Lažni prozori: Značajke, pravila proizvodnje

Anonim

Promjena vizualno parametri prostorije mogu biti na različite načine. Danas lažne strukture postaju sve popularnije, koje se nazivaju lažni prozori. Uz njihovu pomoć, ne samo da dodate unutrašnjost svog doma neku vrstu vrhunca, ali i učiniti je šarenim i originalnim. Imitacija prozora će preoblikovati bilo koji stan, pomoći sakriti svoje nedostatke, dodavati udobnost sobe i udobnost. Možete stvoriti takav model vlastitim rukama.

Lažni prozori: Značajke, pravila proizvodnje

Prednosti lažnih struktura

Ljubav mnogih dizajnera za imitation Windows je objašnjen jednostavno: nema nedostataka u takvim dizajnu. Oni su u mogućnosti da vaš dom nevjerojatan.

  1. Sve što želite vidjeti iz svog prozora može se utjeloviti. Seascape, cvjetanje livada, prekrasna zora ili zalaska sunca - sve to se može uočiti u unutrašnjosti vašeg doma svaki dan zahvaljujući ribama.
  2. Oni će se lako uklopiti u bilo koji unutarnji stil, pomoći vizualno proširiti svoje granice, pretvarajući gluhi zid u prozor.
  3. Nedostaci bilo koje sobe Falish Windows sakriti ili ih pretvoriti u dostojanstvo.

Lažni prozori: Značajke, pravila proizvodnje

Mogućnosti primjene FishOkona

Lažne strukture prozora posebno su prikladne u sljedećim slučajevima.

  1. U blizini se nalazi u blizini se nalazi u blizini. Takva jednostavnost može se funkcionalno izdati kao lažni prozor.

    Vijeće

    Ugradite dizajn zrcala u sličnu jednostavnost, to će značajno povećati prostor sobe.

  2. Knjižnica, kabinet, područje za radno mjesto može se izdati na mjestima bez prirodnog izvora svjetlosti. Imitacija Windows opremljena s pozadinskim osvjetljenjem će dodati rasvjetu takvoj prostoriji. Konstrukcije s ugrađenim ventilatorom dodaju svoj interijer otvorenosti, realistične.
  3. Za male sobe, lažni prozor sa slika perspektive ili fotografiranja postat će nezamjenjiv element interijera.
  4. Tamni kutovi prostorije (na primjer, koridor) bit će vizualno prostran i lakši ako su opremljeni lažnim prozorom.

Lažni prozor se može stvoriti iz raznih materijala. To može biti bilo koji oblik i veličine.

Više živo i realniji izgleda kao slika u 3D formatu, stvoren uz pomoć modernog softvera i tehnologije ispisa. Takvi prozori potpuno transformiraju sobu, promijenite dojmove.

Članak o toj temi: redoslijed čišćenja plinske stupce

Lažni prozori: Značajke, pravila proizvodnje

Vrste Falchokona

Danas su pločice, boje, ogledala koriste za stvaranje takvih struktura.

Foto pozadina

Ovaj se materijal češće koristi za stvaranje lažnih prozora. Prekrasni krajolici, izvanredni crteži, svijetle i realistične slike mogu brzo promijeniti vaš interijer, ispuniti ga novom davanjem atmosfere.

Zidni mural - materijal koji je predstavljen u najširem rasponu na domaćem tržištu. Osim toga, to je jedan od najpristupačnijih načina završetka prostora različitih namjena. Trošak fotografija pozadine je znatno niži od izvučene ili zrcalne fivecock.

Ovaj materijal se primjenjuje na prethodno pripremljenu površinu. Rubovi platna pričvršćeni su drvenim okvirom ili poliuretanskim oblikovanjem.

Napravite sličnu FalseCocku uvjerljiviji će pomoći prozorskom ili pleksiglasu. Dizajn se može nadopuniti tekstilom i bojama soba.

Nacrtani lažni prozori

Naravno, nacrtajte lažni prozor - prilično skupo zadovoljstvo, ali ovaj dizajn izgleda nevjerojatno. Možete izvući ne samo sam prozor, već i prozorske, zavjese, pa čak i lonce s cvijećem.

