Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

Anonim

Prilikom odabira tila i zavjesa za hodnik ne možete se bojati eksperimenata. Ovdje ne morate izbjegavati svijetle boje, kao i za dječje i spavaće sobe, ili pokušati napraviti zavjesu, kao i za kuhinju. Dnevni boravak je jedino mjesto u kući u kojoj postoji mogućnost objesiti bilo koju lijepu zavjesu u duhu modnih trendova u svijetu zavjesa.

Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

Prozor u dnevnom boravku

  • Nijanse izbora za dvoranu
  • Vrste Tyula

    Tradicionalno, transparentne zavjese izrađene su od organske, vele i rešetke. Modernost je dodala ovim materijalima Kisey i dodijelio tursku tulu u zasebnu skupinu.

    Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    Mi ćemo se baviti svakom tipu zavjesa zasebno:

    • Grid je nazvana tako u svom izgledu. Ova tkanina je pogodna za stvaranje prekrasnog vezenja. Savršeno preskače svjetlo i zrak, ali odgodi prašinu.
    • Veo - umjetna ili stvorena na temelju prirodnog materijala vlakana. Mekana na dodir, savršeno drži draperiju i čini rasvjetu mat sobe.
    • Organza je sintetička tkanina koja dobro nedostaje. Ona je teže veo, tako pogodna za tilun u dnevnom boravku s bujnim sklopom, a ne zaprepašteno.

      Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    • Kieya - nova vrsta zavjese, rangirana u yoyu. Sastoji se od raznih zasebnih niti koje slobodno vješaju. Dekoracije perlicama, perli, staklom, biserima. To se događa u monofoni, raznobojni, iris.
    • Turski til je kolektivno ime za zavjese proizvedene u Turskoj. Njihova se kvaliteta smatraju najboljim. Često je dovoljno reći da je to tur, i više nije potrebno reći o zavjesi detaljno. Proizvedeno u Turskoj, prekrasan tila u hodnik s rafiniranim uzorkom, vez ili uzorak će dodati unutarnji okus istočnog luksuza.

    Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    Izbor tkanine za zavjese u dnevnom boravku određuje se stilom hodnika, veličine, osvjetljenja sobe, stilom zavjesa i osobnim preferencijama.

    Članak o toj temi: Kako sami ispravno instalirajte petlje namještaja

    Za ukrašavanje dnevnog boravka, tkanine su monokromatske, obojene, uzorke, izvezene, čipke, s umetcima Guipure. Koristi se cvjetni ili geometrijski uzorak.

    Kako objesiti zavjese u dnevnoj sobi

    Da biste ispravno odabrali zavjese i til za hodnik, razmislite o tome koje metode korištenja zavjesa izumiraju dizajneri:

    1. Til je izabran kao pozadina za zavjese - za ovaj slučaj, tonovi tkiva su prikladni, koji mogu imati nenametljiv uzorak u obliku vezenja. Prozirna zavjesa ne smije privući pozornost. Njegovo imenovanje je naglasiti ljepotu portera.

      Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    2. Tulle - Home Accent detalji. U tom slučaju, zavjese su napravljene neupadljivima, a Gardin je ušiveno ili kupljeno od prekrasne tkanine, čipke, s uzorkom, zavjesama.
    3. Samo til - zavjese su odsutne. Tul se koristi bez zavjesa u unutrašnjosti vrlo često, ako ne morate stvoriti potpuni zamračiti. Gardin velikodušno ukrašava drapiranje, nabori, swags. Lambreks su instalirani, višeslojni dizajni nastaju iz različitih tkiva ili od materijala iste boje uzete u različitim nijansama.
    4. Gardin na vrhu porter - prozirna tkanina priguši sočnu boju zavjesa, stvarajući malo tajanstveni interijer.

    Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    Samo til

    Moderne opcije za dnevni boravak

    Dizajn prozora mora biti funkcionalan i oduševljen oči. U isto vrijeme, dizajn zavjesa i tune za dvorani je također moderan. Napravite zaveze moderno vam omogućuje:

    • Materijal odabran za proizvodnju zavjesa
    • Zason Gardina
    • Pribor

    Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    Moderne tkanine

    Poznavanje tkanina trenda omogućit će odabrati pravi til za dvoranu kako bi ga moderno:

    1. Gusta mreža je relevantna za ukrašavanje prozora, ako je dnevni boravak napravljen u stilu minimalizma ili high-tech.
    2. Kiese - zavjese uže su popularne u bilo kojoj izvedbi. Višebojne otopine ili kombinirane, duga, velikodušno ukrašena ukrasnim elementima - takav til za dvorani bit će glavni element. Temene niti iste boje naglasit će eleganciju portera.

      Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    3. Malo natopljenog veo - stvara osjećaj vode s ledom. Glavna stvar se ne kreće sa stupnjem PEG tako da Gardin ne izgleda neuredno.
    4. Organza-kameleon - tkivo mijenja boju ovisno o osvjetljenju. Prepun tila i zavjesa u hodniku, kao i svi dekor elementi moraju biti savršeno u kombinaciji s bilo kakvom rasvjetom.
    5. Organza-duga je vertikalna ili horizontalna nijansa u jednoj boji ili od bijelog do odabranog.

      Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    6. Tille Batik ili Gardin s ispisa fotografija - kupljeni u gotovom obliku ili označeni. Za mnoge zavjese, formiranje nabora je isključena kako ne bi ometala crtež. More i nebo na tilunju u prisutnosti nabora, naprotiv, dobivaju dubinu i volumen.

    Kada koristite tullu za dvoranu bez zavjese, odaberite materijale iz dobro izražene strukture, uzorka, vezenja, bujnog drapera.

    Etnički ukrasi, veliki svijetli crtež, široka kontrast traka smatraju se trendovskom.

    Članak o temi: slike iz pozadine s vlastitim rukama: fotografije i 10 praktičnih savjeta

    Moderan stil

    Ne zastaje klasične zavjese izravnog rezanja. Vodeća uloga u stvaranju unutarnjih poslova preuzima kvalitetu tkanine, sofisticiranost uzorka, vezenja ili čipke. Prekrasna til bijela boja najfinijeg tkanja na podu je relevantna i tražena u modernom dnevnom boravku.

    Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    Moderan se smatraju kombiniranim zavjesama. Na jednoj Karnisu mogu objesiti dvije ili više raznobojnih platna. Nijanse su unutar iste boje ili odabrane kontrastne.

    Nemojte proturječiti skromnim zahtjevima višeslojnih struktura, ali za njihovo izvršenje sada su odabrane pastelne boje. Takav til je uokviren Lambrequenom u hodniku, drži se pokupima i često se visi bez luke.

    Francuske zavjese za pompozne dnevne sobe u baroknom stilu, klasik, ambijent, kao i rimske zavjese iz tankih materijala ostaju popularne.

    Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    moderan pribor

    Zavjesa tila na chaliver se smatra da prati vrijeme. Drveni šampini su izabrani za klasični stil ili zemlju, metal pogodan za modernu, high-tech, minimalizam. Ova vrsta pričvršćivanja zavjese za strehe omogućuje vam da ih prikupljate u glatkim naborima.

    Cvjetni buquets-Hairpins za fine zavjese mogu napraviti umjetnička djela. Pribor je vrlo relevantan za zavjese od tkanina s naglaskom na teksturu, a ne na boju ili uzorak.

    Pogledajte video dizajn

    Nijanse izbora za dvoranu

    Zavjesa za dnevnu sobu će se igrati sa svim bojama ako se ispostavi da odabere Tulle pogodan za određenu sobu. Da biste to učinili, razmotrite sljedeće točke:

    • Mali dnevni boravak - svjetlo til je odabran za kvadratnu dvoranu, dok se nadstrešnica nalazi iznad prozora, ne idu daleko izvan granica, a zavjesa je izabrana kraća ili na pod. Live modeli izgledaju dobro.

      Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    • Prostrana dvorana je prikladna zavjesa s poda do stropa, višeslojnih proizvoda, a ako je prozor panoramski, onda je duljina odabrana do prozora
    • Uska soba se širi zbog horizontalne trake ili vijenca od zida do zida
    • Niski stropovi podižu til s vertikalnom trakom i duljinom stropa do poda
    • Sunčana soba će biti suzdržana ako objesite čvrstu zavjesu ili odaberite veliki crtež
    • Loš osvijetljeni dnevni boravak osvježavajuće bijele zavjese ili zavjese pastelne tonove

    Moderan Til će postati lijepa samo ako je ispravno odabrana za određeni dnevni boravak.

    Odaberite grafikon i til za dvoranu - apsolutno jednostavno!

    Boja zavjese se kombinira s zavjesama, ako je odabran standardni skup. Jedna zavjesa je odabrana pod zidovima nekoliko tonova tamnije ili lakše, presvlake namještaja ili sheme boja kombinira čvrste elemente dnevnog boravka. Najjednostavnije rješenje je bijela zavjesa. On će sakriti sve stilske nedostatke.

    Članak o temi: Kako lijepiti staklene prozore na zidovima i stropu

    Čitaj više