Pink Wallpapers: Koje su zavjese bolje s njima

Anonim

Koje zavjese izabrati pod ružičastim tapetama

Kada je glavni dio popravka dovršen, ostaje najugodnija stvar - dizajn i dekoracija sobe. Prije svega, morate pažljivo razmisliti kako će vaša soba pogledati, pokupiti pozadinu, namještaj, pribor. Nemojte žuriti da biste kupili, početi pažljivo razmisliti o svemu, od A do Z, usporediti cijene, tražiti savjet od prijatelja i poznanika. Uostalom, napravite popravke ne za jedan dan, i prvo se okipali, možete živjeti u neugodnoj sobi već nekoliko godina ili provesti gomilu novca na njegovoj izmjeni. Dakle, koje zavjese uklapaju u ružičastu pozadinu? Pokušajmo razmotriti ovo pitanje više.

Pink Wallpapers: Koje su zavjese bolje s njima

Ružičasta i lulla

Pokretanje završne faze popravaka, smetaju da pročitate savjete profesionalaca-stručnjaka na internetu.

Za sve prostorije možete odabrati ružičastu pozadinu

Prije svega, morate odlučiti o boji pozadine, jer to utječe ne samo na unutarnjem stanju osobe, njegovo raspoloženje, ali može vizualno promijeniti veličinu prostorije, pa čak i temperaturu u njoj. Postoji čak i koncept modernih boja u unutrašnjosti, svaka sezona dizajneri promoviraju nekoliko boja u trend, ali postoje i nijanse koje nisu izgubile svoju popularnost. Na primjer, ružičasta.

Ružičasta se smatra romantičnom, lirskom bojom, ali obilje njegovih svijetlih boja može napraviti atmosferu u prostoriji neozbiljan.

Pink Wallpapers: Koje su zavjese bolje s njima

Zavjese mogu biti neznatno tamnije zidove boja

Obilježja boja

Ružičasta je topla nijansa crvene boje, ova se boja smatra izvorom, to je sjajno za dekoraciju zidova u sobi male princeze ili tinejdžerske djevojke. Ali dizajneri su dokazali da je ružičasta prikladna ne samo za ženske interijere. Nijanse ružičaste, kao što su breskva i lila, izgledaju sjajno u dnevnom boravku iu kuhinji, svijetli pastelni ružičasti tonovi pomoći će da se soba vizualno više i mnogo udobnije.

Članak o temi: Metode čišćenja kuhinjski ormarići iz masnih mrlja

Ružičasta boja i njegove nijanse opuštaju se i daju osjećaje mira, ali glavna stvar nije pretjerivanje zasićenja boje. Ako ste i dalje odlučili koristiti svijetle ružičaste tonove, najbolje je odabrati ih kao akcente, kombinirajući s lakšim nijansama.

Pink Wallpapers: Koje su zavjese bolje s njima

Harmonija ružičastih nijansi

Danas postoje posebne zbirke na tržištu, koje pružaju nekoliko vrsta pozadina. Jedna sorta je obično vrlo svijetla, često postoji neki geometrijski uzorak ili slika. Preostali role iz zbirke bit će izvedeni u pastelnim ili svijetlim bojama, crtež može ponoviti geometriju baze, ali biti manje vidljiva ili zasićena ili jednostavno uskladite stil.

Takve kolekcije pomoći će čak i neiskusno u dizajnerskom poslovanju odabrati savršenu pozadinu i napraviti dizajn stana s originalnim i ugodnim.

Odaberite kombinaciju boje

Unutrašnjost izgleda dobro i sama, samo kada se uoče jedinstvo boje zidova, tekstila, namještaja i pribora. Posebno je važno ispravno odabrati zavjese, jer to rade izgled sobe. Zamislite sobu s golih prozora - neugodno, zar ne? Ali još gore kada se boja i dizajn zavjesa nepravilno odabere.

Pink Wallpapers: Koje su zavjese bolje s njima

Kombinacija s smeđim zavjesama

Odvojimo koje će zavjese biti uređene za ružičastu sobu:

  1. Bijela. Ova doista kraljevska boja postat će izvrstan dodatak ružičastoj pozadini. Također će biti dobro za svoje nijanse poput vrhnja, vanilije, mlijeka. Takva kombinacija boja pomoći će u stvaranju tople i lagane atmosfere u bilo kojoj sobi, napraviti sobu vizualno više.
  2. Siva. Kombinacija ružičastih i sivih dizajnera smatraju jedan od najuspješnijih. Ona ne gubi svoju popularnost tijekom godina, jer se te boje jednostavno fino ravnotežu. Ali glavna stvar ovdje je odabrati pravu nijansu sive, ne bi trebala biti previše tamna i zasićena tako da ne "jesti" prostor i svjetlo.
  3. Crno. Zavjese, u potpunosti izvedene u ovoj boji, mogu učiniti sobu vrlo tamnom, ali veliki crni crtež na njima izgledat će sjajno s ružičastim tapetama.
  4. Smeđa. Kombinacija ružičastih pozadina i smeđih zavjesa uzrokuje ugodne udruge sa slatkišima. Takvo "slatko" i "ukusna" tandem neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Osim toga, zasićene smeđe nijanse uklonit će hladnost ružičaste i učiniti unutrašnjost više matira.

Članak o temi: Kako ne zamrznuti vodoopskrbu u zemlji

Pink Wallpapers: Koje su zavjese bolje s njima

Opcija kombinacije s bežom

Ali trebali biste znati da je ružičasta prilično izbirljiva boja, a postoje brojne nijanse koje se ne uklapaju za zavjese u sobi s ružičastim pozadinom:

  • Žuta boja. Ova boja je sukob s ružičastom u svim svojim manifestacijama. Stoga, bez obzira na to kako volite boju sunca, ne biste trebali kupiti takve zavjese za ružičastu sobu.
  • Svijetlo crvena. Iako je crveno i bliski rođak ružičaste, njihova kombinacija u unutrašnjosti ne gleda na sve. Takve zavjese učinit će sobu manje i može smetati i opteretiti svoje vlasnike. Osim što će biti osim da se takve nijanse crvene boje, poput trešnje i maline, pa čak i ako imate blijedo ružičastu pozadinu. Inače, samo riskirate da dobijete ulje maslaca, izvršite sobu s crvenim i njezinim sortama.

Nadamo se da će od sada bolje znati što su zavjese prikladne za pozadinu ružičaste. Uspješan popravak stana!

Čitaj više