Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Anonim

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Washbasin sa stolom, sudoper i spremnik za vodu, koji se zove Moidodir, jedan je od najpopularnijih vrsta umivaonika koji se koriste u području zemlje iu vrtu. Što privlači takav Dachini uređaj? Što su umivaonik-moydodyra? Kako odabrati gotov umivaonik ovog tipa i je li moguće sami? Potražimo odgovore zajedno.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Značajke

  • Glavne značajke umivaonika-moydir su prisutnost ljuske, spremnika za vodu s dizalicom, kao i stalci. Neki modeli dodatno imaju zrcalo, police, kuke i druge elemente.
  • Voda u takvom umivaonici može se zagrijati pod sunčevom svjetlom ili grije se s električnim grijanjem.
  • Trošak takvih umivaonika je nizak, pogotovo ako voda u uređaju ne zagrijava. Ali čak i među modelima s funkcijom za grijanje vode, možete pronaći opciju proračuna.
  • MojDodyr za davanje privlači svojom mobilnošću, jer se može prenijeti na bilo koje mjesto, ugrađen u zemlji i na teritoriju stranice.
  • Zahvaljujući velikom asortimanu i mogućnost da se takvo umivaonik napravite, lako možete unijeti takav uređaj u svoj dizajn krajolika.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Pogleda

Grijani (električni s vodom)

Takva verzija umivaonika-Moaydir je prikladnija za korištenje u slučajevima gdje dolaze u vikendicu i hladno vrijeme. Voda za grijanje u spremniku takvog uređaja osigurava određena snaga. Spremnik se zagrijava od 12 do 32 litre vode ovisno o njegovoj veličini. Svi moopoderi s mogućnošću topline grijanja postoji funkcija isključivanja uređaja s praznim spremnikom.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Bez zagrijavanja

Takav Moidodir je dizajn kauča, umivaonika i kapacitivnosti iz kojih voda teče. Minimalni volumen takvog spremnika je 12 litara. U najvećim moopoderima, spremnik može primiti 22-32 litre. Voda se najčešće ručno izlije u spremnik.

Članak o temi: obrada proizvoda od stabla pod antikom vlastitim rukama

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

S ogledalom

Glavna razlika takvog modela zemlje Washbasina od drugih je prisutnost ogledala iznad ljuske. Pod ogledalom se često nalazi polica za deterdženti i higijenski pribor. Takav MoiDHodir je prikladan za korištenje i omogućuje vam da se stavite u red dok boravite u kućici ljeti. Ona se ugrađuje uglavnom unutar seoske kuće ili na verandi.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Materijali

Najčešći su najčešći modeli DACHA veže od plastike i nehrđajućeg čelika. Njihove značajke su označene u tablici:

Materijal kauča i umivaonici za moydodyra u zemlju

prednosti

nedostaci

Plastika

Materijal je vrlo lagan;

To je prikladno za transport proizvoda;

Jeftin vrijedan

Ne baš visoka kvaliteta;

Tijekom vremena, popravak ili zamjena je potrebno;

Siromašna toleriraju hladnoću

Željezo

Više;

Stojeći tolerira temperaturne razlike, kiše i mraza

Košta više od plastike i teži više

Spremnik za Moidodire najčešće je zastupljen plastičnim ili čeličnim spremnikom. Ako se takav umivaonik završi za davanje vlastitim rukama, najčešće stvaranje ormarića se zaustavljaju na drvu.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Obrasce

Spremnik u zemlji je mojdodyra:

  • Kvadrat
  • ovalan
  • Ravan
  • Pravokutan
  • Zgusnut

Kabinet u takvom umivaonici također može imati drugačiji oblik, ali najčešći pravokutni i kvadratni modeli su najčešći.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Dimenzije

Glavni parametar među veličinama Moidodire je širina proizvoda. Takvi umivaonici su prikazani velikim brojem veličina od 40 do 120 centimetara. Pokupite odgovarajući model treba uzeti u obzir osobne želje i mjesta ugradnje zemlje Washbasin. Što se tiče dubine kabineta, u većini modela, njegova vrijednost je 30-50 centimetra.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Proizvođači

Minodyrs za vrt i vikendice takvih proizvođača dostupni su na prodaju:

