Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

Anonim

Rimske zavjese za dva tisućljeća ostaju jedna od najpopularnijih prozorskih zavjesa. Oni su sažeti i nekomplicirani, ali u isto vrijeme elegantne - takve proizvode će se uklopiti u unutrašnjost bilo koje sobe, od kuhinje do ureda rada.

Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

Rimske zavjese

  • Spremne zavjese
  • Atelier za šivanje rimskih zavjesa
  • Preporuke za dekorativnu tkaninu
  • Ako tražite dokazanu trgovinu rimskih zavjesa - obratite pozornost na Lerua Merlen, ovo je vodeći svjetski dobavljač kućnih proizvoda, u asortimanu od kojih su zastupljeni kao gotove rimske zavjese i tekstilne materijale za šivanje, što može u studiju trgovine na narudžbi kupca.

    Rimske zavjese iz Leeroy Merlena

    Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    Realizacija rimskih zavjesa Shop Lerua Merlen angažira se od svog izgleda na ruskom tržištu. Specijalizacija u proizvodima za projektiranje otvora prozora jedan je od tvrtki u aktivnostima tvrtke - na policama lerue, prezentirane su prekrasne varijante rimskih zavjesa u različitim cjenovnim kategorijama, čak i među proračunskim modelima možete pronaći web-sposoban postati a stvarni ukras bilo kojeg interijera.

    Kupnjom rimskih zavjesa u Lerua Merlinu dobivate kvalitetan proizvod koji ima brojne prednosti, u usporedbi s uobičajenim vrstama dekoratora prozora:

    • Rimska zavjesa je univerzalna - jednako na odgovarajući način izgledaju u kuhinjama i lođoj i na prozorima dnevnih soba i spavaćih soba. Takvi proizvodi su prikazani u širokoj dimenzionalnoj mreži - njihova širina varira u rasponu od 25 do 200 centimetara, a duljina može doseći do 350 cm. Velike veličine rimskih zavjesa omogućuju vam da ih koristite ne samo kao dekor za prozor , ali se također primjenjuju kao zavjesa za otvaranje u zidu, ograničiti nišu ispod ormara ili skladište;

      Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    • Rimske zavjese na prozoru nekoliko načina pričvršćivača, oni su instalirani na prozoru, unutar otvora, na zidu preko otvora ili na stropu. U isto vrijeme, sama instalacija ne zahtijeva značajan napor - trebate samo odrediti dva nosača u zidu i umetnuti okvir u njih. Postoje proizvodi s fiksacijom na prozoru prozora, oblače se na krila pomoću kukica;
    • Rimske zavjese na plastičnim prozorima i funkcionalno - sa svojim glavnim zadatkom, zatamnjenjem sobe, oni se nose s izvrsnim. Zahvaljujući korištenju modernih tkanina tipa crno-out pri šivanju zavjesa modernih tkiva, možete odabrati zavjesu kada zatvorite u sobi u sredini bijelog dana bit će tamni, kao da je na dvorištu ponoći ;
    • Takvi proizvodi su jednostavni za čišćenje - zahvaljujući kompaktnim veličinama tkiva i odsutnosti krutih elemenata u izgradnji zavjese, rimski topovi tipa mogu se oprati u perilici rublja.

    Članak o temi: Preganac za kuhinju od plastike vlastitim rukama

    Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    Potonji, ali jedan od prvih u važnosti prednost je adekvatna vrijednost, zbog činjenice da je na krojenje takvih tkanina korova mnogo manje nego na proizvodnju klasičnih okomitog zavjesa i portera, cijenu Rimska zavjesa ne udari u džep.

    Početni trošak rimske zavjese je 350 rubalja, što je čak i manje od troškova konvencionalnih plastičnih sjenila.

    Tkanina za daljnje krojenje

    Tkanine za zavjese u Leeroy Merlin prikazani su na najširem asortimanu. Trgovina se, uglavnom, specijalizirana za provedbu prirodnih tkanina - Batista, Jacquard, Organu, pamuk, lanac i taft. Među sintetičkim tekstilom, glavni naglasak je izrađen na tkivima poliestera, koji u katalogu tvrtke sadrži više od 150 vrsta.

    Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    Jacquard

    Svaka tkanina iz kataloga trgovine se koristi prilikom naručivanja službi za zavjese za šivanje u lerui. U isto vrijeme, konzultanti tvrtke će vam uvijek ponuditi preporuke o izboru optimalne verzije tekstila, kako na operativne karakteristike - otpornost na trošenje, snagu i kombinaciju boja i tekstura tkanine s kućnim interijerom.

