SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

Anonim

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

Postoji širok izbor vozila za drvo, različit u boji i sastavu stablo će uvijek biti popularno, jer je to lijep i ekološki prihvatljiv materijal. Međutim, kao i svi prirodni elementi dekora, ploče se boje vlage i omiljeno je stanište insekata, gljivica, plijesni i drugih mikroorganizama. Kako bi se povećao životni vijek stvari od vrsta drva, koriste se razne zaštitne opreme i antiseptike. Danas ćemo razgovarati o tako divnoj tvari kao stih, uz njegovu pomoć ne samo da možete riješiti neke probleme povezane s prijevremenim oštećenjem drvenih materijala, već i našim proizvodima neobičan i plemenitog izgleda.

Što je drveni veo

Stablo je izdržljiv i izdržljiv materijal koji podliježe utjecaju štetnih čimbenika okoliša, dakle, da zaštiti proizvode od njega od mogućeg oštećenja, moraju se tretirati s posebnim sredstvima. Na građevinskom tržištu možete pronaći veliki broj različitih antiseptika, lakova i drugih impregnacije, mijenjajući boju i neka svojstva drva, najpopularnija i jeftina roba je Morilka. Neki ljudi misle da se simulatori koriste samo za promjenu boje teme, ali ovaj prekrasan lijek ima druga svojstva.

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

Odaberite boju drva za drvo, ovisno o dizajnu interijera

Svojstva furnira može varirati ovisno o njihovom sastavu. Međutim, čak i ako napravite takvu nijansu vlastitim rukama, i dalje će imati neka zaštitna svojstva.

Svojstva moriloka:

  1. Ako želite promijeniti ne samo boju stabla, već i označite ga s teksturom, onda veo - upravo ono što trebate. Ne boji potpuno crtanje, poput boje, ali daje sav proizvod lijepu nijansu.
  2. Woodwood će zaštititi namještaj od insekata i truljenja, zadržavajući teksturu i crtanje drva.
  3. Simulator je zaštitno sredstvo koje povećava trajanje služenja drvenih predmeta i stoji nekoliko puta jeftiniji lakovi i boje. Osim toga, zbog konzistencije vode, on prodire dublje u strukturu drva.
  4. Uz pomoć vela, to se može učiniti tako da je čak i jeftin bor, obojen s obojenim beyceom, izgledat će kao plemenit i jak hrast i egzotično crveno drvo.
  5. Morilka toniranje može razjasniti drvo. Ova tehnika se posebno često koristi prije slikanja drvenih proizvoda.
  6. Impregnacija stiha će ojačati strukturu stabla i dati joj svjetlo zaštite vlage.

Nisu svi stihovi imali gore navedene kvalitete. Da biste razumjeli kakvu vrstu stiha trebate, morate čitati njegov sastav i vidjeti što upute za uporabu kaže. Usput, možete nositi grah ne samo jednodijelne drvene ploče, nego i iverice, predmete iz šperploča ili parketa i drugih drvenih obrta.

Članak o temi: Tulip sudoper - sudoper na nozi u kupaonici

Drvo na bazi vode i alkoholne bistre

Morlogs na vodenoj osnovi su najokuliji baises. Oni nemaju oštar neugodan miris i jednostavan za korištenje.

Takva se sredstva mogu prodavati kao suha ili gotova smjesa. Takve boje su najpopularnije zbog niske cijene i mogućnosti njihove uporabe, unutarnjeg i vanjskog rada.

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

Medelid na bazi vode sposoban je značajno poboljšati izgled drvene premaze.

Glavne karakteristike vodenog vozila:

  1. Morleeons na vodenim bojama vrlo su raznoliki. Uz njihovu pomoć, možete stvoriti vrlo zanimljiv preplavljeni učinak.
  2. Možete koristiti grah vode bez straha od vašeg zdravlja. Čak i na najvišim temperaturama takva sredstva ne dodjeljuju štetne isparavanje.
  3. Ako se odlučite za eksperiment, i pitate se: "Kakav vozilo odabrati da se može pratiti?" - Ta voda beyz je ono što trebate. Takvo sredstvo za toniranje može se lako isprati vodom, tako da je nemoguće obojiti pod.
  4. Nijansiranje drvene površine s tim sredstvima, čini ga vidljivijom teksturom. Nažalost, proizvod postaje osjetljiviji na vlagu, pa će morati biti lakiran.

Tinnate takve impregnacije Najmanja vrsta drveća je iznimno nepoželjna jer mogu uhvatiti ružne mrlje. Za takve proizvode bolje je koristiti impregnacije alkohola.