  1. Elbet. Tvrtka nudi niz uređaja za davanje sposobnosti zagrijavanja vode - evbo. Numeriranje modela pokazuje volumen spremnika umivaonika, na primjer, na Moidodire EVBO17 kapacitet spremnika je 17 litara. Prednosti dacha umivaonika ovog proizvođača nazivaju se niskom cijenom, sposobnost podešavanja temperature, kao i za korištenje grijača, bez spajanja uređaja na dovod vode.
  2. Aquatex. Umivaonik takvog ruskog branda privlače sažet dizajn, jednostavnu instalaciju i pristupačnu cijenu. Međutim, volumen rezervoara u modelima iz Aquatex predstavljen je samo tenkovi za 15 litara i 20 litara.
  3. Moudodir. Proizvodi ovog proizvođača razlikuju se prisutnošću premaza iz cinka ili nehrđajućeg čelika, brzog grijanja vode, kao i zaštite od hrabrosti. Vrijedi pushbasin takve tvrtke nešto više od proizvoda iz Elbeta, ali trajnost i kvaliteta je veća.

Članak na temu: Wallpaper sa Silk zaslonom: Značajke dizajna

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Savjeti za odabir

  • Prije nego što kupite zemlju washbasin-mydodir, odlučite je li potrebna voda. Ako dođete u vikendicu rijetko i samo ljeti, prisutnost topline vode može biti beznačajni trenutak.
  • Kada ćete kupiti uređaj u kojem će se voda zagrijati, odredite koju moć grijača trebate. Također odlučite je li to važno da biste mogli promijeniti temperaturni režim.
  • Sljedeća nijansa u odabiru prikladnog umivaonika za ljetnu kućicu bit će volumen spremnika za vodu. Vlasnici davanja dolaze na rastezanje povremeno i sami, dovoljno spremnika s kapacitetom od 12-15 litara. Ako ljeto provodi cijelu obitelj u kućici, u umivaonici, posuđe, voće i ruke su čiste, volumen spremnika mora biti najmanje 22 litre.
  • Oni koji žele instalirati opciju proračuna u zemlji trebaju paziti na proizvod s malim spremnikom. Osim toga, ako je grijanje osigurano u umivaonici, voda u malom spremniku će se grijati brže.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Gdje instalirati?

Instaliranje zemlje Moidodire je moguće bilo gdje u vrtu ili području zemlje, gdje je to potrebno. Njegova je u uređaju opcija grijanja vode, dovoljno je da se brine o kabelu na mjesto umivaonika-mydder. Ako se želi, takav umivaonik može stajati na ljetnoj kuhinji, a na verandi u seoskoj kući i na samoj zemlji.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Kako napraviti vlastite ruke?

Iako su gotovi umivaonik-moidodirs za davanje jeftinim i predstavljaju mnoge modele, nekoliko navijača i vrtlari radije čine takav uređaj sam. Vrlo je jednostavno, dovoljno je samo pripremiti sudoper i kapacitet željenog volumena, kao i napraviti tambu.

Sudoper za zemlju Washbasin može se kupiti ili primijeniti staru ljusku u radu, koji je neko vrijeme koristio u gradu. Pod Mojdodarskom ormariću često se prilagođava starim prsima, stolu ili noćnom ormariću. Međutim, to je također prilično lako napraviti sendboard iz ploča.

Članak o toj temi: Kako otvoriti stroj za pranje rublja Ako je ručka slomila?

Kao tenk za domaće Middodar, možete koristiti kantu, veliku bocu vode, spremnika i bilo koji drugi prikladan spremnik. Izradom rupe u takvom spremniku, slavina je umetnuta u nju i popravite ga gumenim jastučićima i maticama. Sada ostaje prikupiti sve elemente zajedno i zauzeti dekor proizvoda po vašem ukusu.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Eksploatacija

Da bi nemaju nikakvih problema s upotrebom Dacha Moidodire, važno je biti vođen takvim pravilima:

  • Ako će uređaj biti na ulici, nadstrešnica bi trebala biti opremljena. Također je važno voditi brigu o izolaciji ožičenja.
  • Jer na grijaći element Moidodire tijekom vremena bit će ljestvica, godišnje kupite novu anodu i zamijenite ga samo, a ne cijeli sustav.
  • Nemoguće je uključiti uređaj u mrežu u odsutnosti vode u spremniku. Pazite da je voda ispunila kapacitet iznad minimalne oznake.
  • Lakše je brinuti se za proizvod od nehrđajućeg čelika, jer možete koristiti abrazivna sredstva za čišćenje. Ako je vaš MojDoDonski izrađen od plastike, od takvih sredstava treba odbiti.
  • Nemojte dopustiti situacije u kojima se voda unutar spremnika zamrzne. Prijeti špijunu spremnika.

Washbasin Mojdodar za vikendicu ili vrt

Čitaj više