Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

Anonim

Dovoljna prirodna rasvjeta je nužan uvjet za potrebne sanitarne i higijenske standarde, pratilac udobnosti i prijatelj dobrog blagostanja.

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

Maslinove zavjese

Ali u nekim situacijama poželjno je stvoriti zamračenje, punu ili djelomičnu. A ako u večernjem ili kišnom danu mogu biti prilično guste zavjese, od baršuna, zatim na čistom sunčanom danu oni neće donijeti uspjeh. Ni jednoslojni zavjese neće se nositi s zadatkom stvaranja potpune tame na indikatorima visoke insolacije vjetra.

Što je tkanina bluckout

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

U zemlji svijetlih noći - Finska - stvoriti povoljne uvjete za rekreaciju izumila je novu tehnologiju zamračenja stambenih soba i javnih prostora - Pelkout ... Mehanizam apsorpcije svjetlosti osigurava kompleks i funkcionalni sastav tkiva za te svrhe. To je troslojna struktura, od kojih svaka komponenta izvodi funkciju koja mu je dodijeljena.

Prvi sloj okrenut prema ulici izrađen od reflektirajuće tkanine. Uglavnom je to lagani ton, karakteriziran povećanom snagom i praktičnošću. Njegova je svrha apsorbirati sunčeve zrake nego spriječiti izgaranje i zagrijavanje unutarnjih slojeva.

Srednji sloj je gusti tekstil na bazi posebnog tkanja niti. To je glavna prepreka prodrijeti u sunčevu svjetlost u sobu. Pogled je ružan, ali stanovnici stana, kao što su pješaci na ulici, nije vidljiv. Takozvani "sivi kardinal" zavjese imaju laganu karakteristiku. Ovo je vrsta štita na kojem je dodijeljena glavna funkcija apsorpcije svjetlosti.

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

Unutarnji sloj je estetski premaz koji obavlja ulogu unutrašnjosti situacije. Tkanina za ovaj sloj odabran je za kušanje kupca. Arsenal boja, uzoraka i radionica prilično su raznoliki i zadovoljit će ukuse najudaljenijeg čovjeka na ulici.

Članak o toj temi: Je li moguće ljepilo pozadinu za boju montažu vode, priprema zida

Dakle, zavjese koje ne prenose sunčevu svjetlost karakteriziraju imovina stvaranja atmosfere opuštanja ili druge postavke koja zahtijeva potpuno zatamnjenje.

Vrste zastoja zavjese

Troslojna flakuut tkanina nije jedina opcija iz koje se stvaraju svjetlosne zavjese.

Na sorte potonje mogu se pripisati:

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

  • Dvoslojne zavjese za zatvaranje koje nemaju unutarnje premazivanje i koriste se za poboljšanje učinka koji apsorbira svjetlosti u apsorpciji svjetlosti.
  • Četveroslojne opcije opremljene su zamjenjivim skupovima unutarnjih zavjesa koji se mogu priključiti na glavni proizvod. Takve opcije su prihvatljive u slučajevima kada se situacija povremeno mijenja ili svrha sobe.

Klasificirajte zavjese također mogu biti metoda njihove proizvodnje. Moderni proizvođači primjenjuju najnovije tehnologije koje daju očekivani rezultat. To uključuje:

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

  1. Taloženje;
  2. Posebna interlacing vlakna koje pružaju visoku gustoću materijala.

U prvom slučaju tehnologija raspršivanja sastoji se u primjeni Blackweeda za zavjese tankog sloja reflektirajućeg elementa. Trajnost ovog sloja ovisi o kvaliteti materijala baze i kompozicije za svjetlo-performanse. Debljica baza, što će produkt duži poslužiti i naprotiv: tanko tkivo se brzo neboksira, blijedi i zahtijeva zamjenu.

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

Dvoslojni model

Druga izvedba Blackwood je pleksizija u jedan cijeli broj tri ili više niti: tamno, obavljanje funkcija srednjeg sloja i obojena, koja daje glavnu boju tkiva. Takvi proizvodi su trajniji, ali manje estetski, jer se ne uklapaju uvijek skladno u ukupnu količinu boja. Njihova ukupna boja preklopljena je od boje svake komponente, što utječe na zasićenost nijansi i njihovu skladnu kombinaciju.

Zavjese

Otvaranje prozora može se izvesti zavjesama ili zasjenjenim zavjesama. U prvom slučaju, svjetlosna tkanina se nalazi okomito, od stropa do poda, glatko padajući duboke i izražajne valove. Može se nadopuniti lambreix, resice, gadgeti za sklopove i podizanje. Zavjese vizualno povećavaju visinu prostorije, daju mu strogost i potpunost.