Koliko je alkohol impregnacija suho? Gotovo nekoliko sekundi! Ova nekretnina je istovremeno prednost i nedostatak. Zahvaljujući tome, možete pokriti s alkoholnom beycom s sportskom puškom i koristiti ga za nekoliko minuta, ali možete samo gladovati slika u boji, inače će se površina proizvoda pokriti s neugodnim razvodom i mrljama, čak i lak pomoći ispraviti situaciju. Alkohol impregnacija alkohola i boja.

Rekao je liječenje takvom impregnacijom će ga učiniti otpornijim na ultraljubičastu i visoku vlažnost. Međutim, zbog neugodnog mirisa takvog sredstava, rad s njom moguće je samo na otvorenom prostoru.

Prednosti simulatora na bazi ulja i voska i akril

Morid na bazi ulja ima veliki raspon boja i nijansi. To košta više od vodenog graha, ali ima više korisnih svojstava. Takav lijek se može koristiti ne samo za promjenu boje proizvoda, već i naglasiti njegovu teksturu.

Obrada drva s materijalom na bazi ulja je lako i prikladno, primjenjuje se s tankim slojem i ne podiže vlakna proizvoda. Također, takva toniranje ne blijedi pod utjecajem sunčeve svjetlosti, daje stablo otpora na kapi temperature i štiti je od vlage. Možete ukloniti mrlje pekara ulja koristeći otapalo bijele spiriju, također može biti malo osvijetljen s oslikanim stablom. Razlikuje se od sličnih u svojstvima pripravaka u tome što ne treba lak za njegovo pričvršćivanje. Za nedostatke benzina, ulje pripada: dugo sušenje toksinga i toksičnost.

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

Može se primijeniti na uljnoj bazi pomoću konvencionalne četke

Vrlo je važno pronaći versu odgovornog i savjesnog proizvođača. Sudi, prema mišljenjima, najpopularnije tvrtke su Vartan, latentni, Novbythim i Herlack.

Akrilni i vosak vrhovi su vrlo jednostavni u primjeni, padaju u homogeni sloj i ne ostavljaju mjesta i razvoda. Međutim, zbog brzog suhoća takvog graha, potrebno je vrlo brzo raditi s njima.

Članak o toj temi: Nosimo zid gipsanih ploča bez profila

Voskovo vozilo se koristi za zaštitu stabla od vlage. Može rukovati parketom. Takav bez je nestabilan za mehaničku štetu, tako da proširi svoj životni vijek, bolje je koristiti lak.

Akril, to je rustikalna, stolica savršeno naglašava teksturu stabla. Uz to, možete dobiti razne nijanse, tako da je ovaj lijek toliko popularan. Stablo izgrebano s takvim Bezom i dalje će morati raditi s nekoliko slojeva laka.

Boje Moriloka za stablo

Skupine stabala razlikuju ne samo u sastavu, oni su različitih boja i nijansi. Tamna smjesa se najčešće koristi, daje proizvode više plemenitog prikaza. Uz pomoć takvih stihova, obična ariš i javora može se pretvoriti u hrastovu ploču.

Moderni grah može dati stablu najneobičnija nijansa. Međutim, do danas, najpopularniji je gama prirodnih drvenih boja.

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

Prije odabira boje drva za drvo, vrijedi pregledati preporuke dizajnera

Najpopularnija boja boja:

  • Hrast;
  • Tikovina;
  • Bor;
  • Breza;
  • Bijeljena oraha;
  • Šljiva; crveno drvo;
  • Maslina;
  • Rosewood;
  • Bukva.

Postoji mnogo takvih primjera. Važno je napomenuti da imena jedne nijanse u različitim tvrtkama mogu biti vrlo različite. Odabir boje mamaca, prije svega, obratite pozornost na paletu boja, koja je tiskana na paketu, a uzorci se primjenjuju na breze kotlove.

Također je važno uzeti u obzir da intenzitet boje vela ovisi o stablu stabla na koje se primjenjuje. Dajte tamnu nijansu proizvoda ako je drvo iz koje je napravljeno svjetlo, bit će teže nego potamniti hrast objekt. Ne-vodeni veo neće moći očistiti borovu ploču, ako se prethodno ne desentira, ali grah na vodi općenito su neprikladni za smolasto drvo.

Bijelo morsko osiguranje za stablo

Da bi se pružila bijela boja namještaja, nije potrebno obojiti. Za takav rad, razjašnjavajući veo je prikladan, koji ne samo da će proizvoditi lakšim, već i naglasiti njegovu strukturu.

