Parket ciklus do-it-yourself: domaći trg, pavao ciklus i ručni brusni aparat

Anonim

Parket ciklus do-it-yourself: domaći trg, pavao ciklus i ručni brusni aparat

Parket u kući možete ažurirati vlastitim rukama, dok je ušteda novca uvijek stilski i luksuzni interijer. A njegova ekološka čistoća i estetski izgled je jasna prednost. Ali tijekom rada, premazivanje nosi, gubi sjaj, ogrebotine, grebanje i pukotine. Cyclumin je tehnologija poravnanja parketa metodom gomilanja. Može se obaviti iu ručno i korištenje posebne opreme.

Domaći parket: Priprema za ciklus

U procesu biciklizma uklanja se mali sloj drva. Domaći parket odvlači do 7 postupaka. Prije početka rada morate biti sigurni da su potrebe podne biciklom.

Jer pažljivo ispituje pod za prisutnost:

  • Neugodne i swept mjesta;
  • Chuck i chipping;
  • Prisutnost buba drevnog;
  • Debljina remena, ako je tanja od 5 mm, tada ciklove ne podliježe.

Parket ciklus do-it-yourself: domaći trg, pavao ciklus i ručni brusni aparat

Prije početka kružnog prostora, soba se oslobađa od namještaja i svih subjekata, demontirajte postolje i uklonite smeće

Da biste provjerili debljinu i kvalitetu umire, pribora se šiva umetak između podne ploče. Ako prodire između ploča pod kutom od više od 40 stupnjeva, kockica je truli ili oštećene insektima. Također je potrebno osigurati da je drveni pod suhim. Da biste to učinili, malo je područje prekriveno polietilenskim filmom, dajući šipke. Dizajn odlazak za jedan dan. Ako se kondenzat pojavio ispod filma, kockica je mokra i gljiva je moguća. Takav premaz mora biti rastavljen i kompetentno opremljen hidroizolacijom.

Otkrij bug je vrlo jednostavan. Kada pregledate drvenu prevlaku, možete vidjeti male rupe, pored kojih male ručice s čipovima leže.

Kada se otkriju gore navedeni problemi, postupak se ne provodi. Smjenite parket ili zamijeniti oštećena područja. Ako nokti šeširi izlijevaju, oni su uvučeni u kockice. Skripta parketa može se eliminirati bodovanjem drvenog pin s ljepilom između podne ploče. Izrežan komad je odrezan s poda.

Članak o toj temi: Strop

Cicular strojevi za parket

Pod squabble - radno vrijeme. Jednostavno i ubrzati proces pomoći će posebnim kamionima. Strojevi za brušenje su dizajn trake i diska. Prvi obrazac se koristi za grubo skidanje. Stroj za mljevenje ravnog diska provodi obradu završne obrade. Uz to, možete postići profesionalnu kvalitetu rada.

Moderni cicularni strojevi imaju mlaznicu za povezivanje sakupljača prašine, što olakšava značajno djelovanje.

Parket ciklus do-it-yourself: domaći trg, pavao ciklus i ručni brusni aparat

Za teško dostupna mjesta, u nišama i uglovima tijekom procesa ciklovka, koristi se jedinica s konopcem

Ovisno o volumenu oblaganja, odabran je uređaj. Za velike prostorije potrebna je ozbiljan uređaj, po mogućnosti s 3 izmjenjivi diskovi. Za srednji i mali apartmani prikladni su ručni stroj. Oprema za kupnju nije potrebna. Moderne građevinske prodavaonice često nude usluge zakupa alata. Korištenje ove usluge može uštedjeti novac i ubrzati proces ciklusa. Iznajmljivanje jedinice Provjerite je li na mjestu na mjestu. Ciklički stroj je dovoljno težak, ali njegove dimenzije omogućuju vam da stavite uređaj u deblo. Modeli strojeva su odvojeni snagom od 220 do 380 volti. Raditi s uređajima, morate slijediti sigurnost.

Proces ciklusa parketa s vlastitim rukama

Strojevi za brušenje pomoći će brzo i učinkovito proizvesti ciklus drvene površine. Osim opreme, bit će potrebno kupiti brusni papir br. 40 za Chernovaya, br. 80 Pisch br. 100, 120 završnog mljevenja, kao i izmjenjive diskove za jedinicu i kit kako bi se uklonili nedostaci. Kada je pod ciklusom ciklusa, metoda hardvera mora slijediti sigurnost. Prije postupka potrebno je provjeriti kvalitetu ožičenja.

