Tunić za trudnoće kukičanje: sheme s opisom uzorka

Anonim

Svaka djevojka želi izgledati lijepo. A djevojka čeka da dijete nije iznimka. Odabir odjeće za buduće majke ne uvijek nema takve raznolikosti, kao što bi htjeli. Stoga će dobra opcija šivati ​​tuniku ili je vezati s kukičanom. Danas ćemo pogledati glavni razred s opisom kako vezati tuniku za trudnicu, razmotriti sheme i naučiti kako napraviti uzorak.

Stil i udobnost

Tunić je stvar koja bi trebala biti u svakom garderobu. Nakon što je priključen na njezin razni elegantan pribor, imat ćemo raznoliku sliku. Tunić se može kombinirati s hlačama, tajicama, nogama, trapericama. Osjećaj udobnosti i stila neće ostaviti vlasnika ovog modela. Lako je u parenja. Ova glavna klasa ide na 44-46 veličine. Ali možete jednostavno izračunati kako vezati tuniku na veličinu.

Trebat će vam materijale:

  • 350 grama pređe, sastav: 96% pamuk i 4% akril;
  • Kuka №3.5;

Sbifink bez Nakida. Uzorak će biti bolji u punoj veličini.

Ovdje je takav model koji ćemo naučiti plesti:

Tunić za trudnoće kukičanje: sheme s opisom uzorka

Glavni uzorak tunike mora se izvesti prema shemi br. 1. Ali broj petlje treba podijeliti s 16 + 1 s rubom petlje + 3 air petlje za podizanje. Počinjemo pletenje s loopbackom prije odnosa, a zatim plesti odnos i završiti plesti petlje nakon odnosa. Morate plesti 1 vrijeme od 1. do sedmog retka, a zatim ponovite iz 2. retka do 7. retka.

Tunić za trudnoće kukičanje: sheme s opisom uzorka

Knit, počevši s Kaima, upisivanjem željene količine petlji, koja je višestruka 16 + 1 + 1 v.p. podizanje. Sada plesti prema shemi, ali to će već biti shema broj 2. Plesti uzorak od 1. do 5. retka. Gustoća našeg pletenja bit će: 21 p. Redovi = 10x10 cm.

Članak o toj temi: srca s vlastitim slanim tijestom i cvijećem s fotografijama

Počinjemo pletenje natrag. Mi postići lanac od 113 zračne carelets + 3 petlje za podizanje. Plesti glavni radni uzorak. Mjera 37 cm od ruba i ostavite 4 cm na obje strane tunike. Kada uzmete 60 cm u visinu, naš rad će doći do kraja.

Tunić za trudnoće kukičanje: sheme s opisom uzorka

Sada ćemo plesti prednji dio tunike. Mi počinjemo slično za plesti, ali moramo napraviti dekolte za vrat. Za njega, na udaljenosti od 52 cm od ruba, ostavit ćemo 8 srednjih Ottop, dvije strane će se već završiti odvojeno. Da biste napravili zaokruživanje, morate ostaviti 2 cm unutarnje strane dva puta i 1 cm četiri puta u svakom drugom redu.

Plesti čahure. Za rukavac, upišete lanac od 65 zračnih karata + 1 lifting petlje. Mi ćemo plesti uzorak prema shemi, napravimo zalihe na svakoj strani naših dijelova za twinks od 1 cm u svakom 2 retku - 7 puta i po pola kavanantimetra u sljedećem retku - 1 put. Vezao 23 cm od ruba, završit ćemo posao.

Izgradite pojedinosti o tuniku. Na leđima i ispred dna, nalazite se ispred Kaima. Nosimo šavove na ramenima, moramo šivati ​​rukave, nakon što su rukavi šavova uštedjeli na strani i šavovima na rukavima. Rukavi ćemo vezati neuspjeh, poput dekoltea.

Proizvod smaragdne boje

Još jedna tunika koja je savršeno pogodna za stil za trudnice. Ova odjeća ima nizove na rukavima, koji su bili u trendu na kraju 2019. godine. Dakle, ovaj model će doći do kušati apsolutno sve, a posebno one koji su u ugodnom čekanju. Model koji ćemo rastavljati je dizajniran za veličinu 42-44.

Potrebni materijali:

  • 750 g pređe, sastav: 75% poliakril, 25% vune, 162 m / 50 g;
  • Broj kuke 5;
  • Guma.

Broj petlji je višestruke 62 + 1 v.p. podizanje. Kletanje počinje pod rafport, petlja opravčata mora se ponoviti i dovršiti pletenje od petlji nakon odnosa. Kravata 1 vrijeme od 1. do 4. retka, nakon toga ponovite 3. i 4. reda.

Članak o temi: Pravila oštrenja keramičkog noža

Za pletene veze na rukavima - dva komada, smaragdna i gumena konac učiniti uz pomoć kuke s lancem od 54-58 zračnih petlji i vezati ovaj lanac po stupovima bez nakida.

OpenWork uzorak:

Tunić za trudnoće kukičanje: sheme s opisom uzorka

Natrag Tunić: Pletite lanac od 146-158 nada u zraku + 1 petlja za podizanje zraka, mi ćemo plestiti otvoriti pletenje. Nakon spajanja 50 cm od ruba, gdje je bio skup petlji, spajanje traka od 4,5 cm pomoću stupaca bez nakida. U prvom redu morate izvršiti 120-132 stupce bez Nakida. Nakon toga ponovno se otvori. U prvom redu, kravatu 146-158 stupca bez nakida. Nakon 23 cm od benda, ostavit ćemo srednju 22 cm za rezanje vrata, a dvije strane tunika bit će završena odvojeno. Nakon 27 cm od završne zavrte za pletenje.

Da bismo se povezali prije, na sličan način ćemo plestiti. Ali mi ćemo napraviti dublji vrat za vrat. Da biste to učinili, nakon 15 cm od benda, morate ostaviti 22 cm u sredini i ponovno dvije strane završiti odvojeno.

Rukavi počinju plesti s lancem od 104-110 V.P. I mi ćemo plesti otvaranje viskous. Um 58 cm od ruba i završiti posao.

Tunić za trudnoće kukičanje: sheme s opisom uzorka

Skup će obaviti zglobove šavova na ramenima, pokriti rukave, napraviti bočne šavove na rukavima. Na rukavima, 9 cm od ruba, ostavljajući rukave s Birtom.

Video na temu

Čitaj više