Umjetnički kamen u unutrašnjosti: luksuzni završetak (30 fotografija)

Anonim

Unutrašnjost naše kuće je derivat svjetonazora, mjera lijepe, koju smo spremni pokriti i dovesti u svakodnevni život. Poziranje na prirodnu komponentu u unutrašnjosti sobe temelji se na stanovniku građanina u buku od metropole, gdje nije lako razmotriti travu, cvijeće, a ponekad primijetiti sunčevu svjetlost ili zvijezde. Dekorativni kamen se još uvijek koristi u unutrašnjosti dnevnog boravka ili hodnika, cigle u kuhinji, škriljevca u okrenutom katova. Foto interijeri koriste kamen, naplaćuju se svojom ljepotom i pouzdanošću. Umjetni ili prirodni kamen osvajaju položaj lidera u dizajnu prostora.

ukrasni kamen u suočavanju

Vrste kamena za unutarnje uređenje

Umjetni kamen temelji se na betonu, porculanskom kamenom, kvarc, akril, konglomerat, gipsa. Također uključuje i razne plastifikatore, boje, elemente za pojačanje. Gotovo svi sastojci su sigurni za ljudsko zdravlje. Boje u potpunosti oponašaju paletu prirodnih nijansi. Kada se koriste površine, koriste se posebne ljepila i smjese s povećanim kvalitetama adhezije.

Ukrasni kamen u unutrašnjosti

Kamen zidarstvo postavio iz umjetnog materijala jednostavno staviti u red: ako je bilo koji element postao neupotrebljiv, zamijenjen je, poderan rub dopušta ne revno u poravnanje. Prirodni kamen nije uvijek popravljen i pronalazi odgovarajući element u boji, tekstura je gotovo nemoguća - priroda se ne ponavlja. Dekorativni kamen za interijer igra sve istaknutu ulogu i potvrđuje fotografije s svjetskih dizajnerskih izložbi.

Dekor dnevnog boravka

Najveća popularnost osvojila je kamen za interijer na temelju betona, porculanskog kamena, konglomerata. Povezan je s niskim troškovima s izvrsnim kvalitetnim, estetskim učinkom, dugom servisnim vijekom trajanja unutarnjeg uređenja. Nakon što je obratio pozornost na fotografiju unutrašnjosti stana s zidom, postaje jasno koliko je raspon modela i izgledi za korištenje kamena.

Ukrasni pješčenjak u suočavanju

Umjetnički kamen za interijer s unutarnjim uređenjem stana ima mnoge prednosti:

  • niska težina;
  • Jednostavnost instalacije;
  • Široka paleta bojanja;
  • opsežan popis imitacija prirodnih analoga;
  • izdržljivost;
  • Jednostavna njega.

kupaonica s zidovima

Ovisno o glavnoj komponenti, simulirana je imitacija jednog ili druge prirodne monolita, ponavljajući svoju boju, teksturu, značajke. Da biste razumjeli kakav je vrsta umjetnog kamena potreban, pogledajte fotografiju s Interneta, direktorija. Na temelju konglomerata napravljen je glatki kamen za interijer u unutarnjim radova. Kamenje u unutrašnjosti, kao što je mramor, onyx, malahit, tj. Minerali se odlikuju dubinom, igra boje i njegove nijanse, popularne su u uporabi.

Umjetnički kamen u unutrašnjosti u kuhinji, kupaonica u potpunosti reproducira tajanstvenu igru ​​prirode u rez, oponašaju prirodnu boju i dubinu prirodnog materijala.

Ukrasni kamen u unutrašnjosti stana stvorit će atmosferu udobnosti i ponoviti prirodne boje prirode u unutrašnjosti, čak i fotografija unutarnjih poslova daje osjećaj sigurnosti.

