Dvostruki krevet transformatora vlastitim rukama: Značajke

Anonim

Dizajnerski svijet punjen idejama koje život sugerira. Primjer transformatora s dva kreveta je od jednostavnih modela za skupo od poznatih proizvođača. Ovaj krevet opcija ima dva gola - omogućuje vam da postavite prikladan komad namještaja u male spavaće sobe, kao i ovu novu riječ u unutrašnjosti opet ne preveliki prostori. Bogatstvo prikazanih modela je ogromno.

Dvostruki krevet transformatora vlastitim rukama: Značajke

Da biste spremili mjesto u apartmanu, možete napraviti krevet transformatora.

Detaljne upute omogućuju da napravite dom majstor da utjelovljuje ideju - krevet transformator dvostruko - učinite to sami u životu. Nema posebnih poteškoća i materijala. Važno je samo sama loža - to mora biti ortoped madrac, debela, umjerena krutost. To nije problem za kupnju - opcije su predstavljene od jeftinog na premiju klase.

Što će biti potrebno za rad

Dvostruki krevet transformatora vlastitim rukama: Značajke

Za brzinu pričvršćivanja mehanizama za podizanje, koristite odvijač.

Mogu biti konvencionalne degenente ili skriveni dekorativni. Međutim, postoje mehanizmi za podizanje koji su opremljeni magnetskim stezaljcima - oni neće dati krevete da pade u neočekivan trenutak i bit će pouzdano skriveni, bez razbijanja vrste konstrukcije.

Povucite i ugradite krevet transformatora pomoći će "ručke" kućišta. Poštovani kupljeni modeli dolaze s upravljačkom pločom.

Praktički krevet transformator s vlastitim rukama je spreman. Uveo je skretanje završne obrade. Ako već postoji namještaj u sobi, možete stilizirati izgradnju pod ukupnim dekorom. Međutim, u eri usklađivanja nekompatibilne, možete pokušati stvoriti jedinstveni stil. Na primjer, napravite lažna vrata i leđa kreveta s kožom, dok je zajednički stil visokotehnološke sobe i vlada staklo i metal. Također, tu su i potpuno staklena vrata - mat ili transparentna, a zatim zrcalne površine, što stvara vizualnu ekspanziju malog prostora.

Članak o toj temi: učinkovit način da se riješite plijesni i prljavih šavova između ploča

Možete napraviti opći dizajn s ostalim objektima savršeno sjajnog, podsjećajući skupi caklinu. Za to, sve površine su obrubljene gipsanom ploče, označene kao g pljeskalice i imaju debljinu od ne više od 1 cm.

Nakon ove površine tretira s epoksidnim kitom, omogućujući pričvršćivanje posebne čvrstoće na premaz. Tada se plitki kamenčić čisti sa svim hrapavosti na apsolutno glatko stanje. Nadalje, cijelo područje je prekriveno automobilskim emajlom svijetle boje. Izgleda da je ova spavaća soba vrlo elegantna i skupa. Nitko ne pogodi koje se materijali koriste u radu.

Dvostruki krevet transformatora vlastitim rukama: Značajke

Vanjska lažna ploča ukrašava se pod ukupnim unutrašnjosti, na primjer, ogledalo.

Noćna svjetla i šume mogu se ugraditi u cjelokupni dizajn kreveta - onda morate voditi brigu o instalaciji unutarnjeg ožičenja, skrivene wondl kutije ili izložiti izgled - u večernjim satima igraju ulogu konvencionalnog Uređaji za rasvjetu. Mali čičak noćni svjetli su u potražnji - oni neće ometati slobodan potez kreveta, izgledaju elegantno i romantično. Oni su spremni priložiti ih u obliku zvijezda u obliku zvijezda pomoći djeci da spavaju. Rad iz baterija, što je dobro, jer instalacija ožičenja nije potrebna.

Krevet transformator može se pretvoriti ne samo u ormar, nego i na radnom mjestu, kauču ili nešto dekorativno. I to je sve kombinirano. To vam omogućuje da svaki dan primite potpuno novi interijer. Ali takvi kreveti bez stolarskih vještina teško se dobivaju od amatera, ali možete uzeti ideju o oružju.

Sumiranje gore navedeno

Dvostruki krevetni transformator je rješenje za male apartmane ili male spavaće sobe. Korisno područje oslobođeno iz stacionarnog ležaja doseže 4 m. Ispravno s jednostavnim vrstama može biti domaći majstor. Troškovi nisu previsoki, ali čak i uopće koštaju troškove pričvršćivača i mehanizama za podizanje, ako se koristi okvir stare kreveta ili rezerva "šume". Možete pretvoriti krevet za bilo što, iz ormara do radnog mjesta. Ideje za dekor su beskrajne.

Članak o temi: Ventilacija shema

Jedini minus - s više progresivnijih i višenamjenski modela, ne može se nositi, bolje je plesati i kupiti - jamstvo se daje takvim stvarima, a vlasnici nisu izgubljeni.

Ako se lekcije prikazane u mreži još uvijek čine složenim čovjeku na pola, a kupnja skupog modela nije moguć, onda, naravno, možete se nakloniti u korist kauča s preklapanjem, ali ovdje bi trebala raditi zdravo razmišljao o prednostima takvog zdravstvenog tijela. Dizajn bilo kakvih sofa nastaju više za sedentalni položaj nego za puni san, jer je kauč samo duga folica.

Ne možete se opustiti više par sati. Kako bi se u potpunosti dovoljno spavati, dakle, dobiti naplatu od vedrine za cijeli dan, trebate samo bračni krevet. U isto vrijeme, potrebno je s ortopedskom osnovom. Skriveni transformator kreveta je savršen za to. Ugodni snovi!

Čitaj više