Metalna kupka

Anonim

Metalna kupka

Metalna kupka je savršeno akvizicija za one koji vole pluća i istovremeno jake strukture. Štoviše, raspon prodavaonica nudi širok raspon proizvoda. Pokupite odgovarajuću veličinu i oblik kupke ne predstavljaju posebnu poteškoću.

prednosti

  • Trošak , Doista, u usporedbi s akrilnim kupkama i lijevanim željezom - ova vrsta je najjeftinija i pristupačna za mnoge. Cijena ne dokazuje lošu kvalitetu proizvoda.
  • Težina. Zbog činjenice da metalna kupka, u pravilu nema više od 40 kg, vrlo je zgodan i jednostavan za instalaciju. To je najoptimalnija opcija u zemlji. Prijevoz neće uzrokovati posebne neugodnosti.
  • Snaga i trajnost. Povrijediti metalnu kupelj je teška. Nijedan vanjski učinak ne dopire do komada, jer se može dogoditi s akrilnom kupkom. Temperaturne razlike također neće imati negativan utjecaj na metalnu kupku.
  • Obilje različitih oblika. Materijal iz kojeg je takva kupka napravljena, plastika u fazi stvaranja. Stoga će kupka neobičnog oblika učiniti unutarnji nestašni i elegantan.
  • Jednostavna njega. Ne zahtijeva odabir bilo kojeg specifičnog sredstva za obradu i čišćenje. Osim toga, restauracija metalne kupelji je također proračunska opcija.

Metalna kupka

Metalna kupka

Metalna kupka

Minusi

  • Visoka toplinska provodljivost. Nažalost, voda u metalnoj kupki će se brzo ohladiti. Ali za one koji ne vole ležati u vodi dugo vremena, ovaj pokazatelj je sasvim normalan.
  • Loša zvučna izolacija. Zvuk vrste vode je vrlo glasan. To može u jednom trenutku utihnuti ako učitate trećinu u kutiju s pijeskom. U tom slučaju, morate se pobrinuti za estetski oblik dizajna i zaslona za to posebno. Inzolacijski materijal u kupaonici također će uštedjeti od neugodne buke iz ispunjene vode.
  • Deformacija, Koji je uzrokovan masenom vodom. Proguranje proizvoda može biti oko 5 mm. Ako metalna kupka ima premaz caklina, tada je slična nijansa prepuna negativnim posljedicama: caklina može ispucati i razbiti, a teško ga je popraviti.

Članak na temu: Što se može izraditi od Vinil zapisa: Vase i lonac cvijeća, slikanje, sat i torbu rade sami

Metalna kupka

Dimenzije

Veličina čeličnih kupališta su prilično standardna. Širina je uvijek konstantna i 70 cm. Minimalna duljina kupelji je 1 m 400 cm, maksimalno - 2 m.

Metalna kupka

Metalna kupka

Kutni modeli

Metalna kupka, koja je instalirana u kutu, odnosi se na nestandardne oblike. Ali unatoč tome, njezine prednosti ne mogu, ali uzrokovati divljenje.

Prvo, Kutni model idealan je za malu kupaonicu. Ona kombinira udobnost u isto vrijeme, praktičnost i ne uzima mnogo prostora.

Kutni model donijet će element neuobičajene i individualnosti u interijeru.

Njegove funkcije mogu biti hidromasaža, uklanjanje ostataka vode i puno korisnih.

Strani brandovi pokrivaju svoje proizvode self-čišćenje caklina , Takve inovacije će ugodno zadovoljiti vlasnik.

Metalna kupka

Savjeti za odabir

Da biste kupili radost, morate ga pažljivo odabrati, vagati sve "za" i "protiv".

Kvaliteta kupke izravno ovisi o proizvođaču. Stoga je potrebno kupiti ga od pouzdanog dobavljača, u početku čitanja recenzija kupaca. Ako je roba visokokvalitetna, tada će se mišljenja pozitivno.

Sljedeći parametar obratite pozornost pri kupnji metalne kupelji debljina njegovih zidova. Sve ta razrjeđivače je 3,5 mm ne može biti pouzdano i visokokvalitetno. Ako ste se uspjeli okupati od mjesta bez napora u trgovini, onda bi trebao biti oprezan.

Prilikom odabira, površina proizvoda treba biti vrlo pažljivo ispitana. Ne bi trebalo biti neujednačeno, ima deformirani sloj, hrapavost. Općenito, dobra emajl karakterizira homogenost.

Metalna kupka

Metalna kupka

Metalna kupka

Montaža

Nakon što se odlučite na modelu i kupili kupku, morate ga instalirati. Jednostavnost dizajna omogućuje vam da se instalirate. Na poziv stručnjaka može se spremiti. Osim toga, sve komponente se prodaju zajedno s kupaonicom, potražite neku vrstu posebne opreme.

Najvažnije je pravilno povezati s opskrbom vodom i kanalizaciju kako bi se dobila i uživala u kupaonici i povoljno.

Članak o temi: Kako šivati ​​lambrequin: uzorak lambrekina i glavnih sorti

Kupka je instalirana na zid, a zglob je zaglavljen s vrpcom, koja će spriječiti prodiranje vode između kupaonice i zida, sprječavajući izgled viška vlage.

U fazi instalacije možete osigurati dodatnu izolaciju buke. Kao što je gore spomenuto, zvuk vode kada se kupatila puni, nevjerojatno glasno. Stoga kupanje može jednostavno okrenuti dno prema gore, liječiti vodom i nanijeti sloj uobičajene montažne pjene. Nakon sušenja, smrznuti višak se lako reže s nožem. Voda u takvoj kupki će se ohladiti sporije.

Metalna kupka

Metalna kupka

Kupka treba stabilnost. Noge su previše elegantne i dugo vremena neće zadržati svoju snagu. Idealno u ovom slučaju su nosači od opeke koje su vrste više od dodatne mjere. Veži komponenta između cigle je ponovno montažna pjena.

Pričvrstite kupku na zid s montažnim kukama, a prostor između kupaonice i zida je ispunjen montažnom pjenom.

Metalna kupka

Čitaj više