Članak o toj temi: Projektiranje uredskog ureda: U apartmanu, kuću, ured

Umjetni kamen u unutrašnjosti sobe

Suočavanje s zidovima u unutrašnjosti dnevnog boravka

Ljepota i pouzdanost kamenih zidova prvi su ocijenjeni primitivni ljudi, ali moderni dizajn interijera nudi lakše opcije. Rasporedite naglasak, dajte stilu sobe, postavite boju, sezonu s ekološki prihvatljivim notama - umjetni kamen u unutrašnjosti se lako nositi s njom.

ukrasni kamen kamen

Često se koristi divlji kamen u unutrašnjosti. Prirodni materijal određuje status, daje luksuz, postavlja ton na ostatak kuće. Ali njegova praktičnost je vrlo kontroverzna i često često je skupo.

Zid dnevnog boravka, ukrašen vrpcom tekstura materijala, naglasit će opće raspoloženje interijera.

Koristeći polaganje kao zidni ukras iznad kauča, pitanje dodatnog dekora površine potpuno je uklonjeno. Boja, teksture, mogućnost rasporeda različitih pasmina materijala, treperenje izgleda - Ove značajke otvorenog prostora za kreativni pristup u uređenju kuće.

Dekor zidovi kamen

Kuhinja s zidom

Lako se briga za umjetne materijale i njihov stupanj sigurnosti omogućuju ih korištenje u kuhinji. Ova soba treba temeljita odabir završnih materijala, budući da se događa konstantan kontakt s vodom, grijaćim površinama, hrana. Umjetni kamen u unutrašnjosti kuhinje mnogo je praktičniji od prirodnih sirovina. Prirodni materijal za suočavanje, kao što je sedam, može apsorbirati mirise, prljavštinu, vodu. Njegova uporaba u obloge dovodi do uništenja strukture, gubitak izgleda, osim, ovaj kamen za interijer ne može se isprati s agresivnim sredstvima.

Dekorativni kamen

Umjetni kamen provodi se uzimajući u obzir zahtjeve potrošača - lako je čisti, ne otrovan, tretiran blatom i sredstvom za odbijanje vode. Ovaj materijal je vatrostalni, gotovo jednako prirodan.

Divlji kamen u unutrašnjosti

Suočavanje s pregačem radnog područja u kuhinji kamen, morski šljunak, ploča ili druga passa podsvjesno daje osobi osjećaj nepovredivosti, udobnosti, postojanosti homos, rastrgan rub kamena zadovoljava oko. Boja kamena obloga je izabrana na temelju cjelokupnog dizajna prostorije - kontrast ili uzajamno dodavanje palete boja u unutrašnjosti u kuhinji dolazi samo iz vaše želje, materijal uvijek igra u korist interijera.

Članak o toj temi: Dizajn moderne kupaonice (+50 fotografija)

Umjetni kamen

Ukrasni kamen u unutrašnjosti hodnika

Umjetnički kamen za hodnik je pravi nalaz. Prva soba u kojoj dobivamo s ulice često je neugledna zbog malih dimenzija. Ali, ako postavite zidove ili spol u hodniku, dojam će se odmah promijeniti za bolje. Osim toga, takva će se obloga uvelike olakšati život hostesa, jednostavnost skrbi za umjetni materijal je sličan brizi za keramičke pločice. Ali u usporedbi s keramikom, pod umjetnog kamena u apartmanu je sigurniji kao vanjski premaz. I koliko ugodno možete osjetiti u kući u kojoj se zagrijava kamen kamena u hodniku, učinak nije toliko jedinstven s keramikom.

Kamen polaganja u hodniku

Ako ste zamislili da primijenite umjetni kamen u unutrašnjosti hodnika, vrijedi odrediti boju i značajke polaganja. Ako je hodnik mali, onda su zidovi potpuno prekriveni zidom ga mogu pretvoriti u kamenu vrećicu. U tom slučaju pomoći će svjetlo boje materijala. Fragmentirani stil će biti relevantniji. Dolazeći na pitanje dizajna zidova hodnika s kreativnim i istodobno praktičnim pristupima možete riješiti nekoliko hitnih problema.