Kombinacija takvih struktura s stvarnim unutarnjim objektima (na primjer, možete ukrasiti drveni okvir drveni okvir ili pravi prozor) će omogućiti da se slika i uvjerljivost.

Slične lažne strukture savršeno će se uklopiti u prazan kut prostorije, dodaju okus unutrašnjosti. Profesionalno završeni crteži učinit će vaš dom ugodnijim, naglasiti njegov stil i originalnost.

Ogledalo Fishis

Korištenje ogledala omogućit će vizualno povećati područje prostorije. Lažni prozori se stvaraju iz čvrstog zrcalnog tkanine ili zrcalne pločice. Popravite na ravnu površinu.

Teška dva načina za popravak sličnih struktura:

  • Čvrsti okvir (izrađen od metala, drva ili plastike) je učvršćen na zrcalu ugrađenom na zid; Dodatni elementi su također montirani na vrhu zrcalne tkanine, nakon čega je dizajn ukrašen prozorskom i zavjesama;
  • Prvo, napravljen je okvir, a zatim su ugrađeni zrcalni pločice, u njemu je ugrađen potpuno sklopljeni dizajn na zid.

Lažni prozori iz ogledala ne vrijedi ukrasiti guste zavjese, kao inače će prestati odražavati svjetlo i ne ispunjavaju svoju glavnu svrhu: vizualno proširiti sobu.

Lažni prozori: Značajke, pravila proizvodnje

Mjesto Falishokokon

Lažne strukture mogu se instalirati ne samo na zidovima, već i na stropovima. Tamo izgledaju još zanimljivije. Imitacija oblaka ili zvjezdanog neba dat će osjećaj harmonije, smirenosti, stvarajući romantično raspoloženje. Naravno, ugradnja strop je kompliciranija od zida, ali se koristi od strane dizajnera mnogo češće.

Članak na temu: Zidni sat u unutrašnjosti: velika i mala, klasična i neobična (70 fotografija)

Instalacija takvih modela prozora može se provesti na ravnoj površini stropa ili na dizajnu ovjesa. Kombinacija posljednjeg i rastezljivog stropa s fotografijom slike zvjezdanog neba, prostora, granama stabala izgledaju nevjerojatno. Slične strukture omogućuju vam da montirajte LED pozadinsko osvjetljenje, čija se snaga svjetla može podesiti ovisno o doba dana.

Lažni prozori: Značajke, pravila proizvodnje

Prozor s pozadinskim osvjetljenjem

Pozadinsko osvjetljenje, koji daje sličnost prirodnog svjetla, može u potpunosti nadoknaditi svoj nedostatak. Lažni prozor s pozadinskim osvjetljenjem je zgodna opcija za zamračene sobe. Izgleda takve strukture učinkovito i sasvim uvjerljivo.

Lažni modeli izrađeni od vitraža ili opremljeni s pozadinskim osvjetljenjem daju unutrašnjost stambene elegancije, sofisticiranosti i aristokracije.

Proljetni krajolik, prikazan na takvim strukturama, revitalizira unutrašnjost, ispunite ga svježinom.

Lažni prozori: Značajke, pravila proizvodnje

Virtualni Windows Windows

Danas su slični dizajni rašireni u Europi. U našoj zemlji glavni krug potrošača s njima je još uvijek nepoznat. Glavna prednost takvog Fishokona je živa slika koja može varirati na zahtjev samih vlasnika.

Virtualni prozori su LCD zaslon spojen na računalo. Upravlja takvim dizajnom posebnim programom. Videozapis koji je prikazan na zaslonu je visok, što čini sliku realno.

Lažni prozori: Značajke, pravila proizvodnje

Praktični savjeti za instalaciju

Prije svega, morate odabrati prikaz i sliku lažnog prozora.

