Šivati ​​torbu za naslonjač učiniti sami: slijed akcija

Anonim

Među poznatim namještajem, sve je više moguće vidjeti neobične ledene stolice, nalik na torbe. Vrlo su prikladni za sjedenje, oni su vrlo malo, lako prenose s mjesta na mjesto. Oni su izumljeni 1968. u Italiji.

Šivati ​​torbu za naslonjač učiniti sami: slijed akcija

U Italiji su izmislili da je toggy izgled. U Rusiji se nazivaju "puffy".

Svatko tko je vidio takav stolac i sjeo u njemu, žele ga imati ubrzo. Vrijedno je takav neobičan komad namještaja prilično skupo. Ali neke hostese kod kuće mogu zašiti stolicu s vlastitim rukama. Da biste to učinili, morate imati želju i malo slobodnog vremena.

Razne fotelje - kruška

Postoji nekoliko vrsta stolica za torba. Na primjer, stolica bez okvira, koja se zove kruška zbog svog oblika. Puno je punjena polistirenskim loptima. Kako šivati ​​stolicu torbu kao oblik? Za obavljanje ovog posla bit će potrebno:

Šivati ​​torbu za naslonjač učiniti sami: slijed akcija

Frameless stolica naziva se "kruška" zbog činjenice da podsjeća na krušku izgled.

  1. Glatka tkanina, dobro vozeći zrak. Šiva unutarnji slučaj stolica torbe. Možete koristiti pokusni poklopac.
  2. Tkanina za krojenje vanjskog pokrova. Može biti terminal, druga tkanina namještaja. Optimalna veličina je 1.5x3,5 m. Mora biti dovoljno čvrsto, boja može biti bilo koja.
  3. Zatvarači u iznosu od 2 kom. Za unutarnji slučaj, duljina od 30-50 cm dovoljna je za vanjsko - oko 100 cm.
  4. Snažne niti za šivanje, po mogućnosti sintetički.
  5. Škare za rezanje tkanina.
  6. Papir za uzorak. Iskusni majstori mogu odmah napraviti uzorak na tkanini.
  7. Mašina za šivanje.
  8. Punilo u obliku polistirenskih lopti. Bit će potrebno oko 0,3 m³.

Sekvenciranje

Radni proces:

Šivati ​​torbu za naslonjač učiniti sami: slijed akcija

Slučaj uzorka za beskrafesne stolice.

  1. Potrebno je izrezati pojedinosti o vanjskom i unutarnjem pokriću: lateralni klinovi - 6 komada; Šesterokutna baza koja ima bočnu površinu od 40 cm - 1; Šesterokut za vrh stolice, njegova strana je jednaka 10 cm; Pravokutnik 5x12 cm - Ručka za nošenje. Za šivanje unutarnjeg pokrova stolica torba, potrebni su i isti detalji, osim za ručku.
  2. Rash tkanina treba liječiti cik-cak ili s overlock.
  3. Sklopite 2 bočne klinove s prednjom stranom i bljeskalica duž duge strane 15 cm ispod i na vrhu.
  4. Umetnite munje.
  5. Šivati ​​sljedeći klinovi, šavovi odletjeti.
  6. Detalji olovka na pola zajedno, flash i twist. Shuffle. Šav mora biti usred detalja.
  7. Šiti vrh šesterokut, šivanje ručke za nošenje.
  8. Otvorena munja i zašijte donji šesterokut.
  9. Slično tome, spojiti i bljeskati pojedinosti unutarnjeg poklopca.
  10. Napunite unutarnji slučaj s kuglicama na 2/3 volumena. Neka to nije jako jednostavno. Kuglice su vrlo pluća i nastoje letjeti po sobi. Preporuča se to učiniti: od plastične boce za odrezivanje dna i vrata. Krajevi se postavljaju u rupu koja je oblikovala košuljica i izreza u vrećici s granulama. Dodatno možete pričvrstiti s viski. Spavajte sadržaj vrećice u kojoj se punilo nalazi u naslovnici stolice. Možete pokušati na druge načine: uzeti komad čvrstog papira u pomoćnike, valjate u Crox, plastičnu ili metalnu cijev iz usisivača.
  11. Nosite vanjski poklopac. Folica priprema torbu. Možete letjeti ili sklupčati se. Ugodan odmor!

Umjetni članak: Kako rezati umjetni kamen?

Mali trikovi

Možete koristiti grah za nadjevu besprijekornih stolica.

  1. Neki obrtnici ispunjavaju grah, kikiriki.
  2. Vrlo izdržljiv unutarnji slučaj dobiva se od Muslana. Možete koristiti saten, krpelj, hlađenje. Boja je bolja odabrati bijelu tako da ne sjaji kroz vanjski slučaj.
  3. Tkanina je profitabilnija odabrati širinu od 140-150 cm. S većom širinom, ostaci otpada, manje širine možda neće biti dovoljni.
  4. Nemoguće je ući u pelete pjene u respiratorni trakt kroz nos i usta. Oštri punilo se preporučuje samo u vrijeme kada nema male djece u blizini.
  5. Ako šivate nekoliko vanjskih poklopca, bit će moguće povremeno promijeniti vanjsku boju stolica. Možete koristiti krzno, traper tkaninu, vinil, burlap.
  6. Kao punilo, ne smijete koristiti jeftinu pjenaste mrvice. Dobiva se drobljenjem ambalaže ispod raznih proizvoda i proizvoda. Bolje je kupiti kuglice promjera 3-5 mm, proizvedene posebno za takve svrhe domaćih proizvođača.
  7. Kuglice koje su se pojavile oko apartmana nailt i drže se na različitim površinama. Možete ih prikupiti samo s usisivačem.
  8. Trebalo bi biti postavljeno na tkaninu potrebno je dogoditi, onda će tkanine trebati znatno manje.
  9. Frameless Foteh može se šivati ​​u obliku zdjele, kocke, piramida, cvijeta, cilindra, kugle. To je vrijedno povezivanja fantazije i mijenja se standardnim uzorcima.

Torba za naslonjač može imati različita imena, različite veličine. Ali suština toga u svakom slučaju je da je riječ o nuspojavima namještaja. Takva stolica obično postaje omiljeno mjesto dječjih igara i slobodnog vremena. Ekskluzivna bezoblična stolica ukrašava kuću s neobičnim izgledom, savršeno se uklapa u bilo koji interijer. Kako šivati ​​stolicu torbu - sada znate.

Šivati ​​takvo što može kod kuće gotovo svaka žena posjeduje radne vještine na šivaćem stroju.

Čitaj više