Cvjetni kukiča: Video za početnike s opisima

Anonim

Mnogi žele naučiti plesti s kukičanim, ali su se bojali početi. Sada je vrijeme za to. Ovaj članak će biti zastupljen kako povezati cvijet s kukičanom, videozapis će vam pomoći da se bolje shvati.

Povezano cvijeće izgleda vrlo učinkovito. Naravno, pletenje dijagrama različitih boja su vrlo popularne na mreži. Međutim, svladati čitanje shema nije svaka osoba imovina. Znatiželjno je da su djeca koja su tek počela plesti, podučavaju pletenje točno cvijeće, to jest, cvjetovi se smatraju početnom razinom. Srećom, postoje video lekcije za početnike koji će pomoći razumjeti nerazumljive sheme i povezati željenu. Zahvaljujući njima, svaka osoba može naučiti kako plesti kukiča. Takvi proizvodi izgledaju vrlo dobro kao ukras na glavi.

Cvjetni kukiča: Video za početnike s opisima

Cvjetni kukiča: Video za početnike s opisima

Cvjetni kukiča: Video za početnike s opisima

Pletene cvijeće

Takvo cvijeće su prikladne za izradu mnogih stvari: za oblačenje, za kapu ili za beretku. Također, cvijeće se često šiva na džemperu. Odlučuća je samo fantazija onoga koji plesti i sam materijal. U ovom materijalu bit će dovoljno videozapisa, gdje možete pronaći lekcije za pletenje različitih boja s kukičanim i opisima. Na neki video, osim opisa, shema će slijediti, ali članak je posvećen novaci majstorima, tako da će biti kao dodatak. Svaki videozapis će biti opis koji će vam pomoći razumjeti o čemu se radi.

Možete početi s ružama. Ona noževa na helikoj. Samo ona ima više latica. Za plesti ovaj cvijet morate birati nejasni broj petlji. Prvi red će biti pletenje pet stupaca s dvije camide u svaku drugu petlju. Nadalje je složeniji, jer latice moraju dati oblik stvarnog.

Za one koji žele dekor, možete povezati ružu s perli.

Na ovom videozapisu cvijet lakše, goglanja govori i pokazuje kako vezati biljku sličnu kamilici na kvadratu.

Članak na temu: Rezervirajte na Macrameu "ABC tkanja" besplatno preuzimanje

Shema takvog cvijeta izgleda ovako:

Cvjetni kukiča: Video za početnike s opisima

Suština leži u činjenici da je nakon spojenog cvijeta, pletenje ne završava, ali se nastavlja dalje u krugu. Polu-role će se razlikovati, stupovi s Nakidom i stupcima s dva Nakis. Da biste to učinili, morate znati glavne trikove kukičane. Ako slijedite videozapis, možete naučiti plesti takav cvijet bez ikakvih problema.

Rezultirajući kvadrati se mogu zašiti zajedno kako bi se napravio zbrka. Hoće li biti zima ili ljeto ovisi samo o pređima - tankim ili gustim, uz dodatak vune ili pamuka. Ako uzmete pamuk, onda će kaid biti tanki i jednostavan.

Bez obzira na odabranu pređu, kvadrati s cvijetom trebat će mnogo, ali to će biti izvrsna praksa. Zbog praktičnosti, podstava tkiva bit će najbolje izrađeno na deku.

Sljedeći video prikazuje kako plesti ravnog cvijeta.

To je ono što izgleda shema za ravan cvijet:

Cvjetni kukiča: Video za početnike s opisima

Oni mogu biti različitih oblika, ali čak i onaj koji je nedavno počeo plesti, moći će varirati oblike proizvoda. Važno je napomenuti da korištenje različitih vrsta pređe daje svoj učinak prilikom pletenje različitih cvjetova. Na primjer, fluffy mekani cvijet će izaći iz tanke vune, kao pređa će se mljeti, a kada pletenje cvijeće od pamuka bit će vidljive jasne linije proizvoda, ako uzmete mererizirani pamuk, dat će dodatni sjaj.

Na sljedećem videozapisu možete vidjeti kako plesti cvijet s bujnim stupovima. Važno je napomenuti da je nit dovoljno tanak. Također, video pokazuje da čarobnjak čita shemu koju početnici ne mogu biti plesti.

Ali postoji nešto drugačija opcija:

  1. Da biste počeli pletati cvijet, morate uzeti žutu pređu. Zatim se napravi početna petlja, a zatim se regrutiraju 4 petlje zraka. Da biste formirali početni prsten, samo trebate izvršiti spojnu kolonu u prvoj zrak u lanac.
  2. Prvi red mora biti pletenje bez Nakida. Za podizanje je napravljena jedna zrak petlja, a zatim je 11 stupca bez nakida vezana.
  3. U drugom redu, latice odgovaraju bujnim stupovima. Za pletenje bujne kolone, 3 zračne petlje se regrutiraju, kuka se uvodi u prvu petlju i radna konac je zarobljena na visinu od tri zračne petlje. Dakle, drugi i treći nakid su napravljeni. Morate povući duge petlje iz sljedeće petlje u nizu, tri puta je napravljena skala, kuka je uvedena u drugu petlju u retku i proteže se duga petlju na visinu s drugima. Rezultirajuća greda petlje je vezana i fiksirana zračnom petljom. Da biste dovršili laticu, morate trenirati još dvije zračne petlje i pričvrstiti spojni stupac na treću petlju u redu.
  4. Zatim, preostale latice.
  5. Cvijet spreman.

Članak o temi: OpenWork prekriven kukičanim uzorkom

Za takve cvijeće, jezgra nije potrebna. Od toga možete izvršiti izvrstan kariran u tehnici patchwork. Za to, sve cvijeće, po mogućnosti različite boje, ali zajedno s drugima, izgovaraju se uz rubove latica.

Cvjetni kukiča: Video za početnike s opisima

Ovaj kariran je vrlo zrak i topao.

Sljedeća majstorska klasa posvećena je pletenjem cvijeta od debele pređe. Ako promijenite nit na drugi, onda je vjerojatno proizvod će promijeniti svoj izgled.

Nije potrebno bojati se plesti, to je dovoljno lako. Potrebno je samo za usklađivanje s različitim strpljenjem. Glavna stvar je uzeti kuku u rukama i početi nešto za plesti.

Video na temu

Čitaj više