Savršen studio apartman

Anonim

Studio apartman je izvrsna opcija za kućište male veličine. Naravno, prije rušenja zidova i ponovite raspored treba obratiti dizajneru. Brisanje particija zahtijeva dopuštenje, tako da je popravak također bolje vjerovati građevinskoj tvrtki. Kada su sva tri sudionika došla na uobičajeno mišljenje, moguće je započeti raspored sobe u novom stilu.

Pa što je to idealan studio?

To je obično soba s minimalnim particijama tako da ne provodite dragocjeni prostor. Najčešće particije može poslužiti kao stalak, bar stalak ili podij. Čak i zoniranje prostora bit će polazna točka na području sobe.

Savršen studio apartman

Savršen studio apartman

Savršen studio apartman

Savršen studio apartman

Prednosti:

  • Više korisno područje;
  • Mnogo svjetla u apartmanu;
  • Ne-standardni dizajn omogućuje vam da se osjećate ugodno;
  • Elegantna, moderna, prekrasna.

Tu su i kontra u ovom rasporedu previše: ovo je poseban namještaj za narudžbu, budući da će standard za stisak biti vrlo težak. Nemoguće je povući, jer sve zone na vidiku. Morat ćemo zadržati besprijekoran poredak, jer sustavi za pohranu neće biti dovoljni.

Kada planirate studio apartman, poželjno je kombinirati kupaonicu i kupaonicu za povećanje prostora i udobnosti. Osim toga, kuhinja se istovremeno spoje s dnevnim boravkom. Možete ih odvojiti s trakom ili podijem na koji se kuhinja raste. Prva opcija je prikladnija, jer ljudi zaboravljaju na različite razine poda i mogu pasti.

Savršen studio apartman

Savršen studio apartman

Savršen studio apartman

Spavaća soba u kući je bolje istaknuti particiju ili odvojeni zid. Nema potrebe miješati dnevni boravak s krevetom, čak i ako su na različitim razinama. Za visokokvalitetan san, trebate tišinu i minimalno svjetlo, jer će se morati odbiti u nešto drugo, ako gledaju TV ili jutro.

Što mora biti u studio apartman:

  • Garderoba kupe ili svlačionica kako bi se preklopila sve. Dodatni krevetni stolovi i grudi mogu biti dovoljni;
  • Bar stalak umjesto stola za objedovanje i ormarić, bar stolice, koji će također izvesti dvostruku funkciju;
  • Mekani kauč. Može zamijeniti jedno spavanje, ako su ušli gosti ili stanovnici rade na smjenama da ne ometaju;
  • Maksimalno svjetlo na različitim razinama. To će omogućiti ne samo podijeliti stan u studio na zonama, već i stvoriti udobnost;
  • Dizajn za studio apartman pogodan je u stilu potkrovlja, minimalizma, high-tech, moderno. Ostatak ovdje će izgledati neprikladno.

Članak o toj temi: Kuća na drvetu za dijete u sobi: je li moguće? I kako?

Savršen studio apartman

Savršen studio apartman

Savršen studio apartman

Savršen studio apartman

Soba bi trebala imati minimalnu pribor i vrlo kvalitetan namještaj i materijale. U tom je slučaju da će apartman studio izgledati predivno.

Čitaj više