Pozadina kremasta boja

Anonim

Pozadina kremasta boja

Žuta nijansa krema u dnevnom boravku u kombinaciji s lakšim pozadinom

Krem boja je izvrsna alternativa bijeloj ili laganoj bež, ali, nažalost, ne može ga svatko razlikovati, kao i pokupiti za pozadine, odgovarajuće dodatke, namještaj i zavjese. Boja krema pripada toploj, slatkoj paleti. Ugodan je za oči i ima neutralnu energiju.

Značajka kremaste boje

Da biste razumjeli pravu boju, morate zamisliti nešto među bijelim i žutim, kao i između bijele i ružičaste. Stoga, kremasta boja može imati i ružičastu i žutu nijansu.

Krema je, umjesto toga, ne u boji, već samo njegovo stanje, i stoga može imati opsežnu paletu, dajući zelene, ružičaste, plave, sive i druge boje. Njegova glavna značajka je maksimalni dopušteni sflot.

Krem boja u unutrašnjosti

Pozadina kremasta boja

FOTO: Luksuzni moderni dnevni boravak

Ako je interijer izgrađen isključivo u kremastoj boji, onda će biti nešto zračni i pluća. No, moderni dizajneri rijetko su se pribjegli korištenju u jednobojnoj verziji. Ako se osnovni interijer sastoji od složene palete boja, a osim toga postoje sumnje u suputniku u boji, tada je u ovom slučaju to je krem ​​ton za prihode, koji će idealno preuzeti na složenu suprotnu paletu. Kremasta pozadine boja će biti pogodna za gotovo bilo koji stil:

  1. Classic - Krema boja savršeno u kombinaciji s ovim stilom, također se može koristiti kao glavni i za unutarnji dodatak.
  2. Etnička - u ovom slučaju boja krema je bolje koristiti na namještaju i unutarnje stavke;
  3. Moderni - Ovaj moderni stil u potpunosti odražava stanje modernosti, a ovdje je nemoguće usput, bit će kombinacija ljepote i praktičnosti. Koristi se u spavaćoj sobi i dnevnoj sobi.
  4. Zemlja - a rustikalni stil ne čini bez svjetla, krem ​​palete, što glavne boje čini izražajnijim.
  5. High-tech-krem ton čini ovaj stil ugodnijim i domaći, i izgleda posebno impresivno u spavaćoj sobi ili u kuhinji.

Članak o temi: Prilagodba za oštrenje vježbi vlastitim rukama

Dopuštene kombinacije

Pozadina kremasta boja

Fotografija: Proslava i šik u dnevnom boravku

Najbolja kombinacija krem ​​boje se dobiva pomoću kontrasta, zasićene sheme boja. Najuspješniji od njih je čokolada i krem ​​boja.

Također možete uspješno kombinirati sivu i kremnu boju, što naglašava praktičnost i ljepotu modernog interijera.

Dobra verzija palete boja može se dobiti ako koristite triad: krem ​​vanilu, karamelu i kavu. Ovaj ton je vrlo organski kombiniran s cvjetovima koji pripadaju jesen i ljetnoj paleti boja.

Čitaj više