Za bolji rezultat, stroj mora biti umiješan glatko i ravnomjerno po cijeloj poda, ne dopuštajući zaustavljanju na jednom mjestu, inače možete ukloniti previše sloja i formirati snažan pad. Prije početka rada stroj se podiže, uključite i čekate da se uređaj rotira. Zatim glatko izostaviti i početi brusiti. Za pisaći stroj koristite posebnu suknju, koja se ispunjava strelicom navedenom na stroju.

Članak o temi: Tamna vrata u unutrašnjosti apartmana: Foto Ideje

Parket ciklus do-it-yourself: domaći trg, pavao ciklus i ručni brusni aparat

Parket je potreban u naočalama i maski, kao što se formira mnogo fine prašine

Tehnologija ciklusa:

  • Potrebno je uspostaviti grubu kožu br. 40 u stroj i pokrenuti uređaj;
  • Bugarska kvaliteta nepristupačnih mjesta pod baterijama i postolja;
  • Nadalje, rad se provodi iz dalekog zida do prolaznog mjesta;
  • Kolekcionar prašine tresu se čim se torba napuni;
  • Kutovi se tretiraju s kutom i uklanjaju preostale male ploče;
  • Stavite kit na koji mi miješamo dio parketne prašine za boju i mrlje čipove i pukotine;
  • Nakon sušenja kit, obrada obloga se provodi s brojem kože 80 okomito na prvu vožnju.
  • Zatim je zrakoplovni oxyllabic aparat urezan s abrazivnim 120 za završni rad.

Nakon obavljenog posla, površina drvenog poda je prekriven lakom ili mastičnim.

Ručni ciklus za parket

Ciklinski parket također mogu s ručnom metodom pomoću posebnog uređaja. Ručni ciklus se sastoji od drvene ručke i noževa od 5 cm duljine. Pod je pre-hidratiziran i uklonjen ciklusi gornjeg sloja drvne prevlake. Morate potrošiti samo na strugaču, ali ručni način je vrlo naporan. Trebat će mnogo vremena i truda.

Oštrica noža treba biti šira od 10 - 20 mm umire kako bi se spriječilo ogrebotine i čips tijekom rada.

Parket ciklus do-it-yourself: domaći trg, pavao ciklus i ručni brusni aparat

Prednosti ručnog squabblea su nedostatak prašine, štedeći novac i tišinu pri radu

Ciklus je bolji početi od prozora do vrata. Vozite se u smjeru drvenih vlakana. Pritisnite alat s jednom i istom silom i pokušajte uhvatiti jedan, već nekoliko umire. Grobne složene stranice izrađuju se pomoću mljevenja s posebnom mlaznicom. Nakon obrade parketa, kit obožava sve čipove i pukotine. Dalje, potrebno je napraviti završno mljevenje, koje se provodi samo na suhim poda. Za njegovo izvršenje, drveni bar je 25 cm dugačak i emery papir br. 100 ili 120. potrebno je zamotati cjedilo s kožom. Tada kružnim pokretima dovela je rezultirajući uređaj na podu, stavljajući koljena. Izvedite posao treba pažljivo znojiti sve manje ogrebotine.

Članak o temi: Visina umivaonika u podu kupaonice: standardi

Možete koristiti na drugi način. Emery plahte su zalijepljene na stare cipele i počeli trajati pod glatko, s vremena na vrijeme koji kontrolira kvalitetu brusnog papira. Podno skidanje će zahtijevati vrijeme, ali ako je sve učinjeno ispravno glatko, Paul voli oko. Nakon obavljanja svih posla, podove usisavanja i nastavite do lakiranja premaz. Lak se primjenjuju u 3 sloja. Nemojte žuriti, svaki sloj se mora osušiti. Prije primjene 3 sloja laka Pavla trebaju ponovno uzeti mali emery papir.

Pravilan parket Squet za vlastite ruke (video)

Spektakularni i sjajni parket postat će ponosni na vlasnike i naglašavaju dizajn i luksuz cijelog interijera sobe. Trebate samo malo truda i marljivosti.

Čitaj više