Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Anonim

Planiranje za početak popravka kupaonice s opcijom gospodarstva, ali i istovremeno stilski? Sve je to vrlo stvarno i umrijeti za svakoga. Više pojedinosti o tome kako provesti popravak rad u kupaonici, u informacijama prikazanim u ovom članku.

Polaganje komunikacija

Razmišljanje u takvoj sobi kao kupaonicu, gdje su vlažnost i vlaga konstantni sateliti, podrazumijeva zamjenu svih inženjerskih komunikacija. Bez nje na vrijeme, bit ćete izuzetno ljuti i ogorčeni kada nakon izgradnje sjaja i stvaranja prekrasne unutrašnjosti, ispada da ste snimljeni cijevima i začepljeni odvodni kanalizacija.

Dakle, dobili smo osloboditi od starih željeznih struktura, promjena, testiranih, cijevi i instalirati moderne plastične vodene cijevi. Ako postoji poseban produbljivanje u sobi, sve te komunikacije se skrivaju tamo, ako ih ima, oni samostalno čine kutiju plastike ili suhozida i pokrivaju ih iza njih.

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Gospodarstvo u kupaonici popravak

Nakon završetka prve faze velikih popravaka u kupaonici, nastavite do sljedećeg uređenja zida.

Zidni ukras

Prije početka ukrašavanja zidova, trebali biste ih osloboditi starog premaza: za ostrugavanje boje, ostaci prošlosti - neugledne pločice i kit. I tek nakon ovog prašnjavog pripremnog rada možete početi poravnati površine. Da bi se to učinilo, potrebno je koristiti građevinska rješenja, a temelj se može cementirati materijal - utjecaj vlažne mikroklime kupaonice na njemu se praktički ne odražava.

Slažem se, ne svaka osoba nije upoznata s procesom provođenja određenog popravka. Što učiniti da ljudi koji žele pokušati protresati zidove ili postaviti svoje keramičke pločice? Postoji izlaz! Danas internet uvijek može doći do spašavanja. Nakon pregleda videa, gdje je korak po korak i pokazuje svaku fazu tehnološkog procesa koji odaberete, možete slijediti njihove primjere i pokušati to učiniti sami.

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Dizajn interijera Kupaonica

Čista i udobna kupaonica, popravak (opcija gospodarstva) od kojih se može provesti uz minimalne troškove, mora biti omiljeno mjesto svih kućanstava. Uostalom, to je iz ove sobe koja ide u naše jutro, dan umora smo također skinuti ovdje. Stoga, razmišljajući o tome koja je soba u stanu vrijedna početka popravaka, čak i ne može biti govora - definitivno, s kupaonicom.

Sasvim je jasno da je postavka situacije i ukras kupaonice s građevinskim materijalom za vlasnika stana leti "u peni", dakle, što se često događa, početak popravka je odgođen ili prenesen na neodređeno vrijeme , Ali ipak, ako znate neke od značajki u izboru materijala i suptilnost građevinskih radova, ovaj događaj može se značajno spremiti - osim toga, ne treba to učiniti njihovom kvalitetom i izgledom. Što to zahtijeva? Odredite glavne točke i radite na njima, jer proračunska verzija zahtijeva ovaj pristup.

Članak o temi: Balkon s glaziranjem s krovom: topli posljednji kat

Materijali i završna obrada

Redoviti posjetitelj u građevinskoj trgovini zna da gotovo svaki proizvod ima svoju cijenu kategoriju - to je gospodarstvo, standard i, konačno, elita. Budući da ćemo napraviti popravke kupaonicom s gospodarstvom, pri odabiru materijala da obratite pozornost samo na prva dva od njih. Kao praksa pokazuje, često se pojačanost cijene pojavljuje samo zbog glasno ime proizvođača. Na primjer, građevinsko ljepilo s istim svojstvima, ali predstavljena različitim markama, može imati različitu cijenu, a vjerojatno će vam asistent ponuditi skuplje. Ali ono što je najzanimljivije, može se pokazati tako da je drugi proizvod objavljen od strane jedne tvrtke.