Dnevni boravak je najprikladnije mjesto za smještaj takvih struktura. Bez obzira na to koliko je velika ova soba kada se gosti okupljaju u njemu, uvijek će biti nedostatak prostora. Lažni prozor s prekrasnim krajolikom s perspektivom vizualno će povećati sobu, učiniti ga lakšim i zrakama.

Prilikom odabira lažnog prozora, razmislite o boji i veličini namještaja, skalu boju završnih materijala, ukupnu stilistiku sobe. Na primjer, moguće je koristiti strukture s crtežima na morskoj temi za sobu s mediteranskim stilom, u ekoostelu - s krajobraznim skicama, u stilu minimalizma - urbana tema.

  • Veliki prozor s slikom nebeskog luka je savršena opcija za dnevni boravak.
  • Za vrtić, model je pogodan za sliku vijkovitih znakova, gledajući u dječju sobu. Za stariju djecu možete odabrati crteže s morskim stanovnicima.
  • Uzroci u spavaćoj sobi će doprinijeti crtežima mirnih tonova uokvirenih okvirom s drveta. Više živahni interijer ove sobe napravit će prozor svijetlim krajolikom.

Vijeće

Pozadinsko osvjetljenje FALC Windows će učiniti ormarić više funkcionalnije. Slika modernog grada ili neba će vam omogućiti da budete ometeni s posla i malo odmorite.

  • Pogrešan prozor izgleda originalan u kupaonici. Dizajn zrcala u kombinaciji s pozadinskim osvjetljenjem opet vizualno povećava blagi prostor ove sobe. Možete odabrati varijantu s mozaičnom pločicom, čiji ton odgovara glavnom rasponu u dekoraciji sobe.
  • Hall - savršeno mjesto za prozor zrcala. Donji rub okvira takvog dizajna može poslužiti kao mjesto za kišobrane, ključeve. Sličan model će napraviti nove bilješke u unutrašnjosti ove sobe.

Članak o temi: Kako samostalno šivati ​​prekrasan til na prozorima

Lažni prozori: Značajke, pravila proizvodnje

Kako napraviti fiddlecock?

Napravite lažni prozor vlastitim rukama neće biti teško. Prije nastavka s proizvodnjom sličnih dizajna s vlastitim rukama, morate odabrati sliku koja se uspješno uklapa u unutrašnjost odgovarajuće sobe. Najlakša opcija je foto pozadina. Možete koristiti sliku koja je ispisana prema narudžbi. Ali zapamtite da bi trebala biti visoka kvaliteta.

Lažni model prozora koji planirate napraviti vlastitim rukama zahtijevat će sljedeće materijale:

  • crtanje odgovarajuće veličine i ispitanika;
  • gipsana ploča;
  • valjak, četke;
  • mix;
  • boja;
  • bušilica;
  • Dowel i vijci;
  • čekić;
  • Stabla platforma;
  • odvijač.

Ako planirate napraviti vlastite ruke na sličan dizajnu, onda pripremite fluorescentne svjetiljke, transformatore i zatvarače za njih.

Faze rada

  1. Napravite od suhozida niša 20 cm duboko, izoštrite ga i obojite.
  2. Pripremite platfords s odgovarajućom duljinom, obojite ih.
  3. Odaberite mjesta za svjetiljke i transformatore (nagibni kut 45˚), napravite rupe za izlazne žice, umetnite tiple u njih i pričvrstite nosače.
  4. Instalirajte svjetiljke i između njih - transformatori. Spojite žice.
  5. Prikažite žicu na desnu donju rupu, za ugradnju prekidača.
  6. Osigurajte crtež na suhozidu s vijcima.
  7. Navijte drvene platforda.
  8. Obojite odgovarajuću boju za bojenje vijaka.
  9. Napunite gotov dizajn s zavjesama, prozornicama, umjetnim bojama i drugim ukrasnim elementima.

Lažni prozori vlastitim rukama - to je prilika za brzo i učinkovito transformaciju vašeg doma, ispunite ga dodatnom udobnom i udobnom. Nije bitno koja soba ukrasite, glavna stvar, povežite temu Falchokna s općim dizajnom interijera.

Čitaj više