Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

Anonim

Navojne zavjese nisu nove. Već su već nekoliko desetljeća popularni. Sada su takvi modeli ponovno u modi. Jedinstvene zavjese niti apsolutno ne kao tradicionalne zavjese, oni su mnogo lakši i bestežinski, a izgledaju originalno, privlačeći pozornost na sebe. Značajka duge Kiseje, za razliku od tradicionalne zavjese, je nesmetan prolaz toplog zraka iz baterije, tako da u zimskom razdoblju možete ostaviti zavjese u slobodnom položaju.

Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

Zavjese s niti

  • Kako odabrati pravu dužinu?
  • Pričvršćivanje na strehe
  • Glavni materijali
  • Zavjese-niti: Razmislite o dizajnu

    Oblik zavjese od filamenta prikazana su različitim varijacijama koje se razlikuju u boji, materijalu niti, prisutnosti dekorativnog pribora u obliku kuglice, rinjestona, stakla, kuglica. Općenito, postoje sljedeće preporuke za izbor opcije dizajna:

    Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    • Zavjese na niti se zagovaraju vlastitim rukama pri uređenju prozora otvorenih soba, dnevnih soba i spavaćih soba;
    • Možete dati originalnost gotovih proizvoda pomoću nakita za nativne zavjese u obliku perli, dekorativnih šljunki ili drugih dodataka;
    • Da biste pružili zavjese neobičnog oblika, možete koristiti pickup-nizove;
    • Zanimljivo rješenje su modeli na izazovima. Kada se koristi za šivanje svjetlosne zavjese različitih niti boja, moguće je brzim promjenama na lokaciji niti za transformaciju stvarne slike;
    • Ako želite, možete podesiti duljinu, skraćivanjem zavjese s vlaknom s vlastitim rukama , Zbog svog posebnog tkanja, vlakna nit nisu slomljena kada rezanje, uz održavanje njegovog oblika;

      Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    • Takva zavjesa može se koristiti za vizualno razdvajanje prostora, kada je potrebno razlikovati dnevni boravak i kuhinju ili stvoriti posebnu atmosferu u spavaćoj sobi uz pomoć niza!
    • Odgovara za zavjese od filamenta imaju konvencionalni dizajn jer se gusta zavjesa pletenica koristi za pričvršćivanje.

    Članak o temi: Ručnici vješalice u kupaonici

    Ovisno o stilu vanjskog stila, zavjese od Kieze mogu imati sljedeći oblik:

    Spiralni modeli

    Teme su uvrnute na poseban način, dobivaju karakterističan spiralni oblik. Ova varijanta zavjesa filamenta zahtijeva posebno uredan rad.

    Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    Rainbow Solutions i Kiese-kiša

    Lagana zavjesa, u kojoj su boje navoja glatko teče u druge slično dugi, izgleda skladno u suvremenim interijerima i naglašava pozitivnu atmosferu u vrtiću. Možete odabrati slanu vodu kao središnji element prostorije, u kojem su suzdržani tonovi dominiraju dopunjavanjem dekoracije s obojenim priborom na ton niti.

    Za kišne modele karakterizira ga povezivanje u niti tankih traka larexa, dajući sjaj.

    Ako su zavjese za užad izrađene od niti bijelih, čelika ili sivih, oni će učinkovito ukrasiti prostoriju u stilu high-tech.

    Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    Kiša

    Kiese s tekstilnim dekorom

    Govorimo o ispunama u niti ušivenim iz tkiva ili kaseta leptira, boja ili drugih dijelova, personificiranje životinje ili svijeta povrća. Ova tehnika je pogodna za dobrodošlicu prirodnosti Provance, zemlje ili ne zanemarivanja od strane različitog uređenja modernog.

    Filamenti iz stakla, kuglice ili perle

    Modeli izgledaju neobično i isključivo u bilo kojem unutrašnjosti. U pravilu se koriste za zoniranje kada trebate kratku širinu. Učinite zavjese s vladom vlastitim rukama u takvoj izvedbi dovoljno jednostavna: gusta nit, ribolov linija ili žica odvija se na koji su ukrasni elementi u odabranom redoslijedu.

    Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    Postoji jedna važna nijansa u vezi s uporabom i brigom za četku. Da biste lako otkrili zavjese od filamenta nakon pranja, oni su unaprijed vezani na nekoliko mjesta i oblikuju valjak. Zatim, nakon delikatnog pranja stroja, zavjesa će brzo dobiti izvornik obrasca prilikom objavljivanja, čak i ako postoji dodatni dekor na nitima.

    Kako odabrati pravu dužinu?