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Jeftin popravak u kupaonici

Vijeće. Da ne bi napravili pogrešku u izboru materijala, a kompetentno cijeni svoju prikladnost, trebali biste se upoznati s brojnim korisničkim recenzijama - tamo ćete vjerojatno pronaći korisne informacije o određenom proizvodu.

Što se tiče obloga zidova, nije potrebno napraviti izbor u korist pločica. Potpuno prihvatljiva i povoljna opcija je ukras kupke s plastičnim sendvičem, koji su u izgledu malo niže od keramičke završne obrade, a oni pomažu u njihovoj niskoj cijeni, oni pomažu u provođenju uvjeta za provođenje ekonomskih popravaka. Osim toga, instalacija plastike je prilično jednostavan proces u usporedbi s polaganjem pločica, tako da možete jednostavno nositi takav zadatak. U isto vrijeme, treba napomenuti, briga za to također ne zahtijeva posebne napore - to će biti dovoljno samo s vremena na vrijeme za obavljanje mokro čišćenje. Veliki raspon takvog materijala u građevinarnicama zadovoljit će zahtjeve najstrožih i izbirljivih kupaca, ako se želi, možete čak dati sobu klasični izgled - odabrati ploče s imitacijom tkanine.

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Dizajn interijera Kupaonica

Još jedna, ne manje proračunska opcija je slikanje zidova. Prvo, zidovi se trebaju tretirati s vodootpornim mješavinama, zatim obojiti vodom. Spearly povećati volumen kupaonice pomoći će laganim pastelnim bojama.

Članak o temi: Dizajn uske Dječje sobe

I konačno, treća verzija zidova zidova - lijepljenje vodootpornih pozadina. Izgled sobe u isto vrijeme, naravno, promijenit će se, ali želim upozoriti da su kupaonice ukrašene tankom pozadinom (ekonomija), korisnici recenzije su jasno potvrđeni, molim vas, nećete li vam dugo vremena Vaš pogled s redovitog izlaganja vlage, kao i kapi temperature.

Pod u takvoj sobi bit će bolje odvojen keramičkim pločicama. Ponekad se takav materijal može kupiti s velikim popustom, prema trgovinama, promocijama.

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Popravak ekonomske opcije u kupaonici - PVC zid zid

Nije potrebno odustati od takvog materijala kao linoleum, jer se također ne boji vlage i vlage, osim dobro dovoljno prikladne za izvršenje proračunske verzije kupaonice. Stavite komad takve materijale neće biti teško nikome, pogotovo jer se uvijek može promijeniti u novu, više voljenoj opciji.

Posljednja faza u uređenju kupaonice postaje strop. Alternativa modernom, ali skuplji strop, može biti njegov plastični pokrivač. U zglobovima panela postavite nekoliko svjetiljki za točke - takav prijem vizualno proširite ovu malu sobu. Ako smo odlučili napustiti strop ili zidnu rasvjetu u obliku obične svjetiljke, smetaju najsigurniji prostor - kupnju jeftinog i lijepog spavanja. Možete jednostavno obojiti strop visokokvalitetnim voda-repelentnim bojama - odaberite boje za to bolje od lakih tonova.

Naravno, izbjegavajte nepotrebne nevolje i probleme u takvom predmetu jer će popravak kupaonice pomoći izazovu kvalificiranog stručnjaka koji će brzo i učinkovito i učinkovito napraviti svoj rad. Ali ipak, kako bi se spasio na obiteljskom proračunu, demontiranje starog premaza i uređenje zidne plastike, pokušajte sami napraviti.

