Perilica rublja za vikendicu

Anonim

Perilica rublja za vikendicu

Mnogi građani još uvijek radije počivaju u zemlji popularnih stranih odmarališta. I mogu se u potpunosti razumjeti, osim minimalnih financijskih troškova, postoje mnoge druge prednosti među seoskim životom. Osim toga, moderni daches imaju sve prednosti civilizacije - sada neće iznenaditi bilo koga s TV-om, bojlom ili računalom s modemom u rustikalnoj kući.

Perilica rublja za vikendicu

Međutim, bilo je još uvijek postignuća tehnologije, koje u zemlji uživati ​​je vrlo teško, na primjer, stroj za pranje rublja. Ako je zemlja kuća opremljena modernim vodoopskrbnim i kanalizacijskim sustavom, priključak jedinice neće biti teško. Ali ako postoji samo "ljetna" voda u kući, ali morate tražiti druga rješenja.

Perilica rublja za vikendicu

Izvrsno rješenje ako nema vodoopskrbe

Srećom, proizvođači strojeva za pranje rublja nisu zaobići i dacnis, jer oni čine značajnu kategoriju stanovništva naše zemlje. Ako imate više ili manje stabilnu opskrbu električnom energijom u zemlji i postoji mogućnost isušivanja vode, onda možete jednostavno odabrati uređaj koji će redovito raditi u uvjetima zemlje.

Za normalno funkcioniranje, takvi strojevi ne trebaju centralizirani vodovod, dovoljno je otići u kuću iz bunara. Međutim, možete nositi vodu za pranje i kante, kao što nisu tako udaljeni preci.

Perilica rublja za vikendicu

Čimbenici i zahtjevi

Izbor perilice za uporabu u zemlji utječu dva glavna faktor, od kojih je prva prisutnost ili odsutnost centraliziranih voda. Ako se isporučuje u kuću, onda je u izboru agregata za pranje, praktički niste ograničeni na bilo što. U suprotnom, broj opcija koje se razmatraju nekoliko puta se smanjuje.

Drugi čimbenik je ono što su zahtjevi prikazani agregatu. Ako živite u Dacha dugo vremena i velike obitelji, onda ćete vas oprati onoliko često u gradskom stanu. Iz toga slijedi da perilica rublja mora imati kompletan skup funkcija. Ako ste na DACHI samo po odjelima, onda ćete biti dovoljni za najviše primitivni stroj.

Perilica rublja za vikendicu

Perilica rublja za vikendicu

Obično je u kućici za vikendicu prikazano nekoliko standardnih zahtjeva:

  • Male dimenzije - tako da je stroj prikladan za transport;
  • Ne baš velika snaga - kako ne bi preopteretila ožičenje zemlje;
  • Niska potrošnja energije - ne preplatiti električnu energiju na odmoru;
  • Mala potrošnja vode - posebno relevantna ako se voda u spremniku mora izlijevati samostalno.

Članak o temi: obrt za davanje morskog šljunka vlastitim rukama (36 fotografija)

Perilica rublja za vikendicu

Pogleda

Strojevi za pranje rublja koji su prikladni za uporabu u seoskoj kući podijeljeni su u dvije skupine. Razmotrite svaku od ovih sorti detaljnije, proučit ćemo njihovo dostojanstvo i nedostatke. Imajući ove korisne informacije, bit ćete lakše napraviti izbor u korist ove ili te opcije.

Automatski

Automatske strojeve za pranje se također nazivaju bubanj, jer su opremljeni rotirajućim bubnjem. Da bi takav uređaj normalno radio, potrebno je osigurati odgovarajući tlak u vodovodnim cijevima, a to je moguće samo ako je kuća spojena na centraliziranu opskrbu vodom. Međutim, alternativa središnje vodoopskrbe može biti spremnik vode, koji je na određenoj visini, zbog čega se stvara željena razina tlaka.

Perilica rublja za vikendicu

Većina urbanih apartmana ima točno automatsko pranje. Oni su prikladni jer samostalno obavljaju cijeli ciklus pranja, uključujući grijanu vodu, ispiranje i vrtnje. Vi samo trebate uložiti donje rublje, zaspati prah, pokrenuti program pranja, a na kraju je povući čisto i svježe donje rublje iz bubnja.

