"Kuća zvijezda na Rublevki" ili kako DJ živi razbiti [interijer i eksterijer]

Anonim

DJ Smash - popularna DJ Slava kojoj je došao nakon remixa na pjesmi leteći planinarenje Yuri Antonovom. Nakon suradnje s poznatim vremenskim referencom, a oslobađanje njegovih skladbi Moskve nikada ne spava i moje Moskve, njegove tragove su razbile grafikone i izvršitelja konačno osigurali slavu.

Ispada da je zvijezda uspjela akumulirati ne na jednostavnom stanu u Moskvi, ali na cijeloj kući na Rublevki.

Vanjski

Činimo dvoetažnu kuću s garažom na prvom katu, gdje se nalazi zvijezda motorne sanke i njegov automobil. Dvorište nije toliko velika kao što se svi činili. Kako se ispostavilo kasnije, ispalo je samo dio dvorišta. Zatim idite u dvorište umjetnika, gdje se nalazi udoban sjenica i ogroman brand, na kojem izvođač i prijatelji vole pržiti Kebabs.

Unutrašnjost

Prikazuje se kod kuće iznutra, gostoljubivi umjetnik je počeo s kuhinjom. Smesh's House zove više vikendice od vikendice. Ovdje, daleko od urbane buke, osjeća se ugodno i udobno. Hladnjak zvijezde je napola prazan i u zamrzivaču i uopće je Cheburashka igračka. Umjetnik to objašnjava činjenicom da se često ne događa u kući. Također, Smesh je vrsta kolekcionara, postoji velika vaza u kuhinji, gdje zvijezda skuplja čepove iz boca. Prilično čudna strast, zar ne?

Ako ćete pohraniti čepove i kape iz boca u vazi, onda je najbolje koristiti vazu sa staklenim imitacijom. Tako će zbirka biti na licu mjesta, a sama vaz će ostati cjelina.

Uz kuhinju u umjetniku nalazi se blagovaonica. No, zvijezda koristi ovu sobu za skladištenje nagrada nego u izravnom sastanku. I ogroman stalak s nagradama i diplomama za ovu potvrdu.

Članak o toj temi: [Biljke u kući] Kako se brinuti za spathifilum?

Na prvom katu, umjetnik je stavio digitalni klavir, pa je imao priliku biti muziciranje i pisanje pjesama.

Dvorana je veliki kamin, plazma, police s knjigama, mekani kauč i stol koji su položili omiljene knjige umjetnika. Općenito, sve je za udobne okupljanja i odmor s posla. Pokazalo se da je kamin stvaran, a ne elektronički. Umjetnik je to rado pokazao i postao ogrječak ognjišta. U blizini se nalazi DJ okretno s zlatom. Takve kopije izdale su ograničeni seriji. Smesh je pokazao da je bila u radnom stanju i staviti vinilnu plastiku s glazbom. Na zidovima u dvorani visjele su stare fotografije obitelji umjetnika.

Na drugom katu, zvijezda je radni ured, gdje umjetnik sklada i stvara svoje udarce. U ovoj maloj sobi nalazi se stalak s ogromnim brojem vinilnih zapisa. Zatim se umjetnik preselio u emisiju njegove spavaće sobe, gdje izvorne komode s britanskom zastavom i stolice s istim tiskom. Spavaća soba zvijezda je mala i uklapaju se samo na razvratni kauč, plazmu, komode i mali naslonjač. Kabineti sa stvarima nisu bili tamo, što ukazuje da je pjevač u kući samo odlazaka, a ne dugo vremena. I komoda je uopće bila prazna.

Sljedeća soba bila je kupaonica, tu je WC, perilica rublja, mala kupaonica, a na zidu nasuprot plazmi lupa. Star voli istodobno uzeti kupku i gledati TV.

Na ovoj turneji u kući slavnog DJ-a, smjesa je završena. Kako se ispostavilo, pjevačica živi u maloj seoskoj kući, koju je istina prikladnija za ime kuće. Ugodan i miran mjesto udaljen od urbane vreve, gdje slavna osoba počiva od brige s prijateljima i privlači kreativnu inspiraciju.

"Procijenjena" - DJ Smash (1 video)

Članak o toj temi: Jednostavni načini za ispravljanje strašnih stropnih pločica

Kuća DJ Smash (14 fotografija)

Čitaj više