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Klasa popravka kupaonice

Jeste li zainteresirani za popravak ekonomije u kupaonici? Fotografije, u velikom broju predstavljenim na našoj web stranici, jasno pokazuju kako možete stilizirati takve prostore, koje će ih tehnike dizajna pomoći da ih udobne i udobne. Vidjeti i primijeniti u svojoj praksi.

Ukrasite kupaonicu

Nemojte žuriti da biste izbacili svu vodovodnu opremu kako biste je zamijenili novim. Vjerojatno je da se nešto iz tih predmeta još uvijek može ostaviti, u ekstremnom slučaju, pokušati obnoviti. Na primjer, ako se vaša kupka ne nastavi, nema čips i vidljive štete, može se ažurirati. Moderna sredstva omogućuju vam da ga uzmete, ne, a ne originalnu, već sjajnu bjelinu, pogled. A ova opcija će biti mnogo jeftinija od kupnje nove kupke.

Članak o temi: Velvet zavjese: vrste korištenih tkiva

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Jeftin popravak u kupaonici

Kupka je morala ukloniti? Hrabro kupiti tuš ladicu i prekrasnu zavjesu, pa čak i bolje, umjesto toga, instalirajte plastične zavjese - ispada nešto poput pravog tuša. Dvije slavine - jedan za kupaonicu, drugi za sudoper također nije nužno instaliran. Dovoljno je samo pozicionirati u odnosu na međusobno, a možete učiniti s jednom zajedničkom dizalicom.

Na oglasnoj ploči, to je često postavljeno za prodaju ponude po niskim cijenama, a ponekad i uopće "kao dar", vodovod opreme. Stoga, postavljanjem takav cilj, možete u potpunosti kupiti sve potrebne stavke i pribor za kupaonicu.

Seld savjet

  1. Ako se odlučite napustiti zidove kupaonice s pozadinom otpornim na vlagu, kako bi se rubovi iz prisutnosti trajne vlage trebali impregnirati s posebnim silikonskim brtvilom.
  2. Želite li uštedjeti na kupnji keramičkih pločica? Odvojite kaziter ne sve zidove sobe, već samo takozvane pregače - oko samog kupaonice i ugrađene ljuske. Svi ostali prostora pokrivaju sloj boje otporne na vlagu.
  3. Nije potrebno pridržavati se mišljenja da samo uvezena roba može biti visoka kvaliteta. Mnogi mišljenja kažu da domaći građevinski materijali praktički posjeduju ista svojstva, tako da se ne bi trebalo preplatiti za senzacionalni brand.
  4. Prije nego što počnete rastavljati stari vodovod, trebali biste se posavjetovati s specijalistom na pitanje njegovog integriteta. U svakom slučaju, bit će jeftinije nego ako preplavite svoju kupaonicu ili susjede.

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Popravak u opciji ekonopacije

Ekonomično popravak kupaonice, fotografiju o kojima su predstavljeni u galeriji članka, podrazumijeva stjecanje nisko-troškove, negrosa vodovodne i namještaja, ali to ne znači da je izgled sobe izgledat će previše jednostavno. S kompetentnim i ispravnim planiranjem i odabirom materijala, pri ulasku u unutrašnjost kupaonice, moguće je provesti dovoljno dobru verziju popravaka proračuna.

Želim ti uspjeh!

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Popravak u opciji ekonopacije

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Popravak ekonomske opcije u kupaonici - PVC zid zid

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Opcija interijera

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Popravak u kupaonici ekonomija s vlastitim rukama

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Jeftin popravak u kupaonici

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Klasa popravka kupaonice

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

PVC zidni poklopac kupaonice

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Dizajn interijera Kupaonica

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Jeftin popravak u kupaonici

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Dizajn interijera Kupaonica

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Gospodarstvo u kupaonici popravak

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Kupaonica za male veličine - Offfront

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Dizajn interijera male veličine kupelji

Kupka: Gospodarstvo popravak učiniti sami, foto instrukcija

Mala kupaonica - dizajn

Čitaj više