Aktivator

Poluautomatska ili aktivatorska perilica rublja je bliski rođak tih uređaja na kojima bi se donje rublje treba oprati. Nema bubnja, ali je opremljen rotirajućim rebrastim diskom, miješanjem vode i prahom praha i zastrašivanjem donjeg rublja. Da biste spojili takvog agregata, potrebna je samo električna utičnica, a voda u spremniku mora se samostalno izliti - kroz crijevo ili, na stari način, kante.

Perilica rublja za vikendicu

Skup funkcija takvog stroja ograničen je samo na pranje i automatsko isključivanje. Pritisnite posteljinu treba pritisnuti ili koristiti poseban uređaj nalik mehaničkom tisku. Među prednostima takvih štapića treba zabilježiti niske cijene, male veličine, niske energije i potrošnje vode.

S spremnikom za vodu za davanje

Nevjerojatno prikladan uređaj koji osigurava udobnost rustikalnog života je pranja žena opremljena spremnikom za vodu. Takav aparat se još uvijek smatra inovacijama, ali možete biti sigurni da će uskoro Dacms cijeniti ovu vrstu perilica rublja.

Perilica rublja za vikendicu

Takve jedinice su opremljene spremnikom za vodu, koji se mogu ugraditi ili don. Mogu se spojiti na opskrbu vodom, ali mogu raditi i samostalno, jer voda iz spremnika ulazi pod pritisak. Takvi strojevi tvore neovisni sustav, jer ne zahtijevaju opskrbu vodom, niti kanalizacija (voda se provodi u odvojenom spremniku).

Spremnik za vodu je vrlo prostran, dizajniran je za nekoliko štapića. Međutim, potrebno je osigurati da voda nije pohranjena, inače će donje rublje biti čak i nevadljivi nakon pranja. Takvi strojevi su vrlo ekonomski potrošeni vode, jer samostalno određuju potrebnu količinu vode za pranje.

Perilica rublja za vikendicu

Za davanje s vrtom

Spin funkcija u strojevima za pranje je definitivno korisna, au uvjetima urbanog života bez njega ne može učiniti. Međutim, i živi u zemlji, mnogi od nas ne bi odbili takve pogodnosti. Ali, ako je grad apartman bolji odabrati uređaje s visokom prešanom klasom, onda odabirom vikendice za vikendicu, možete spremiti na ovaj parametar.

Članak o toj temi: Kako napraviti Božju kravu od djevojke za vrtni dekor (75 fotografija)

Perilica rublja za vikendicu

Sve je vrlo jednostavno: živi u gradu, nastojimo minimizirati vrijeme za domaću zadaću, tako da je važno za nas da donje rublje udiše što je brže moguće (na mnogo načina, iz razloga što jednostavno nema nigdje) , U zemlji, imamo veliki broj slobodnog vremena, tako da donje rublje nakon pranja mirno može sušiti na suncu - mjesto u području zemlje za to može se naći bez problema.

Mini

Ako niste navikli provoditi puno vremena u kućici i posjetiti tamo samo nekoliko puta u ljetnim mjesecima, da steknu punu perilicu rublja za davanje jednostavno nema smisla. Međutim, to nije jako slično nositi prljavu odjeću kući na pranje. Minijaturni strojevi za pranje rublja stvoreni posebno za takve slučajeve doći će do spašavanja.

Perilica rublja "Baby" je proizvod domaće proizvodnje. Imaju vrlo male dimenzije i tenk s prostranošću oko 20 litara. To će biti dovoljno za brzo pranje nekoliko malih stvari. No, posteljina, jakne i druge velike stvari i dalje će morati nestati u gradu.

Perilica rublja za vikendicu

Ima li modela u svim modelima?

Grijanje vode je vrlo važna značajka da su svi moderni strojevi za pranje rublja opremljeni. Uz poluautomatske agregate, to je složenije: većina modela ove korisne funkcije su lišeni. Međutim, postoji nekoliko proizvođača koji proizvode aktivatore pranje radnika koji mogu toplu vodu.

