Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

Anonim

Dekoracije za zavjese - prekrasan način donijeti nešto novo u unutrašnjost i dopuniti izvorni dizajn sobe. Tako da je pribor jedinstven i jedinstven bolji ukrasite zavjese vlastitim rukama.

Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

Zavjese

  • Ukrasavina u dnevnom boravku
  • Dekoracije u spavaćoj sobi
  • Dekoracije u dječjoj sobi
  • Odabir ukrasa

    Postoji nekoliko uobičajenih vrsta nakita, što podrazumijeva širok raspon opcija, navedite ih.

    Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

    Lambar

    Lambreks, ukrasi za zavjese. Lambonen je horizontalni draper smješten na vrhu prozora. Prije toga, Lambren je smatrao elementom dekor, karakterističan za luksuznu unutrašnjost. Uz moderni razdjelnik materijala i tehnika, svatko može ukrasiti sobu na ovaj način. Lambrekvini su nekoliko vrsta:

    • Hard Lambrequen je izrađen od gustog nevenanog građe.

    Postupak stvaranja krutog lambrekina iz zavoja je sljedeći. Prvo morate napraviti uzorak željenog oblika. Ovim oblikom izrežite traženi obrazac iz Bandota. Tada se ljepljivi materijal nanosi na ljepljivu stranu i fiksirana s druge strane.

    Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

    Uređivač je zauzvrat ukrašen različitim detaljima: kuglice, staklo, tassols i cvijeće.

    • Soft lambrequin je traka od tkanine koja je fiksirana na vrhu prozora. To može biti i jednostavno, koji se sastoji od jedne vrste materije i kompleks, kombinirajući nekoliko različitih slojeva. Mekani lambren mogu se nadopuniti jatima, naborima, četkama i kovrcima. Ova vrsta dekor prozora izgleda vrlo svečano.

    Pokupiti

    Pištolji se mogu razlikovati u stilu, materijalu i složenosti. Pištolji s četkima ili velikim tkaninama mogu dodati unutrašnjost u klasičnom stilu. Ovisno o stilistici prostorije za stvaranje pickups, mogu se koristiti originalni materijali, kao što su perle ili čak kožni pojasevi. Eksperimentirati s materijalima. Međutim, važno je kombinirati njegovo rješenje s prirodom zavjesa, krastavci ne smiju spavati i povući tkaninu.

    Članak na temu: Kuhinja dizajn 9 četvornih metara. m s pristupom balkonu

    Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

    Pokupiti

    Pribor

    Pribor za zavjese i zavjese. Na zavjesama možete postaviti samodostatne elemente dekor: cvijeće, leptiri, razne aplikacije. Ako u sobi nema dovoljno akcentnih detalja, dekorativni pribor postat će željeni svijetli dizajn element.

    Pričvršćivanje

    Pričvršćivanje. Da biste dali udobnost prostora, dovoljno je ukrasiti zavjesu za zavjese vlastitim rukama. Na primjer, osiguravanje tkanine s velikim vrpcima ili čak grubom užetom koja može diverzificirati unutarnji stil eko.

    Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

    Odaberite dekorativne dekoracije zavjese moraju se temeljiti na imenovanju sobe. Stoga postoje neke nijanse u uređenju dječje, spavaće sobe ili dnevnog boravka.

    Ukrasavina u dnevnom boravku

    Dnevni boravak je lice stana, treba biti uređen na takav način da bilo koji posjetitelj bude ugodan u njemu i udoban. U dnevnoj sobi su prikladne dodatke i priključci koji stvaraju svečanu okolinu.

    Dnevni boravak prikladan je vijenac za prozor. Jedan lambrekin se lako proizvodi neovisno i istovremeno daje sobu aristokraciju. U dnevnoj sobi može se ukrasiti resa, četke, cvjetove tkanine.

    Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

    Danas izgleda dobro ukrašavanje kovrča, lako se stvara od satenskih vrpca. Da biste to učinili, morate pripremiti nekoliko segmenata iz traka i vjetru ih u kovrču. Materija kada se zagrijava dobije oblik i kovrče. Rezultirajuće kovrče, poravnajte ih zajedno, osigurajte perle ili dekorativne igle na lambrekin.

    Pikaže poput elementa za dekor također su povezani s dnevnim boravkom. Veliki i složeni pickups gledaju u dnevnu sobu, na primjer, cijeli raspored cvijeta stavljen na gustu tkaninu.

    Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

    Dekoracije u spavaćoj sobi

    Pribor za zavjese u spavaćoj sobi dizajnirani su za stvaranje više komore i smrdljive atmosfere u ovoj sobi. Dekoracija za zavjese vlastitim rukama u spavaćoj sobi diverzira osobni prostor.

    Ukrasane zavjese iz perli prikladne su u spavaćoj sobi. Da biste ukrasili kuglice zavjese, odaberite skupinu perli, dekorativnih kamena ili kuglice, prikladne u dizajnu u boji i teksturi. Stvorite jednu ili više niti i osigurajte tkaninu.

    Članak na temu: Kako sami odrezati petlju u snimljinom?

    Pogledajte video dizajn

    Uspješno odabrani cvijeće skladno će ukrasiti spavaću sobu. U ovoj sobi, Kanzashi iz tkanine posebno je dobro izgleda, stvarajući ih lako i ugodno. Još jedna mogućnost: nježne ruže iz atlasa, fiksirane na pickups.

    Dekoracije u dječjoj sobi

    Najširi raspon fantazije nalazi se u dječjoj sobi. Dekoracije za zavjese u dječjoj sobi mogu se stvoriti s djetetom.

    Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

    Pet ideja, kako ukrasiti prozor u vrtiću:

    1. Dekoracije lambrekina s vlastitim rukama, na primjer, u obliku oblaka ili sunca.
    2. Aplikacije s nevjerojatnim znakovima, na primjer, od omiljenog crtića.
    3. Pickup mekih igračaka: grljenje medvjeda ili mačke iz osjećaja - izgleda neobično i kao djeca.
    4. Ragmet brodova ili zrakoplova, fiksiran na zavjese u morskom stilu.
    5. Zvijezde, cvijeće, srca, leptiri različitih veličina, kombinirani u boji s interijerom.

    Paul beba je također važna. Unutrašnjost dječje sobe čini raspoloženje, naglašava osobnost rastuće osobe. Dječaci vole svijetle oblike, automobile, zrakoplove i rakete, svijetle superheroje. Djevojke će biti oduševljene crtanim likovima, prekrasnim leptirima i bojama.

    Kako ukrasiti zavjese za zavjese s vlastitim rukama za 20 minuta

    Stvaranjem radova za dekor prozora ne zaboravite biti vođeni zahtjevima harmonije. Soba zasićena detaljima i cvijećem ne treba mnogo ukrasa. U isto vrijeme, ako soba nema atraktivne detalje, a zatim budite hrabri u dizajnu i izmislite nove i neobične ukrasne ukrase za zavjese.

    Čitaj više