Silikonski zidni držači: Kako se pridružiti usisnoj šalici do mora, kako to škripac čičak i kuke za pločice

Anonim

Silikonski zidni držači: Kako se pridružiti usisnoj šalici do mora, kako to škripac čičak i kuke za pločice

Slikonski držači su vrlo popularni jer su udobne i praktične pločice - jedan od najčešćih materijala za završnu obradu ukrasa. Pogotovo često zidovi i pod u kupaonici ili u kuhinji. U ovim prostorijama za pričvršćivanje raznih predmeta na zid, prikladno je koristiti silikonske držače na zidu. Nekoliko pouzdanih načina pomoći će osigurati odojak tako da se čvrsto drži na zidu, a nakon demontaže nije ostavio ružnu oznaku. Slikonski držači mogu se koristiti u različitim prostorijama, ali najčešće su pričvršćeni na pločicu u kupaonici.

Prednosti usisavanja za pločice

Među potrošačima, usisne čaše su nevjerojatne popularnosti. To je razumljivo, jer su lako montirati na zid, dok u pločici nema potrebe za bušenje rupa. Mnogi proizvodi su već objavljeni u Velcro.

Pouzdanost pričvršćivanja lipohkiju u zidu ovisi o kvaliteti materijala iz kojih su napravljeni.

Kada kupujete, trebate obratiti pozornost na površinu odojak - njegova unutarnja površina je apsolutno glatka. Ovaj je faktor vrlo važan, jer je odlučuje je li usisna kuka pogodna za pričvršćivanje. Također, trebali biste odabrati sucker samo ispravno obrasce.

Silikonski zidni držači: Kako se pridružiti usisnoj šalici do mora, kako to škripac čičak i kuke za pločice

Prednost silikonskih držača je da se lako pričvršćuju na zid

Prednosti odojak:

  • Brzo pričvrstite na površinu, ne mora koristiti pomoćne alate.
  • Nemojte pokvariti pločicu s ružnim tragovima na njegovoj površini.
  • Različite s mobilnošću. Lako se uklanjaju i kreću se s mjesta na mjesto.
  • Niska cijena omogućuje vam da kupite odojak različitih vrsta.

Uz već pričvršćene odojak, možete kupiti sapun, posebne kuke, police, držače tuša, razne pribor, toaletni papir nositelji itd. Silikonski odojak se razlikuju trajnim, učinkovitošću i velikom selekcijom. Kada kupujete odojak, važno je zapamtiti da je važno ne samo kvalitetu dodatne opreme, već i vrstu završnog materijala.

Članak o toj temi: Pogledajte kako je lako odabrati Tul za zavjese

Kako pričvrstiti odojak na kafiće: metode pričvršćivanja

Da biste sigurno pričvrstili odojak, morate biti sigurni kao materijal iz kojeg je napravljen. Ako se barem najmanja hrapavost nalazi na odojak, može se reći da je materijal izrađen od netočne tehnologije. Takve usisne šalice su često koljusne nego što stvaraju veliku nelagodu.

Prije kupnje Lipucheka, važno je obratiti pozornost na kvalitetu samog pločice. Neće raditi na lijepinju reljefnog kafića.

Najbolji čičak drži na pločici s sjajnom površinom. Matte površina ima pore koje oslabiti pričvršćivanje Lipochkija. Velcro je neprikladno pričvršćen na reljefne izbočine, pločice s različitim nedostacima, na ljepljivim česticama - svi će doprinijeti usisnom čistinju. Važno je da na površini pločice nema čipsa i pukotina.

Silikonski zidni držači: Kako se pridružiti usisnoj šalici do mora, kako to škripac čičak i kuke za pločice

Postoji nekoliko načina za pričvršćivanje usisnih šalica na kafiće, odabiru koje može biti po vlastitom nahođenju

Metode oblikovanja:

  • Koristite alkohol da odmaste površinu pločice.
  • Primijenite vazelin ili druge proizvode slične u sastavu.
  • Film PVC, koji ima samoljepljivu temelj.
  • Ojačati odojke silikonskim brtvilom.

Izbor metode ovisi o tome koji će stavka održavati usisne šalice. Trebamo uzeti u obzir težinu i dimenzije proizvoda. Važno je zapamtiti da je za pouzdano pričvršćivanje odojak na bilo koji način potrebno unaprijed pažljivo očistiti površinu od kontaminanata.

Kako pričvrstiti kuku na usisnoj šalici na kafić

Kuke na usisnom kupu - vrlo praktični pribor. Ali njegova praktičnost može biti zajamčena samo ako je vakuumska čašica ispravno vezana. Važan čimbenik je izgled pločica i njegovog stanja.

Prije kupnje kuka važno je odrediti njihov izgled i veličine, za to morate znati točno koje stavke će zadržati.