Voda se zagrijava u početnoj fazi pranja, a zatim se održava željena temperatura. Pranje toplom vodom je definitivno učinkovitije, što je posebno relevantno u zemlji, jer tamo često moramo oprati rad, siromaštvo u zemlji.

Pregled popularnih modela

Model

Tip

Dimenzije, vidi

Učitavanje, kg.

Značajke

Prosječna cijena, utrljajte.

Asol XPB35-918s.

Činiti.

60x36x67.

do 3,5

Delikatan način pranja

5500.

Gorenje w72y2 / r

Auto

60x85x60

Do 7.

spremnik za vodu

14000.

Fairy SMPA 2003.

Činiti.

60x60x38.

Do 2.

Luka trake

3500.

Asol XPB55-158.

Činiti.

49x83x44.

Do 5.5.

Obrnuta funkcija (bubanj se okreće u dva smjera)

4000.

Fairy SMPA-3502N

Činiti.

63x72,5x39

do 3,5

Pumpi

4500.

Gorenje wa 60065 r

Auto

60x85x60

do 6

15 programa pranja

16000.

Članak o temi: Clinker Thermopanels: Opis, prednosti materijala i materijala za ugradnju

Perilica rublja za vikendicu

Perilica rublja za vikendicu

Perilica rublja za vikendicu

Cijena

Kao što se može vidjeti iz prethodnog dijela našeg članka, cijene strojeva za pranje rublja koji su prikladni za uporabu u zemlji mogu se značajno varirati. Razlika između najjednostavnijeg i najviše "fideliranih" modela je više od deset tisuća rubalja.

Trošak uređaja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući:

  • pouzdanost proizvođača;
  • Vrsta kontrole (automatsko ili poluautomatsko);
  • dimenzije;
  • kapacitet spremnika;
  • prisutnost grijanja vrtnje i vode;
  • prisutnost dodatnih funkcija;
  • klasa pranja;
  • Klasa potrošnje energije;
  • Prisutnost spremnika vode, itd.

Perilica rublja za vikendicu

Kako se povezati?

  • Ako u zemlji nema kanalizacije, potrebno je osigurati rupu u kojoj će doći do odvod vode. Dubina odvodne jame trebala bi biti najmanje 150 cm. U isto vrijeme, pobrinite se da je prljava, sapuna je uzrokovala štetu na priliće.
  • Ako kuća nije spojena na opskrbu vodom, spremnik za vodu će moći značajno ublažiti vaš život. Njegova funkcija može izvršiti plastičnu ili metalnu spremnik prikladnu u dvorištu ili u potkrovlju.
  • Bolje je da će se spremnik vode nalaziti što je moguće bliže zemlji (idealno, to bi trebalo biti na nadmorskoj visini od 10 metara) - u ovom slučaju će biti osiguran tlak koji je potreban za normalno dovod vode na stroj za pranje rublja.
Nudimo vam dvije ideje za korištenje perilice u uvjetima zemlje. Pogledajte sljedeće bočice.

Savjet

  • U trgovini, recite prodavatelju da odaberete automobil za vikendicu. To će vam ponuditi kompaktne modele s vertikalnim opterećenjem sposobnim za rad bez vodoopskrbe i kanalizacije. Takvi agregati su mnogo jeftiniji od običnih strojeva za pranje rublja.
  • Nemojte preplatiti nepotrebne funkcije: ovo je parametar na kojem možete i trebate spremiti. Na primjer, perilica za pranje ne bi trebalo biti u stanju izbrisati osjetljive tkanine ili suhog donjeg rublja. Uostalom, mi u osnovi brišemo tamo jednostavnu odjeću od nezahtjevnih materijala, koji se mogu isušiti na svježem zraku.
  • Nije prikladno za vikendice s najvišim cijenama: najviša klasa pranja i spin je dobra za urbani apartman, ali u području zemlje, gdje se često prekidaju s napajanjem i mrežom za preopterećenje, bolje je koristiti instrumente koji nisu toliko ožičenja.

Perilica rublja za vikendicu

Čitaj više