Tehnologija proizvodnje zavjesa od isječaka s vlastitim rukama

Anonim

Nedavno su zavjese filamenta postali vrlo popularne, ali malo ljudi zna da ih mogu napraviti iz najčešćih pribora za priopćenja i takve djevojke, kao što su ostaci pozadina, starih razglednica, gusta papir, podrezivanje tkiva i pletenica. Prilično zanimljive opcije dobivaju se pomoću obojenih niti, kuglica, engleskih igala.

Tehnologija proizvodnje zavjesa od isječaka s vlastitim rukama

Za proizvodnju zavjesa će odgovarati isječcima bilo koje veličine.

Kako napraviti zavjese iz isječaka?

Trebat će vam:

  • Prikupljalište;
  • Podrezivanje pozadina (bilo koji papir);
  • škare;
  • Sjajan lak na vodenoj osnovi.

Tehnologija proizvodnje zavjesa od isječaka s vlastitim rukama

Za proizvodnju zavjesa iz isječaka možete koristiti dnevnike, novine, razglednice.

Prije svega, potrebno je zalihe materijala: kupite prikupljanje bilo koje vrijednosti (za zavjese za filamentu prikladne su kao male i velike), pokupite gusti papir. To je vrlo dobro u tu svrhu koristiti ostatke pozadine ili čestitke, ali je uobičajeni ispisni papir prikladan. Približna količina isječaka može se izračunati nakon izvođenja prve niti. Možete kombinirati različite vrste isječaka i time dobiti zanimljivo rješenje i neobičan sastav.

Kada je sve što vam je potrebno pripremljeno, možete nastaviti s poslovanjem. Prvi rez papir trake: Širina treba biti jednaka duljini 1 isječaka, dok je potrebno uzeti 2-3 mm kako bi se olakšalo gori, duljina trake jednaka širini isječaka pomnoženih s 4 , Zatim uzmite papir prazno, savijte ga na pola, a zatim obje ciljeve stavljaju u sredinu. Morate imati malu malu knjigu s dva džepa, u kojima će se papirnati isječak učiniti.

Ako želite napraviti veličanstveni jastučić, onda više puta povećajte duljinu trake, načelo pretvaranja iste.

Tehnologija proizvodnje zavjesa od isječaka s vlastitim rukama

Shema isječaka.

Nakon što ste napravili prvi dio, berač drugi papir, stavite na valjanu pločicu za papir, nastavite raditi dok ne napravite nit željene duljine. Dakle, cijela zavjesa se izvodi. Umjesto papira, možete koristiti obojene niti ili obrezivanje tkanina, u ovom slučaju materijal je jednostavno rane na temelju, a vrh se skriva ili oblože. Može se dobiti zanimljivo rješenje ako koristite uobičajene engleske igle zajedno s isječcima na koje su razne perle zaronjene. Ako iz nekog razloga ne zadovoljite rješenje boja, možete sigurno obojiti niti u bilo kojoj boji uz pomoć akrilnih boja ili čak stihova.

Članak o toj temi: Kako je instalacija rogova?

Da bi zavjesa imala prekrasan sjaj i duže vrijeme služi, mora biti prekriveno sjajnim lakom na bazi vode , Uzmite 1 nit, a zatim se potpuno spušta u lak, uklonite ga, dajte bod za višak, suspendirali za sušenje, pre-polaganje ljepilo na pod tako da kapi laka nisu obojeni s površinom. Završene niti su fiksirane u otvoru vrata na bilo koji prikladan način. Može biti prikriveni vijci i nokti (takav zatvarač je prikladan za luk) ili dijelove pričvršćene na drvenu baru ili slikoviti pečenje, sve ovisi o piscu.

Napravite takve zavjese vlastitim rukama jednostavnijom, proizvodne tehnologije također je dostupna djetetu. Da biste to učinili, trebate samo malo mašte i nemoćne materijale. Stvoriti, usuditi se i sve će uspjeti!

Čitaj više