Da bi se usisna šalica pričvršćena na kafić, važno je nositi se s alkoholom ne samo pločice, već i unutarnja silikonska površina usisne čašice. Poboljšajte prianjanje između površina često pomaže upotrebi vazeline, vrhnja ili jednostavne vode. Ali prije popravljanja čičak na napuknut kafić, njegova se površina mora obnoviti.

Članak o toj temi: Brtvljenje utora na loggiji i balkon

Silikonski zidni držači: Kako se pridružiti usisnoj šalici do mora, kako to škripac čičak i kuke za pločice

Prije ljepila na zid, prvo treba pažljivo očistiti površinu

Vijeće za pričvršćivanje kuke na usisnoj čaši:

  1. Narušiti površinu. Ova metoda je pogodna za zadržavanje na priključkama s malom težinom i veličinom. Važno je da se površina potpuno isporučuje od prašine, prljavštine, plaka, hrđe, masti, sapuna itd. Nakon svih manipulacija, usisna šalica može se čvrsto pritisnuti na pločicu - to je dovoljno, tako da je čvrsto pričvršćena na površini.
  2. Koristite vazelin. Poboljšava kvalitetu kombinacije silikona i pločica. Ova metoda je potpuno sigurna, jer uključuje uporabu ekološki prihvatljivih materijala.
  3. Pričvršćivanje s PVC filmom. Ako će se na kuku postaviti teže stavke, bit će korisno znati o ovoj metodi pričvršćivanja. Za to je krug prikladnog promjera izrezan iz filma. Samo-čuvar je fiksiran na litru, a odojak je fiksiran na nju - treba se podudarati s konturama filma.
  4. Za značajna opterećenja koriste silikonski brtvilo. Uz njegovu pomoć, dvije površine čvrsto su međusobno povezane. Brtva se lako očisti, bez oštećenja površine pločice.

Posljednji način je najpouzdaniji ako se kuka ne kreće često. Za to, usisna čaši na poleđini je obično podmazan s brtvilom, zatim se šablonica pritisne na zid. Nemojte odmah objesiti kuku. Dakle, da je sigurno pričvršćen, mora ostati da se osuši na dan.

Metode za pričvršćivanje silikonskih lipukija

Mnogi razmišljaju o tome što će se dogoditi ako stavimo silikonski čičak na pločicu, i koliko će trajati. To možete učiniti na različite načine - to će biti od toga da će se Velcro održati dugo vremena. Silikon je savršeno povezan s površinom pločice, ali postoje nijanse u kojima čičak može nestati.

Nije pričvršćen za žvakanje, može nestati prilikom mijenjanja temperature ili vlage u prostoriji.

Posebno je važno da se Velcro čvrsto drži u kupaonici, gdje je uvijek povećana vlažnost. Možete napraviti pouzdaniji pričvršćivanje silikonskim brtvilom. Važno je unaprijed odlučiti što će se objesiti na kuku. Na primjer, za ručnike koriste jednu vrstu lipuchka, za sušilo za kosu - drugo.

Članak o temi: Interijer električara. Moderan namještaj i mekane tkanine.

Silikonski zidni držači: Kako se pridružiti usisnoj šalici do mora, kako to škripac čičak i kuke za pločice

S lakoćom pričvrstite držač silikona s brtvilom

Metoda oblikovanja za brtvljenje:

  • Uzeti transparentni brtvilo.
  • Površina usisne čaše i mjesto gdje će biti pričvršćena, treba biti uvučena s alkoholom.
  • Tanji sloj podmazuje unutarnju površinu usisne šalice.
  • Čvrsto pritisnite usisnu čašu do kafića.
  • Ako je potrebno, brtvilo, koji je izašao iz rubova usisne čaše, može se ukloniti lopaticom.

Nedostatak je metoda koju usisna čaša postaje jednokratna. Ne može se pričvrstiti na novo mjesto. Ali to će trajati dovoljno dugo, iako pouzdanost vezanja i vremena ovisi o kvaliteti pločice i razini vlage u sobi. Ne biste trebali koristiti brtvilo za staklo, jer će izgledati ružno.

Što je silikonski zidni nositelji (video)

Silikonski Velcro je moderan nositelji koji osiguravaju pouzdanost i sigurnost pričvršćivanja. Ako je ispravno izvedeno, na suznik može poslužiti mnogo godina. Važno je da je materijal iz kojeg su napravljeni visoke kvalitete. Treba provjeriti da ne postoje hrapavost i tuberkule na površini lipuchka. Također biste trebali obratiti pozornost na površinu pločice - trebala bi biti glatka. Svaki nedostaci će dovesti do činjenice da usisna kuka neće zadržati i često će nestati. Usisne čaše su dobro držane ako su fiksirane na brtvilo.

Čitaj više