Kako postavite svoje ruke iznad glava na unutarnjim vratima?

Anonim

Unutarnja vrata danas nisu luksuzni, već vrlo važan i potreban dio interijera stana. Pravilno odabrani dizajn i veličine mnogih, mnogo godina će vas i one oko njih. Instaliranje vrata je i jednostavan i vrlo težak zadatak. Pogotovo ako to nikada niste učinili. Prvi koji su ugradili vrata je bolja majstorima, a vi se primijete za proces koji se pojavljuje. Ali što trebam učiniti ako su vaša unutarnja vrata počela škripati ili vidjeti? Mogući uzrok je šarke vrata.

Kako postavite svoje ruke iznad glava na unutarnjim vratima?

Nadzemne šarke zahtijevaju urednu instalaciju, jer ovisi o normalnom otvoru vrata.

Kako instalirati petlje na vrata skroar?

Da biste instalirali lance na vrata, trebat će vam:

  • olovka;
  • petlje;
  • Konstrukcijski kutak;
  • rezač (za petlje leptira nije potrebno);
  • vijci, vijci željene veličine i promjera (često dolaze u skupu s šarkama);
  • Kerner;
  • bušiti na metalu željenog promjera (samo u slučaju; u osnovi uzeti bušilicu promjera 2 mm);
  • električna bušilica ili perforator;
  • Forster bušilica s promjerom od 35 mm i 26 mm (ovisno o veličini petlji).

Kako postavite svoje ruke iznad glava na unutarnjim vratima?

Dijagram instalacije petlje.

Sljedeći korak je odabrati vrstu petlji, materijal za proizvodnju materijala, njihovu količinu i tako dalje. Što se tiče vrste petlji, njih postoje tri: iznad glave (h), mortise (b) i podmazane (eksplozivno).

Najčešće pokrivene petlje. Prevalencija kartice nadstrešnica leži u njihovoj zajednici, praktičnost u instalaciji, lakoća dizajna proizvoda. Proizvodni materijal je ili mjed ili čelik. Vrste nadzemnih suspendiranih dijelova su nekoliko: petlja leptira, dvostrano, s dvije obične ploče.

Kako instalirati leptir petlje?

U nastavku su upute korak po korak za instaliranje leptirnih petlji. Odlučite s postavljanjem vrata u prostoru. Što je najbolje i prikladnije za vas da otvorite dizajn vrata: na lijevo ili desno, iznutra ili iz sebe? Da ne skliznem vrata, stavite nešto iz stalnog materijala ispod njih. Na primjer, rastezljivi film, tanki gumeni list i tako dalje. Petlje moraju odgovarati težini vrata. Teške strukture pričvršćene su na suspenzije s pet praznina ispod vijaka za samozaštimanje, lakši - za četiri.

Članak o temi: Izvorne metode Kako koristiti zavjese umjesto vrata

Kako postavite svoje ruke iznad glava na unutarnjim vratima?

Prije instaliranja petlje potrebno je ispravno napraviti oznaku.

Važna činjenica ostaje pričvršćivanje petlji na vratima tako da ostaje čvrsta, ne pjevala i da je opterećenje na petlji bio ujednačen. U osnovi, to je potrebno prazninu odozdo i na vrhu 20 cm. I uvlači se uz površinu za postavljanje petlje od 21-22 mm. Ako postoji treća petlja, obično se može smjestiti u središte ili bliže vrhu. Možete pričvrstiti petlju u oznaku i zaokružiti ih. Također možete pričvrstiti vijke i napraviti oznaku. Odaberite sebe. Naravno, najbolja opcija je ona u kojoj štete površine vrata nije osigurana.

Nanesite olovku primarnu oznaku mjesta petlji na platnu i na okvir vrata. Kada ste sigurni u točnost mjerenja, lebdite ih s Kerner. Pokušajte ne zbuniti petlju, gornji dio s dna ili sa sredinom. Kada napravite oznaku, moraju biti postavljeni s šarkama na prednji dio vrata.

Potrebne preporuke

Instalacija petlja izravno na vrata leži u činjenici da je potrebno pričvrstiti petlju točno na induciranu oznaku. To će spriječiti pojavu drva. Nakon toga možete okretati vijke iz kompleta. Ako okrenete suspenziju vijcima, Kerner će vam pomoći. Jednostavno produbljivanje neće dopustiti vijcima da se "premjesti" na stranu.

Jedinstvena lokacija petlji mjeri se pomoću konstrukcijskog ugla.

Za duga iskorištavanje struktura vrlo je važno da su podaci na istoj razini. Ako labavo padaju u ravninu platna ili kutije za vrata, uspostavit ćemo ujednačenost s polaganjem ili odabirom petlja s malim razvodom.

Učinite iste postupke na okviru vrata. Osigurajte drugi dio petlje i spojite platno s kutijom. Sve je izrađena instalacija nadzemnih petlji na unutarnjih vrata. Kakve suspendirane stavke za instalaciju odaberite samo vama i bilo tko drugi. Leptir nadzemne petlje smatraju se najudobnije, u ovom slučaju, modeli. Mali minus koji se odnosi na ujednačenost raspodjele petlje na površini može se lako minimizirati oblogom. Nadamo se da će vam ovi savjeti iskusnih stručnjaka pomoći u pravom trenutku, jer sada znate kako instalirati petlju.

Članak o temi: Kako povezati tuš kabinu do vodoopskrbe s vlastitim rukama?

Čitaj više