Srušio staklo pod tušem

Anonim

Moderno tržište nudi širok izbor kabine za tuš. Izradom kupnje trebate obratiti posebnu pozornost na kvalitetu dizajna kako biste osigurali sigurnost sebe i svoje voljene osobe. Prema statistikama u obitelji od 4 osobe, vrata tuša otvaraju u prosjeku 8 puta dnevno. Ovo je jedan od najvažnijih elemenata tuš kabine. Mogu biti staklo ili izrađene od polistirena. Prednosti polistirena - niske cijene i što je neraskidivi materijal. Cons: Tijekom vremena, on deponije i prekriven razvodom. Staklo - skuplji materijal, ali takva vrata su mnogo prikladnije u skrbi, oni su savršeno čisti, ne blijedi, rizik od ogrebotina na njima je minimalan.

Srušio staklo pod tušem

Prednosti prikupljanja tuša su da štedi prostor, izgleda lijepo, lako je djelovati i također je ekonomičan i funkcionalan.

U tuš kabinama koristi se debelo kaljeno staklo, njegova čvrstoća je 5-6 puta veća nego inače. Osim toga, često se dodatno ojačava zaštitni film. Kupaonica je zona visokih rizika, gdje možete lako skliznuti na mokro i padati. Ako je uobičajeno prozorsko staklo razbijeno, ozljede zbog takvog pada mogla bi biti vrlo ozbiljna. Povrijediti kaljenu čašu tuš kabine je vrlo teško. Sigurno je, čak i ako se razbije, dok se raspada na krhotine s glupim rubovima.

Što ako se staklena vrata kabine srušila?

Ako je staklo u tuš kabini razbio, prvo, prirodno, fragmenti treba ukloniti, prvenstveno skupljati veliki, a zatim manji. Kako bi se skupile male staklene čestice, sve prostora kupaonice mora biti dopušteno potrošiti.

Ne bi trebalo biti problema s kupnjom stakla. U ovom slučaju, morate napraviti mjerenja krila vrata, odlučiti koje staklo vam je potrebno, mat, transparentan, sa ili bez uzorka i naručiti ga.

Poteškoće se mogu pojaviti ako je zakrivljeno staklo slomljeno. Za početak, pokušajte ga kupiti od proizvođača kabine. Ako je to iz bilo kojeg razloga nemoguće, onda odlučite da ste profitabilniji, mijenjajući samo staklo ili cijelu kabinu u cijelosti.

Članak o toj temi: Pravilno skladištenje praznina na balkonu zimi

Veličine veličine tuš kabine.

Proizvodnja zakrivljenog stakla, idealno pogodno za vašu kabinu, u specijaliziranim staklenim radionicama koštat će u količini usporedivoj s troškovima nove kabine. Međutim, s obzirom na sve troškove demontaže i ponovno instaliranje cijelog uređaja tuša, onda je zamjena samo zaklopke još više isplativo u materijalnom planu. Pogotovo jer je radionice, savijeno staklo na skicama kupca, sada je gotovo svaki grad.

Ekonomičniji je opcija zamijeniti zakrivljena stakla na akrilu. Akrilna stakla je transparentna sjajna ploča, koja može biti i prozirna i svjetla raspršivanje, kolut slikovne ploče neograničeno. Ovaj materijal se vrlo često koristi za proizvodnju oglašivačkih znakova, brojača i puno stvari, sve do ključnihfob i cijena oznaka. Možete kupiti i savijati akril list u bilo kojoj agenciji koja se bavi vanjskim oglašavanjem. Iako na određenoj vještini i vještini, možete pokušati to učiniti kod kuće.

Glavne razloge, zbog čega se vrata mogu srušiti

Srušio staklo pod tušem

Dijagram uređaja kabine.

To se uglavnom događa iz dva razloga. Razlozi su prva - netočna ugradnja kabine ili samog vrata. Razlozi za drugi: mi smo sami podijelili staklo glupošću ili kao posljedica neuspješne slučajnosti. Kako bi se smanjili rizici slučajnog oštećenja vrata tuša, na primjer, tijekom popravka rada u kupaonici, bolje je ukloniti sve krhke dijelove unaprijed i pripisati ih na sigurno mjesto. Da bi instalacija bila ispravna, instalacija kabine je bolje povjeriti profesionalce. Najbolja opcija kada tvrtka prodavatelj obavlja sve vrste rada: isporuka, montaža, instalacija. U slučaju otkrivanja bilo kakvih grešaka za komunikaciju s pravnom subjektom, lakše je komunicirati s privatnim tuga-majstorom koji se slabo izvodilo. Pogotovo jer se samouništenje staklenih vrata tuš kabine može pojaviti u bilo koje vrijeme nakon nepravilne instalacije proizvoda, a nakon nekoliko dana i nakon nekoliko mjeseci.

Članak na temu: TEE za spajanje perilice na vodoopskrbu

Klizna i sklopiva vrata tuš kabine su najčešći kvar - neuspjeh valjka. Svako otkriće teške krila ima značajno opterećenje mehanizma, što dovodi do brzog trošenja detalja. U takvim slučajevima, morate zamijeniti valjke što je brže moguće, jer neispravni dijelovi mogu dovesti do kvara staklenog krila. Osim toga, pod utjecajem vode, pojavljuje se korozijska ležaja, kao posljedica toga što su vrata lošija i zatvara. Morate redovito čistiti valjak od prljavštine i podmazati ga.

Tako da tuš kabina radi ispravno i zadržava početni izgled dugi niz godina, važno je napraviti pravu instalaciju proizvoda i slijediti pravila rada.

Čitaj više