Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

Anonim

Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

Prajmer za skupno seks koristi zasluženu popularnost među profesionalcima i majstorima ljubavnika koji obavljaju rad na ugradnju podova samostalno bez sudjelovanja stručnjaka.

Pripravak prajmera, ravnomjerno raspoređena preko površine, omogućit će ne samo poboljšati adheziju, nego i za postizanje značajnog jačanja strukture, povećati čvrstoću, pouzdanost, trajnost vanjskog sloja, dajući mu dodatnu krutost.

Takav prajmer stvara tanak na površini poda, ali dovoljno izdržljiv film, koji ima visoku sposobnost zatvaranja svih postojećih na površini pore.

Zašto je potrebno za prajmer

Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

Što se bolje priprema temelj, što će duže trajati

Razmišljajući o tome da li je potrebno pomladiti masovni seks, potrebno je prisjetiti se da samo pažljivo i pravilno pripremljena površina može izdržati dovoljno velikih opterećenja tijekom dugog života. Primer ispod rasutog spola razlikuje se mnogim pozitivnim kvalitetama koje odgovaraju svakoj vrsti kompozicije.

U većini soba, baza za podove se poslužuje betonskom površinom, prepoznatljiva značajka i značajka koja se može smatrati sposobnost aktivnog apsorbiranja vlage.

Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

To je vlaga koja čini negativan učinak na beton i postaje uzrok njegovog uništenja. Zaštitite takvu bazu od destruktivnih učinaka vode može ispravno odabrati prajmer.

Značajke korištenja rasutih podova

Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

Prajmer mora začepiti pore baze

Bulk podovi su jako popularni s potrošačima, zahvaljujući njihovom učinku.

Moguće je sačuvati samo ako ojačate površinu i korištenjem filma formiran nakon nanošenja filma kako bi se zaštitio od pojave plijesni i gljivica.

Glavni zadatak dodijeljen opisanom sastava je blokada mikroskopskih pora, pukotina ili pukotina koje postoje na površini rasutog spola.

Stručnjaci tvrde da se mnoge smjese, isključujući alkohol i akril, mogu koristiti za postizanje cilja.

Članak na temu: Kako instalirati LED vrpcu u kuhinji

Međutim, prije nego što nastavite primijeniti premaz na površinu poda, potrebno je koristiti neke savjete:

  1. U sobama s visokom vlagom (kupaonice, kupke, saune, bazeni) tekuće staklo može se koristiti kao prajmer. Cijena ovog materijala je prilično visoka, ali primljeni rezultat neće dopustiti žaljenje što je potrošen novac.

    Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

  2. U sobama s povećanim patentnosti i uobičajenom mikroklimom, dovoljno je iskoristiti sastav kao konkretni kontakt. Glavna stvar je osigurati da tijekom rada poda, razina vlage u sobi neće promijeniti. Kada se poveća, moguće je nabubati podove, za konstrukciju koji su korišteni polimerni materijali.
  3. U slučajevima kada je skupni seks konstruiran preko podruma, potrebno je koristiti mješavinu prajmera u antiseptičkim aditivima, koje karakterizira visok stupanj penetracije.

Slušajući savjet iskusnih majstora, možete pouzdano početi ispunjavati rad.

Postupak za obavljanje posla

Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

Dobiti čips i pukotine

Prije nastavka primjene premalera na površinu betonske ili druge baze, potrebno je temeljito pripremiti:

  1. Prašina i svaka kontaminacija se uklanjaju s površine. Za visoko kvalitetno čišćenje, nedovoljno brišući četkom ili metlom. Bolje nakon takvog čišćenja koristite usisivač. Odsustvo prašine osigurat će jedinstvenu raspodjelu smjese iznad površine.
  2. Svi nedostaci (čips, pukotine, pukotine) (čipovi, pukotine, pukotine) trebaju biti zapečaćena otopinom cementa-pijeska ili montažnom pjenom, koja će, nakon smrznuta, biti potrebna za rezanje noža za pozadinu tako da površina ostane glatko, nesmetano.
  3. Odabirom željenog sastava se primjenjuje na bazu, distribuira valjak ili široku lopaticu. Izbor upotrijebljenog alata ovisi o debljini pripravka namijenjenog za punjenje.

Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

Nanesite smjesu u nekoliko slojeva

Formulacije prade primjenjuju se na podnožju poda slojevima. Prvi sloj treba temeljito sušiti najmanje 2 - 5 sati.

Članak o temi: Wallpaper Fotografija Design 2019: U dvorani trendi, moderan dizajn, ideje, kako gurati u stanu, lijepljenje, za zidove, što u modi, video

Nakon toga možete nastaviti ponovno prijaviti. Sada morate biti pažljivi i pratite ujednačenost raspodjele smjese.

To ovisi o istovremenom sušenju sredstava tijekom cijele površine.

Kada radite na konkretnoj osnovi, bolje je odabrati prajmer na temelju polimernih materijala.

Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

Suhe mješavine se uzgajaju vodom

To će dati grubu površinu nakon sušenja i pružit će višu razinu adhezije, što znači visokokvalitetan čip masovnog seksa s betonskom pločom.

Postoje suhe mješavine za pripremu prajmera. Ako je izbor pao na takav sastav, onda je potrebno pripremiti u skladu s uputama, a morate se primijeniti na površinu s valjkom ili širokom četkom.

Nakon nanošenja posljednjeg sloja na njegovo potpuno sušenje treba postojati najmanje 24 sata. Tek nakon toga, na bazi, možete pojačati i početi u popunjavanju rasutog spola. Pročitajte više o primitivnom, pogledajte ovaj videozapis:

Lifeline za skupno: što je bolje i treba biti ubod

Važan uvjet za kvalitativne performanse rada na pripremi baze ispod rasutog spola je održavanje željene temperature zraka u prostoriji u kojoj se provodi punjenje. Ovdje ne bi trebalo biti hladno, ali i previše visoke temperature mogu uzrokovati oštećenje korištenih materijala i negativno utjecati na njih, što će utjecati na njihova osnovna svojstva i kvalitete.

Optimalna temperatura za izvođenje primitivnih manipulacija varira od +10 do + 30 ° C. Tijekom sloja-po-sloj koji nanosi temeljni premaz na podnožju ispod kat, ne bi trebalo biti propuha. Nakon potpunog sušenja površine prije punjenja kat, soba se može prozračiti.

Čitaj više