Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Anonim

"Udobnost" - ruska tvrtka se bavi proizvodnjom ukrasa za Windows. Tvrtka od 1986. godine specijalizirana je za proizvodnju kompaktnih zavjesa - valjanih proizvoda, zavjesa, plesi, vertikalnih i horizontalnih sjenila, japanskih panela, kao i pribor i komponente potrebne za njihovu instalaciju.

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Udobne zavjese

U ovom članku ćemo pogledati valjane zavjese u udobnosti. Naučit ćete koji raspon proizvoda nudi proizvođač od različitih modela zavjesa između sebe i kako odabrati udobnost zavjesa za stan i kod kuće.

Raspon modela i odabir zavjesa "Udobnost"

Tvrtka se uvijek razlikovala u visokokvalitetnim proizvodima - proizvodi tvrtke, u smislu vizualne privlačnosti, funkcionalnosti i trajnosti, nisu niže od bilo kakvih analoga od inozemnih proizvođača, te s obzirom da su oni redoslijed jeftinijih Potrošač postaje očigledan.

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Valjane zavjese koje je predstavila tvrtka su klasificirana u četiri podskupina:

  • Standard;
  • Suite;
  • Mini;
  • Okvir plus.

Razlike između njih su instalirati mjesto ugradnje (na krilo, unutar otvora ili iznad njega) i strukturne značajke - prisutnost ili odsutnosti kasete i metoda za podešavanje položaja platna.

Sve vrste valjanih zavjesa su udobne, s izuzetkom gore navedenih razlika, imaju identičan dizajn, koji uključuje:

  1. Osovina na kojoj je tkanina rana. Proizvod je otvoren ili zatvoren. Osovina je montirana pomoću kuka-kuke na krilu ili kroz nosače na okviru prozora, unutar ili izvan otvora.

    Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

  2. Tekstilno platno - sama zavjesa može se izraditi iz uobičajenog dekorativnog tekstila, kao u slučaju proračunskog modela u blizini "standarda", ili iz lana tkiva ili dnevne noći koja se koristi u luksuznim zavjesama;
  3. Bočni vodiči - vodiči iz štapova za ribolov koriste se u mehanizmima zavojnice. Prema dizajnerima tvrtke, plastične trake pretjerano ponderiraju dizajn i negativno utječu na njegov izgled. Slažemo se s ovim pristupom, zavjese s nevidljivim ribolovnim linijom izgledaju mnogo bolje;
  4. Kontrolni mehanizam - zavjese prozora zavojnice završavaju se s elementima za podešavanje lanca i proljeća, električni pogon može se instalirati na zahtjev klijenta na zavjesu - u ovom slučaju, ankete su raspoređene u automatskom načinu rada s elektromotorom, Međutim, ova funkcija značajno povećava troškove zavjesa;

    Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

  5. Rezanje daska, koja je ušivena na donjem rezu tkanine, služi za sprječavanje žica i raspršivanje platna tijekom ventilacije. Proračunski modeli zavjesa opremljeni su plastičnom daskom, skuplji mehanizmi - kromirani čelik. Osim trake, možete kupiti magnetske stezaljke koje drže zavjesu u ravnini prozora čak i uz snažan nacrt.

Članak o toj temi: Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Kompletni modeli - standard, apartman, mini, itd., Mogu biti opremljeni tkaninom iz bilo koje tkanine predstavljene u katalogu proizvođača.

Kao rezultat toga, klijent dobiva veliki izbor valjanih zavjesa, čiju konfiguraciju može biti samostalno.

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Standard

U "standardnoj" liniji prikazani su jednostavni otvoreni mehanizmi vratila, bez kasete. Takvi dizajni su univerzalni, imaju mnogo utjelovljenja - na okviru okvira, unutar otvaranja prozora i na vrhu, strop instalacija se također može provesti.

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Standard

Širina roleta u zavjesama Standard varira od 25 do 200 centimetara, visina je ograničena na 200 cm - svi valjane zavjese Oni su dizajnirani da se preklapaju samo otvor prozora, tkanina završava na razini prozorskog praga, ili nekoliko centimetara ispod.

U osnovnoj konfiguraciji, "standardne" zavjese idu s kontrolnim elementom u obliku plastičnog lanca (može se zamijeniti metalom), čija je duljina 150 centimetara (75% dužine zavjese). Lanac je ugrađen na lijevoj strani i na desnoj strani. Značajke podešavanja zavjesa uz pomoć lanca slične su upravljanju običnih žaluzina.

Među modelima "standard" također predstavlja valjane zavjese s proljetnim mehanizmom. Takvi se proizvodi razlikuju po veličinama - njihova maksimalna širina ne prelazi 150 cm, a visina u bilo kojoj specifikaciji je 180 cm.

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Za razliku od proljetnog lanca, provodi automatsku koagulaciju tkanine - kako bi zatvorio zavjesu, morate ga povući, kao rezultat kojih će se restriktivni držač odvojiti od mehanizma za namatanje, a tkanina će se vratiti na svoj izvorni položaj.

Lux

Lux zavjese sustav nema ozbiljne strukturne razlike od "standardnih" sustava, razlika između njih, do i velikih, samo je u dimenzionalnoj mreži i obilježja priključaka.