U kombinaciji sa svjetlosnim i prozirnim zavjesama, zavjese - zavjese koje ne prenose svjetlost jednostavno su potrebne. Korisno je stvoriti takve uvjete u vrtiću, gdje stanje mirovanja ne odgovara uvijek doba dana.

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

Valjane zavjese

Suprotno od nosača su valjane zavjese - ne klasična opcija, već vrlo prikladna, funkcionalna i, što je najvažnije, koja ne uzima prostor prostorije tijekom manjih veličina.

Članak o toj temi: Priključak toplog kat: dijagram toplinskog regulatora, video i električne energije vlastitim rukama, infracrvene ispravne

Valjane zavjese zamrače - to je, ako ga možete staviti, moderan dizajn kuće dizajn. Univerzalna verzija borbe protiv svjetla, pogodna za bilo koji otvor prozora, sigurno pričvršćen.

Modeli se sastoje od funkcionalne i jednostavne strukture: skup traka za vođenje, sustav rasvjete opremljen je odozdo. Vrlo prikladno za povremenu uporabu, na primjer, privrženost samo za ljeto.

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

Blackout Valjane zavjese koje imaju različitu boju mogu poslužiti kao dizajn interijera, stvoriti udobnu, karakterističnu atmosferu, ugoditi hostesa i gostiju na sunčanom ljetnom danu i oštrim zimskim stubama.

Lagano otporna za zavjese također mogu izvoditi estetsku funkciju. Dakle, izvedeni u japanskom stilu, oni će stvoriti jedinstveni okus istoka, a crteža u zemlji će dati u prostoriji ekstravagancije i originalnosti.

Lagano otporna za zavjese, kao i blues Blackwood, dolaze zatvorene i otvorene opcije. U prvom slučaju, ovo je jednostavan standardni dizajn koji nema zaštitni blok. Brzo deponije i ne razlikuje se u trajnosti. U drugoj, dizajn je dodatno opremljen zaštitnom osovinom, koji je izrađen od izdržljivog, higijenskog materijala, lako klizanje i čvrsto udaranje na pristup prozoru. Prisutnost automatskog podizača kvačila čini modele skupljim, ali jamstva od kvarova zbog pogrešnih pokreta prilikom otvaranja ili zatvaranja.

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

Plijep

Hostese s romantičnim pogledom radije ukrašavaju stan izvanrednim i nedostupnim oblicima. Dekoracija luka, dekoracija nagnutih površina i složenih arhitektonskih konstrukcija može se provesti uz pomoć modela kliješta, koji se temelji na tkanini za zavjese koji ne prenosi svjetlo.

Takva pribor ukrašava kuću i borbu s viškom insolacijom. Dostupni modeli upravljani su u ručnom i automatskom načinu rada pomoću kontrolnih ploča. Tada se kliješta mogu staviti na visinu, ostavljajući otvoreni otvor za prolaz. Bit će korisno koristiti u domovima koji imaju visoke stropove ili uslužne područja.

Članak o temi: Kako šivati ​​zavjese s naborima: izračun tkanine, savjeta, značajke

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

Prednosti zavjesa od flakutske tkanine

Tkanina koja regulira intenzitet rasvjete u prostoriji koristi se za kućne i proizvodne svrhe. Ima niz eksplicitnih prednosti u odnosu na tradicionalne guste zavjese tkanine. To uključuje:

  • Dugotrajna zaštita od sunčeve svjetlosti;
  • Praktičnost, jednostavnost pranja, glačanja;
  • Izdržljivost;
  • Odabir boja;
  • Zvučna izolacija;

Zavjese zamračenja - grožđi u svakom unutrašnjosti

  • Sigurnost požara (brzina vatre iznad prosjeka);
  • Svrsishodnost korištenja apartmana ili kuća;
  • Moguće su opcije iz hipoalergijskih materijala, što je važno za dječju sobu. Vrijednost je tkanina za urede opremljene računala. Zasjenjenje vjetra važno je spriječiti nabore na monitoru.

Pogledajte video dizajn

Život ne stoji još uvijek, čovječanstvo dolazi s novim detaljima koji naše živote čine udobnim i modernijim. Korištenje tkiva apsorbiranja svjetlosti za stvaranje pozitivne mikroklime danas je mogućnost sutra.

Čitaj više