    Da biste ispravno odredili duljinu denitskih zavjesa i potrebnu količinu niti pomoću duge linije ili ruleta, otvor prozora se mjeri u širini i određuje visinu zavjese s poda do streha (ako su strehe fiksirane ispod strop, duljina je odabrana na dimenzijskoj veličini sobe). Prilagodbe se provode nakon vješanja: za to je dovoljno samo da režete zavjese od filamenta.

    Članak o toj temi: Odaberite zavjese u sobi s zelenim pozadinama

    Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    Da biste ispravno napravili zavjese kiese, važno je ne biti u zabludi s širinom. Da biste odredili količinu niti, temelji se na položaju na jedan centimetar najmanje deset elemenata. Možete napraviti zavjese od tkivnih pruga, ograničena na pet elemenata na širini centimetra.

    Teme (posebno prirodne) prije rezanja su pred-nosili, provođenje takozvanog recotting da se isključi skraćivanje tijekom rada. Kada se pridržavate takvog stanja, KYOS će uštedjeti veličinu čak i nakon pranja.

    Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    Pričvršćivanje na strehe

    Kao što je već zabilježeno, bilo koji vijenac je pogodan za KISA. Odvojene niti su najprije fiksirane na zavjesi pletenice, nakon čega je moguće montirati zavjese na niti na same strehe. Kako bi se olakšao postupak popravljanja užad, oni ne šišaju odvojeno, ali koriste bilateralnu škotsku, na jednu stranu koja je vezana za traku zavjese, a drugi na niti sami. Za pokrivanje ljepljivog dijela trake i najizbirljive zavjese s ljepljivim okvirom philizelin, koji prolazi s strojnom linijom. Nakon što je ukrasna satenska vrpca ušivena.

    Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    Druga metoda se koristi u kojima su pričvršćivači zavjesa vezani ne viskiju, već na ljepljivu traku na polovici svoje visine, nakon čega se druga polovica zatvara, čvrsto se drže. Zatim, za pouzdanost, traka pričvrstite zagradama. Dekorativni dizajn se vrši satenskom vrpcom, koja će se zatim pričvrstiti na vijenac za zavjese od filamenta. Traka je ušivena, potpuno omatanje mjesta konsolidacije mače.

    Pogledajte video dizajn

    Glavni materijali

    Da biste samostalno napravili zavjese za užad, trebat će vam:

    1. Prikladna opcija niti. Možete koristiti nit iste teksture, ali različite boje. Tema s sjajnom površinom je najbolja. Visoza su prikladni u obliku tankog kabela i svilenkaste teksture. Otprilike za proizvodnju filamenta na standardnom prozoru trebat će oko 10 načina od 270 metara.
    2. Roulettet za mjerenje niti duljine (standardna opcija je 2,5 metara).
    3. Ljepljiva traka, bez koje je vrlo teško učiniti Kisey moje. Na ljepljivoj vrpci moguće je staviti užad strogo u jednakim intervalima, isključujući neujednačene zavjese.

      Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    4. Satenska vrpca. Ovaj element dekor se odabire izravno pod proizvodom, vođeni količinom komota na nitima.
    5. Igle i škare i traplers, koji će biti potrebni za fiksiranje trake i pletenice za šivanje.

    Članak o temi: Kako napraviti tuš kabinu s paletom od pločica

    Da biste napravili zavjese od vlakana vlastitim rukama, prvo sušene nakon što je zapetljano navoje izrezano po željenoj veličini i pažljivo oblikuju, pokušavajući ne zbuniti. Ako se želi, neke užad su ukrašeni dekorativnim elementima (dekor je fiksiran i nakon postavljanja zavjesa na strehe, kada svaka visina visi, ne zbunjujuće s ostalim). U sljedećoj fazi, niti se prikupljaju u jedan dizajn prema gore opisanim preporukama i vješaju gotovu zavjesu na viječuru. Možete ukrasiti zračne zavjese domaćim pickups u tonu zavjese, uz pomoć kojih su niti sa strane posjećuju, tvoreći klasičnu siluetu, ili su samo središnji elementi povezani, ostavljajući bočne niti slobodno padaju.

    Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

    Kao što se može vidjeti, neovisna proizvodnja zavjesa niti ne uzrokuje poteškoće ako postoje potrebni materijali pri ruci. Glavna stvar je razmotriti stil izvršenja, odabrati pravu boju niti, vođenih stilom interijera, raspon boja prostorije, potreba za dodavanjem svijetle akcente. Kao rezultat toga, dizajn prozora postat će ne samo funkcionalan, već i dekorativni element koji je ugodan oku.

    Čitaj više