Dizajn interijera Slike

Anonim

Dizajn interijera s slikama je završna faza dekor zida, koja će staviti estetsku točku dizajna bilo koje prostorije. Ovaj proces zahtijeva ogromnu pažnju i selektivnost. Nije dovoljno dobiti lijepu sliku. Potrebno je uzeti u obzir da odgovara odabranom stilu i savršeno se uklapa u dizajn.

Dizajn interijera Slike

Slika 1. Segmentirane slike izgledaju dobro u prostranim sobama

Vrste slika za bilo koji interijer

Prije toga, slika se smatralo luksuzom koji mogu priuštiti samo bogati ljudi. Koristio se za prikaz njihove dobrobiti i status. Danas je ovaj zidni dekor dostupan svima. Koristi se za dizajn interijera i stvaranja jedinstvene situacije.

Dizajn interijera Slike

Slika 2. Crno-bijele slike će odgovarati klasičnom interijeru.

Odabrana slika može u potpunosti ostvariti kreativni okus i umjetničku fantaziju. Trenutno postoji mnogo stilova, veličina, oblika. Takva bogata raznolikost će pomoći u određivanju izbora za najljepši zid dizajn u unutrašnjosti.

U ovom trenutku slike su iznimno popularne:

  1. Segmentiran.
  2. Crno i bijelo.
  3. Sažetak.
  4. S ugrađenim pozadinskom osvjetljenjem.

Segmentirani uzorci sastoje se od nekoliko dijelova međusobno povezanih s općim sastavom (Sl. 1). Pogodni su za velike prostorije s potpuno otvorenim zidom. Njihova velika prednost je u velikoj samodostatnosti. Takav dizajn zidova će preuzeti cijeli naglasak u prostoriji. Segmenti su različite veličine i oblika, što slika čini vrlo zanimljivim i jedinstvenim.

Dizajn interijera Slike

Slika 3. Sažetak će postati svijetli naglasak u unutrašnjosti.

Ljubitelji klasika biraju najčešće crno-bijelo platno (sl. 2). Konzervativizam i suzdržani tonovi slike će dati rigorozan pogled u bilo koju sobu. Zidove možete organizirati fotografijom, kolažom, panerom. Glavna stvar je spasiti rješenje boja.

Dizajn interijera Sažetak Slike dobivaju povećanje popularnosti među dizajnerima (sl. 3). Soba je zasićena energijom, svjetlinom, izrazom. Odsutnost određene parcele omogućuje vam da postavite ove slike u bilo koju sobu. Apstraktne slike organiziraju svijetle akcente i dovršite bilo koju unutarnju bušotinu.

Članak o temi: Kako ukrasiti lonac cvijeća vlastitim rukama (39 fotografija)

Slike s označavanjem su moderne i bit će prikladne ne svake sobe (sl. 4). Ovo je vrlo podebljano rješenje za izvanredne osobnosti. Takvi elementi dekora su ekstravagantni. Neće trpjeti banalnu postavku okolo. Pozadinsko osvjetljenje Odaberite bilo koju svjetlinu i boju. Kada ga instalirate, morate obratiti pozornost na opću rasvjetu, odsjaj, boju namještaja i zidova.

Umjetnost za svaku sobu

Dizajn interijera Slike

Slika 4. Donja ekstravagancija u unutrašnjost.

Svaka soba treba vlastiti slikar. Slike ne bi trebale samo izgledati lijepo u određenom interijeru, već i pristupiti u mnogim parametrima. Prostrani dnevni boravak visi najizrazitiji posao koji gosti koji su došli bit će divili. Radnja može biti raznolika. Može biti tkanina slikom prekrasnog krajolika, portreta članova obitelji ili primjeraka poznatih slika.

Dizajn zidova u spavaćoj sobi je bolji učiniti ugodno oči s slikanjem. Ona će podići raspoloženje cijeli dan. Rekreacijska soba je bolje ne ukrasiti svijetle apstraktne slike. Možete objesiti vintage otiske, cvijeće ili pastoralne scene za opuštanje i opuštanje.

Za kuhinju je bolje izabrati živote. Tehnika izvedbe može biti bilo koja. Lagani akvarel i šarene ulju boje izgleda lijepo u ovoj sobi. Ako veličina sobe dopušta, svjetlo veliki krajolik izgledat će sjajno. Svaki rad mora biti postavljen pod staklo kako ne bi ga pokvario isparavanjem i mrljama.

Dizajn interijera Slike

Mogućnosti za postavljanje slika na zid.

Dječja soba je poseban svijet. Bolje je za interijer s reprodukcijama, koji pokazuju crtani likovi, ilustracije u bajke, scene putovanja. Školci su sposobni vrednovati ozbiljne slike, tako da u svojoj sobi možete sigurno objesiti krajolike, crteže, portrete.

Jednostavan za dizajn i sadržaj slike je bolje ukrasiti ured, hodnik i predsoblje. Ne bi trebale dugo vremena privući pažnju i naglasiti na sebe. Na radnoj površini vrijedi visiti vodenu sliku - izvor napornog rada i pouzdanosti. Za hodnik i hodnik bolje je odabrati simbol gostoljubivosti i udobnosti. To mogu biti slike na kojima su prikazani mačke, konji, rustikalni konji, kamini.

Članak o temi: Korištenje pločica u drvenoj kući: Montage to učiniti sami

Korisni savjeti i savjeti

U unutrašnjosti sve treba uskladiti. Stara slika je prikladnija za klasični stil, avangarda izgleda bolje među sažetim minimalizmom, a pejzaži su pogodni za stil Provence.

Dizajn interijera Slike

Boja bageta mora se kombinirati s bojom namještaja u sobi.

Posebna pozornost posvećuje se izboru bageta. Funkcija okvira - Spojite sliku s unutarnjim interijerom. Ovo je vrsta veze, koja naglašava sofisticiranost i ljepotu platna, čineći naglasak na njemu, ali u isto vrijeme nije izbačen iz cjelokupnog stila cijele sobe. Za svaku finu tehniku ​​koristite određenu vrstu bagete. Moderne slike su obično uokvirene u obojene glatke okvire, grafika se najčešće postavljaju na pasiji, berba platno se sastavljaju u masivne klasične okvire.

Ako je potrebno naglasiti na slici u mraku, dodatno je istaknuto. U tu svrhu, prikladno je koristiti točku lampicu za svaku platnu odvojeno. Potrebno je vrlo točno izračunati kut pozadinskog osvjetljenja kako bi se spriječile sjene i odsjaj.

Platno se mora nalaziti na zidu tako da se udobno dive.

Visina s poda mora biti izabrana tako da je sredina slike na razini očiju. Ako, na ideji na zidu bit će kolaž nekoliko radova, onda morate definirati jednu zajedničku liniju. Slike malih veličina objesiti jednu preko druge tako da je prostor između njih bio na razini oka. Od njih možete napraviti prekrasan sastav, skupljati oko jednog velikog.

Čitaj više