Su simulator drva dizajniran je ne samo da proizvodu daje svjetliju nijansu, ali i kako bi se zaštitila od nepovoljnih uvjeta okolnog svijeta. Vrlo je važno uzeti u obzir, s obzirom na različite vrste takvog fonda kao što ćete ga primijeniti. Ako postoji rizik da će vlaga biti prolijevanje na površini povišene stavke, onda je najbolje koristiti vosak, ulje i akrilne lijekove, ali ako je vaša rukotvorina u suhom i ventiliranom mjestu, vodeni pekar će stati.

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

Uz pomoć bijelog stiha, možete vizualno proširiti sobu, primjenjujući ga na podove ili na zidovima stabla

Uz pomoć bijelog vozila, moguće je postići vrlo zanimljiv učinak i napraviti kompilirani premaz. Prvo je potrebno obojiti bijelu plovilu na vodenoj osnovi, nakon što se suši, predmet mora biti tretiran s krutom četkom. U dobivenim porama na drvu, vosak ili naftna ulja tamne boje se protrlja.

Koristeći vodeni mlin, ne zaboravite na zaštitni sloj. Izgreban proizvod treba liječiti voskom ili uljem.

Svijetli grah ne uvijek imaju svijetlu izraženu boju. Postoji bezbojni veo, koji se primjenjuje isključivo za zaštitu stabla od nepovoljnih prirodnih čimbenika.

Članak o temi: Tehnika za spajanje

Kako napraviti uzorak vlastitim rukama

Nije potrebno kupiti gotov veo. Miješanja boja, kao što su kava, nekoliko kapi joda ili čipsa crnog korteksa, i neke kemijske elemente, može se obaviti kod kuće. Domaći veo nije samo učinkovit, već je i prirodno.

Nekoliko preporuka, kako sami napraviti stih:

  1. U čašama vode, dodirivši čašu arišne kora. Moguće je pokriti proizvode od breze do nastalih sredstava, to će im dati lijepu crvenkastu nijansu.
  2. Split suhi orah ljuske u prah i krojača deset minuta. Rezultirajuća izvarak mora se pomiješati s sodom. Pokrijte s otopinom sa svijetlim drvom, i dobit će smeđu nijansu. Ako želite promijeniti boju proizvoda, možete ga rukovati s octom ili kalijevim bikromatom. U prvom slučaju, nijansa će biti siva, a na drugom crvenom.
  3. Krema čaj ili kava mogu se liječiti različitim nijansama. Intenzitet boja ovisi o tvrđavi zavarivanja.
  4. Magantno rješenje koje bojite proizvod u boju trešnje.
  5. Crvena nijansa može se postići pokazivanjem zarđajuće nokte u octu nekoliko dana. Crni simulator se dobiva dodavanjem hrastovog lišća ili oraha u octene otopine.

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

Da biste ispravno napravili veo vlastitim rukama, morate pregledati videozapis za obuku

Samo-simulatori rade vrlo često. Oni su uključeni ekološki i bezopasni. Nažalost, svi imaju nekretninu da blijedi, tako da spremi boju proizvoda, na vrhu otkucaja morate primijeniti sloj laka.

Nijansiranje drva od strane Moriljka: Upute korak po korak

Da bi proizvod izgledao uredno i lijepo, potrebno ga je pokriti tugom. Sa slabo primjenom baitsa, on se može izblijedjeti nakon nekoliko tjedana, također, bez promatranja tehnologije mora, riskirate dobivanje površine prekrivene razvodom.

Kako pravilno pokriti plovila:

  1. Prije svega, morate ukloniti sloj stare boje s površine proizvoda. To možete učiniti pomoću brusnog papira.
  2. Zatim je površina dengulirana alkoholom, bijelom s duhom ili benzinom. Ako je proizvod napravljen od suminovih stabala, to je prezira.
  3. Veo se zagrijava i primijeni s tankim slojem na površini proizvoda. Najprije se obrađuje vrh tema. Slojevi se primjenjuju odozgo, jedan na drugi dok se ne postigne željena nijansa.

Nakon što simulator suši, proizvod mora biti prekriven nekoliko slojeva laka. Prije nanošenja novog sloja, osušeni lak se tretira s finim brusnim papirom.

Simulator stabla (video)

Morilka je sjajan način da zamijeni jednu boju stabla drugom. Takva sredstva su različitih vrsta, mogu imati različite kompozicije i boje. Koristite ispravno jednostavno, a nagrada će biti lijep proizvod.

Detalji: Boje vozila za drvo (foto primjeri)

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

SUMULATOR DRVE: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i bijeljeni hrast, toniranje

Čitaj više