Ukrasni kamen u unutrašnjosti

U hodniku, stan se često oslanja na zidove, ovdje je da ulične cipele stoje i vise vanjsku odjeću, vlažne kišobrane i druge dodatke koji oštećuju zidove i seks. Nakon postavljanja kuta prostorije s umjetnim kamen s vrpcom tekstura, čak i ako je boja svjetla, možete izbjeći površine za trljanje, kamen je vrlo otporan materijal i savršeno čisti. Upotreba kamenih ploča na katu, u mjestu hodnika, gdje se temelje cipele, čistoća i očuvanje ostatka poda.

Umjetni kamen u interijeru zadovoljit će operativne kvalitete koje nisu inferiornije od prirodnih analoga, ali je mnogo lakše održavati.

Osim toga, prelazeći prag kuće, nakon svakodnevnog rada i ulazak u hodnik obrubljen kamen u prirodnoj paleti boja, odmah shvaćate: "Moj dom je moja tvrđava", fotografija obitelji na zidu će Konačno potvrdite uvjerenje u ispravnosti vrijednosti.

Članak o temi: 10 mogućnosti lančane opreme

Prirodni kamen u unutrašnjosti

Kameni interijer u spavaćoj sobi

Kamen za unutrašnjost u spavaćoj sobi grada Apartman je prilično neočekivani prijem, ali fotografija spavaćih soba uvjerava se u važnost takve dekore. Bez obzira na veličinu prostorije i njegove boje, da biste ga donijeli elementi dekoracije, uvijek može biti i štoviše, organski od unutrašnjosti neće biti slomljen. Za veliku spavaću sobu, zidovi iznad uzglavlja su vrlo prikladni, kao grožđi unutrašnjosti.

Umjetnički kamen u ukrašavanju

Malo spavaće sobe ukrašene su fragmentarnim kamenim pločicama. Oni se mogu staviti ispod stropa kao frizu, na podu kao postolje ili na nekoliko mjesta na zidovima. Uspješno rješenje će biti završetak malog prostora u blizini glave kreveta, u reflektovima svjetla, oblaganje prozora ili otvora vrata, održavanje ukupne boje u kući.

Ukrašavanje kamena

Dekorativni kamen se koristi u dizajnu ne samo kao materijal za oblaganje zidova ili poda. Pogodan je za uređenje pojedinačnih elemenata eksterijera stana ili kod kuće. Luksuzno gleda na radni otok u kuhinji s bočnim zidovima, postavio kamenje.

Podna vaza, oponašanjem kamene posude može se napraviti rukama, jer to je dovoljno za jezero takozvani fleksibilni kamen.

To je tanak rez prirodnog pješčenjaka položen na plastičnu bazu. Materijal je fleksibilan, izdržljiv, otporan na oštećenje, a za njegovo polaganje potrebno je nož, ljepilo i olovku za obilježavanje.

Dekorativni ukras kamena

Fleksibilni kamen je inovativni materijal koji je koncentrirao sve težnje graditelja, dizajnera i potrošača: prirodnost, jednostavnost ugradnje, ljepote i neiscrpne mogućnosti za oblikovanje tijekom dekoracije.

Brojne fotografije interijera uzrokuju užitak i poštivanje izumitelja materijala. Divlji kamen ili njegov umjetni analog u unutrašnjosti stana uvijek je pobjednička opcija za završnu obradu.

Video galerija

FOTOGALERIJA

kupaonica s zidovima

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Suočeni s kamenom u unutrašnjosti

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

ukrasni kamen u suočavanju

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Kupaonica s zidovima

ukrasni kamen kamen

Dekor dnevnog boravka

Prirodni kamen u unutrašnjosti

Ukrasni kamen u unutrašnjosti

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Luksuzni interijer ukras s umjetnim kamenom (30 fotografija)

Dekor zidovi kamen

Čitaj više