Kupnja zavjesa od apartmana možete odabrati boju dodatne opreme - elementi za plastične kontrole: osovina i okvir, kontrolni lanac. U boji paleta su nijanse uobičajene u interijerima - sivoj, bež, tamno smeđa.

Članak o toj temi: Kako napraviti kutiju gipsane ploče u kupaonici - korak-po-korak instrukcija

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Lux

Sve valjne zavjese su podijeljene u tri podvrste:

  • "Suite - mehanizam lanca" je prosjek za veličinu zavjesa s otvorenim dizajnom osovine: varijabilnost širine 25-260 cm, visinu platna - do 250 centimetara;
  • "Lux-50" - slično prethodnom modelu, s izuzetkom velikih dimenzija: duljina dolazi do 350 centimetara, širinu - do 300 cm;
  • "Luksuzni mehanizam" - štap vratilo, koji je prekriven tkaninom, skriven je u takvim zavjesama unutar kutije kaseta.

"Lux" kazetna kutija također koristi tvrtka u proizvodnji valjanih zavjesa od bambusa i kombiniranog tekstila dnevne noći.

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Valjane zavjese Day-noć udobnost jedan je od najuspješnijih modela tvrtke. Takva zavjesa se sastoji od dva sloja tkiva, s uzastopnim izmjeničnim trakama iz gustog svjetlosnog i prozirnog materijala.

Prilagodba položaja weba omogućuje usporedbu tkanina, tako da se zavjesa sastoji samo od gustih bendova ili, naprotiv, od transparentan, čime se dobijete priliku utjecati na razinu osvjetljenja sobe.

Mini

Za razliku od ostalih modela zavjesa, instalacija valjanih zavjesa udobnosti mini može se proizvesti samo na prozoru. Ovo je kompaktna verzija zavjese koja se zatvara isključivo glaziranje prozora.

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Dimenzionalna mreža zavjesa Mini predstavljena je širinama panela od 20 do 150 centimetara, maksimalna visina je 200 cm. U takvim mehanizmima je implementiran lanac kontrola, proljetni držač nije osiguran u bilo kojem od paketa.

Mini proizvodi mogu se koristiti kao osnovne zavjese - zahvaljujući sažetom izgledu, oni izgledaju dobro na malim prozorima u kupaonici, kuhinja je ili u radnim uredima i u ulozi obloge pod klasičnim zavjesama i zavjesama, u ovom slučaju Roller platno štiti glavnu zavjesu od blijeđenja pod izlaganjem sunčevoj svjetlosti.

Rama plus

Zavjese s okvirom okvira Plus je potpuni analog mini zavjese, osim što njihova instalacija na standardnim metalnim plastičnim vrećicama ne zahtijeva bušenje okvira prozora. To se postiže prisutnošću dodatnog okvira, koji, uz pomoć pričvršćivanja kuka, haljina na moždash moždani udar.

Članak na temu: tuš mlaznice - Odaberite najbolje

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Rama plus

Mehanizam pričvršćivanja okvira Plus karakterizira jednostavnost korištenja - spremite se za gotovi okvir koji ostaje jednostavan za ugradnju na okvir prozora. Uklanjanje mehanizma se također izvodi u sekundama, dok ne postoje tragovi trećih strana na prozoru.

Mehanizmi okvira plus su univerzalni, uz standardne vertikalne prozore, mogu se instalirati na nagnutim prozorima u potkrovlju. Osim valjanih proizvoda, rimske zavjese i zavjese trista opremljene su takvim mehanizmima.

Pogledajte video dizajn

? Popis = oldy9lsx2oas4dquhwaevs6pyhitm-myl

zaključci

Tvrtka Coziness nudi širok raspon odluka za otvorene otvore. Zbog raznolikosti tekstilnih opcija i popravljanja mehanizama, možete odabrati optimalnu verziju zavjese za sve uobičajene vrste sustava Windows, koji će skladno gledati u sobe s bilo kojim dizajnom - od klasičnog stila do minimalizma.

Dekor valjanih zavjesa u udobnosti omogućuje vam da transformirate lakoničnu tkaninu na sofisticirane unutarnje dekoracije - dodajte u takav lambreken, til na takve zavjese, til ili ih kombiniraju s vertikalnim nosačima, a rezultat će morati birati čak i najsofisticiraniji estet.

Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

Osim valjanih proizvoda, tvrtka također proizvodi druge vrste zavjesa, među najpopularnijim od njih može se dodijeliti:

  • Rimske zavjese udobnosti - kompaktne horizontalne draper ploče, one nisu manje praktične u uporabi od valjanih proizvoda, ali u isto vrijeme sofisticiraniji i elegantniji;
  • Blinds of Comfort - u asortimanu prikazani su kao obični utilitarski proizvodi od plastike i sjenila iz drva i bambusa, koji će biti prikladno pogledati spavaće sobe i radne urede. Obratite posebnu pozornost na vertikalne žaluzine udobnosti, oni su potpuni analog japanskih panela;

    Valjane zavjese su udobnost - sve od izbora do instalacije

  • Zavjesa Plisteree je izvrsno rješenje za prozore kompleksne konfiguracije: ostakljenih otvora, staklenih stropova, loggia, mansard, piramidalni i ovalni prozori.

Čitaj više