelom površinom. Pribjegla se ovoj metodi kako bi se poboljšala adhezija pozadine i zidova što je više moguće, kao i uklanjanje sve prljavštine koja se nakupila tijekom mnogo godina. Nakon tog procesa, prašina će se pojaviti u sobi, koja je vrijedna uklanjanja od zidova, spola i stropa s metlom ili usisivač. Sada se okrećemo na primjenu sloja prajmera, koji će također povećati izjavu o ljepljivoj otopini sa zidom. Nanesite prajmer na čiste i isperene zidove, a zatim čekati da dovrši sušenje. Ako želite, možete koristiti sredstva koja štite površinu od formiranja gljivica i plijesni.

Prije ljepšanja pozadine na obojenoj montificiranoj vodi, vrijedi kvalitativno pripremiti cijelu površinu, jer će biti od toga da će vijek trajanja vašeg novog završetka ovisiti. A ako ne želite, u redu, nakon kratkog vremena, papir ili druge pozadine tek su počele ljuštiti iz zida, onda sve radite pažljivo i strogo u skladu s tehnologijom.

Savjeti prije početka plaće

Je li moguće ljepilo pozadinu na boji na razini vode, pripremu zidova

Ljepilo pozadinu na zidovima prekrivene vodom emulzije

Prije nego što mi pomogne kazniti paper pozadine, Anton mi je dao neke savjete koji su postali vrlo relevantni. Tako:

  1. Ako se planira primijeniti teški choler, onda je cijela površina treba biti zapečaćena s posredni sloj papira. U procesu daljnje plaće, učinite to pozadinu i papir se ne podudaraju s šavovima
  2. Za boju od rive možete koristiti jedan trik. Prije početka završne obrade, vode-emulzijska boja na zidu treba obložiti otopinom tla i ljepila, u proporcijama 1: 1
  3. Provedite svoje iskustvo i zalijepite komad novina i stare pozadine na zidu. Ako, nakon potpunog sušenja morate primijeniti silu da ih rastrgate, možete sigurno početi lijepiti pozadinu bilo koje vrste, bilo papir, vinil ili tekućinu
  4. Ljepilo pozadinu na emulziji vode je bolja nakon dana nakon primjene prajmera

Članak o temi: Cuttings Kineski: iznimne značajke i suptilnosti

Nakon takvih savjeta, brzo smo počeli ispunjavati zamišljenu i moramo vam reći da sam bio zadovoljan rezultatom. Zapravo, nisam ni pomislio da će tapeta za ljepilo, pa čak i prethodno obojani zid biti tako jednostavan.

Molite tapete vode-emulzijske boje

Je li moguće ljepilo pozadinu na boji na razini vode, pripremu zidova

Samostalno ljepilo pozadinu

Ako u budućnosti planirate slikati oznaku, onda biste trebali znati da papir i vinilne platna jednostavno nisu prikladni za takve svrhe. Papir na umu njihove karakteristike i svojstva ne vole vlažne sobe i utjecaje vode.

Pogledajmo nekoliko savjeta stručnjaka:

  • Odaberite smjesu kako biste obojili zidove na temelju radnih uvjeta prostorije. Najbolje je odmah koristiti boje koje su zaštićene od mehaničkih učinaka i ne boje se vode.
  • Pigment se ne smije odmah dodati, ali postupno. Tijekom tog, stalno miješa otopinu. Takve će akcije pomoći u kontroli zasićenosti boja.
  • Možete razrijediti previše gustu boju vodom, ali ne bi trebala pretjerati da ne šteti glavnim svojstvima boje
  • Mnogi majstori vole koristiti takve slikarske pozadine koje izvorno već imaju boju i obojite ih u 3-4 godine nakon početka rada

Rezultati

Je li moguće ljepilo pozadinu na boji na razini vode, pripremu zidova

Sama ljepila pozadina

Nakon svih radova i lijepljenje papira pozadine na obojicama montirane na vodi kod kuće, shvatio sam da se ne biste trebali bojati sami izvesti te procese. Za učinkovito obavljanje popravaka, to je vrijedno razmatranja procesa pripreme zidova i stropa, a zatim zalijepiti pramenice u sobi strogo prema tehnologiji. Nemojte zanemariti savjete stručnjaka koji su tijekom dugogodišnjeg posla naučili neke trikove takvih događaja. Prisutnost dobrog adhezije uvijek je jamstvo visokokvalitetne i uspješne potresne pozadine. Samo u ovom slučaju, vaš novi interijer će vas oduševiti duže godine. I ne zaboravite da je najbolje početi ljepilo s otvorenih otvora, a zatim šavovi neće biti tako vidljivi. Ako još uvijek sumnjate u svoje sposobnosti, kontaktirajte kvalificirane stručnjake koji će pomoći donijeti mir i udobnost vašem domu zajedno s novim interijerom.

Članak o toj temi: Kako primijeniti rješenje na stropu i zidove pomoću raznih alata

Čitaj više