    Spremne zavjese

    Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    Prosječna cijena rimskih zavjesa na plastičnim prozorima je 600-800 rubalja. Možete pronaći proračun gotovih proizvoda, u području od 350-400 rubalja, takve ploče su izrađene od sintetičkih tkiva na bazi poliesterskih vlakana. Ako govorimo o platnama od prirodnih tkanina - lan, pamuk, burlap, onda u ovom slučaju cijena rimskih zavjesa je 1-1,5 tr. Najskuplje rimske zavjese u Lerua koštaju 2,5 tisuća, to su luksuzne ploče od guste baršunastih tkiva, prekrivene prašinom odbijanjem i hidrofobnim slojem.

    Osim rimskih proizvoda, Lerua Merlen nudi sljedeće vrste gotovih zavjesa:

    • Japanski paneli koji se sastoje od ravnih vertikalnih traka, koje za zatvaranje čine čvrstu zavjesu. Japanski proizvodi izgledaju vrlo neobično, ovo je dobro rješenje za interijere u stilu minimalizma i modernog.

      Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    • Cartini i zavjese - Klasične zavjese u rasponu lerua posvećuju posebnu pozornost na opciju će pronaći i najzahtjevnije estret;
    • Međutim, francuske i austrijske zavjese, slični rimskim zavjesama zbog vertikalne koagulacije, međutim, slušani su draperi zbog velikog broja poprečnih nabora;

    Članak o toj temi: Kuće od plin-silikatnih blokova: građevinske značajke

    Ako ste zainteresirani za jednostavna i praktična rješenja obratite pozornost na valjane zavjese. Svjetloviti filtri na plastičnim prozorima u Lerua Merlin predstavljeni su proizvodima od vodećih proizvođača "Comfort", "Calcutta", "Miranda".

    Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    Svjetlosni filtri

    Svjetlosni filtri na prozorima u lerui Merlene podijeljeni su u dvije kategorije:

    1. Pružanje potpune zamračenja prostorije;
    2. Otključavanje i rasipanje sunčeve svjetlosti prodiru u sobu.

    Proizvodi za puni zamračenje izrađeni su od višeslojnog tekstilnog crno-out, kako bi se raspršili svjetlo - od tkiva umanjivanja. Tu su i kombinirane opcije za podešavanje razine zamračenja ovisno o situaciji, takve svjetlosne filtre nazivaju se "dnevna noć".

    Atelier za šivanje rimskih zavjesa

    Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    Ako vam se ne sviđa bilo kakva opcija među predstavljenom raznolikošću gotovih zavjesa, možete koristiti servis za šivanje zavjesa koji ima rad u trgovini atelier. U isto vrijeme, morate znati dimenzije plastičnih prozora, u Lerua Merlin zavjesama su strogo prema veličini otvora prozora koje pruža klijent.

    Da biste naredili prilagođavanje zavjesa u Lerua Merlinu, odnose se na konzultante Odjela za dekorativne i završne materijale. Oni će vam ponuditi katalog dostupnih tekstilnih uzoraka u kojima možete odabrati tkaninu koju želite. Tada ćete biti ponuđeni da dovršite budući proizvod s dodatnom opremom i dekor elementima - to može biti dodatna zavjesa za til ili lambren.

    Kao rezultat toga, dobit ćete zavjese stvorene na temelju vaše dizajnerske ideje. Šivanje zavjesa Lerua Merlin nastupa brzo - proizvod će biti spreman nekoliko dana nakon narudžbe.

    Pogledajte video dizajn

    Preporuke za dekorativnu tkaninu

    Značajke skrbi za dekorativne tekstila razlikuju se za svaku specifičnu vrstu tkanine, tako da kupnja proizvoda u Lerui će definitivno odrediti konzultant iz kojeg je tkanina ušivena zavjesa i kako to ispraviti.

    Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    Univerzalne preporuke za skrb o dekorativnim vrstama tekstila su jednostavne:

    • S frekvencijom jednom tjedno očistite ploče s akumulirane prašine, moguće je to učiniti s usisivačem opremljenim s kratkim mlaznicom pile;
    • Kada se kontaminacija otkrije na površini tkanine, pokušajte ispustiti mrlju s krpom, navlažiti u otopini sapuna, ako je poduzetnik nije okrunjen s uspjehom, uzmite zavjesu u suho čišćenje. Operite zavjese u stroju za pranje se ne preporučuju.

    Članak o temi: Odabir ekonomskih vlasnika: zavjesa Veles iz bjeloruskog proizvođača

    Rimske zavjese u Lerua Merlin: gotovi modeli i krojenje po narudžbi

    Uz pravilnu skrb, vijek trajanja zavjese nije ništa ograničeno - što pažljivije slijedite dekor prozora, to će vas duže oduševiti.

    Čitaj više