Dekoracije leda za ulicu

Anonim

Dekoracije leda za ulicu

U Europi i Americi, dugo vremena, dekoracije za Božić i Novu godinu, u njihovim domovima i apartmanima i na ulici, s posebnom pažnjom na lokalnom području. Dakle, na zapadu, ledene dekoracije za ulicu, napravljene vlastitim rukama, a od zime su također u našim geografskim širinama, takav dizajn, kao što je nemoguće, procijenit će se.

Osim toga, vrlo je jednostavno napraviti vanjske dekoracije od leda, a doista je sama proces zanimljiv i zabavljen.

Do i velik, stvaranje ledenih uličnih dekoracija će zahtijevati običnu vodu, nekoliko dijelova dekoracije, prekrasan oblik i rasuti zamrzivač ili nisku temperaturu na ulici.

Kako napraviti ledene dekoracije na otvorenom

Kako napraviti kuglice iz leda

Metoda 1. Pripremamo željeni skup konvencionalnih gumenih kuglica, ulijte vodu u njih i dodajte boju hrane, sve otopine se temeljito miješa metodom pjeskarenja. Čvrsto povežite kuglice i stavite u komoru zamrzavanja. Kada se voda zamrzne unutar loptice, s nožem pažljivo uklonite gumeni sloj i daju višebojni ledeni kuglice.

Dekoracije leda za ulicu

Metoda 2. Trebat će se specijalizirani kalup za stvaranje loptice iz leda (za koktele), na dno takve posude, poželjno je staviti bobice ili crnogorični grančići, a osim toga, stavite užad-nizove, dodajte vodu i stavite u zamrzivač prije posljednje zamrzavanje u komori zamrzavanja.

Dekoracije leda za ulicu

Stvoriti ledeni vijenac

Novogodišnji vijenci mogu ukrasiti stabla ili drugu vegetaciju.

Članak o temi: Rimske zavjese u vrtiću: Kako odabrati

Metoda 1. Uzmite specijalizirani oblik za tortu s umetanjem u sredinu. Imamo unutar spremnika sočnih bobica i crnogoričnih grančica, ispunite spremnik za vodu.

Dekoracije leda za ulicu

Stavili smo naše umjetničko djelo u zamrzivač, prije formiranja leda. Nakon pretvaranja tekućine u led, ispunite zdjelicu toplom vodom i stavite oblik leda iz leda, s neočekivanom promjenom temperaturnog načina, led u padini spremnika je prilagođen rubovima, a možete jednostavno dobiti led ukras. Sada trebate vezati vijenac na prekrasnoj vrpci.

Dekoracije leda za ulicu

Metoda 2. Uzmite posebne male oblike pečenja, unutar bobica i grana jele, svi spremnici ispunjavaju vodom i stavite ga u zamrzivač. Nakon što je fluid zamrznula, spremnik se nalazi u toploj vodi oko nekoliko minuta, uzimamo mini vijenac i objesiti ih na traku.

Dekoracije leda za ulicu

Metoda 3. U sredini zaobljenog volumetrijskog kapaciteta imamo čašu, u krugu smo stavili grančice, bobice, druge sočne dijelove i ispunili vodu. Da bi se staklo u sredini ne pojavljuje, možete izliti tekućinu ili staviti teške predmete. Sada samo trebamo postaviti spremnik u minus temperaturu, pričekajte da se voda pretvori u led, dobiti vijenac i vezati ga na vrpcu.

Dekoracije leda za ulicu

Metoda 4. U spremniku za puding s umetanjem, umetanje, dodajemo pahuljice iz akrilnih i novogodišnjih kuglica, dodajte malo vode, stavite naš proizvod u zamrzivač.

Dekoracije leda za ulicu

Nakon što se ovaj sloj tekućine zamrzava, u krugu još uvijek postoji neki broj lopti, a opet smo ulijevamo vodu i stavljamo u zamrzivač, nakon punog zamrzavanja, razmazamo se sljedeći dio loptice i stavimo posljednja vremena našeg umjetničkog djela U zamrzivaču, dobiti vijenac, objesiti ukras od leda na stablu s vrpcom.

Kako napraviti ledeni svijećnjak

Metoda 1. U sredini kapaciteta željene veličine, imamo čašu s šljunkom (za ozbiljnost). Dodamo vodu i preko grane jele na vrhu, a osim toga stavljamo prekrasne bobice crvene. Stavljamo spremnik u zamrzivač, nakon formiranja leda, uzmite svijećnjak i instalirajte goruću svijeću u sredini.

Članak o toj temi: Samonivelirajući pod: Pro i kontra aplikacije u apartmanu

Dekoracije leda za ulicu

Metoda 2. Uzmite dvije različite boce boce s volumenom od jedne i pola litre, rezanje obje boce na dva jednaka dijela, stavite malu bocu u veliku, popravite ih s viski, u prostoru između zidova postavljamo bobice, cvijeće i crnogorične grančice, dodaju vodu i stavite pripravak u zamrzivač.

Dekoracije leda za ulicu

Nakon zamrzavanja vode, dobivamo svoj svijećnjak iz spremnika, a u sredini stavite svijeću.

Privjesci leda za drveće

Da bi se dobili zaobljeni privjesci, koristi se ova tehnika - različita bobica se stavljaju na dno ravne standardne ploče, ispaljivanja grančica ili lišća, sve je ispunjeno tekućinom, čipka je montirana, pripravak se stavlja u zamrzivač, a zatim je potrebno van, ukloniti iz posuđa i visi na drveću.

Dekoracije leda za ulicu

Zvjezdice od leda

Da biste stvorili zvjezdice, možete koristiti tenkove za kotlov led u obliku zvijezda, za proizvodnju standardnih zvijezda, obrazac mora biti napunjen vodom i zamrznite u zamrzivač.

Za proizvodnju raznobojnih zvijezda morate staviti hranu u tekućinu za ranije. Za sočan ledeni nakit, bobice, različite grančice, cvijeće ili rinestones mogu se staviti u spremnik.

Kocke iz leda

U spremniku za kubične vrste leda, nalaze se različiti lišće ili voćne kriške, tekućina izlije i zamrznuta. Zatim uzmite kocke iz leda i ukrašene njima na otvorenom.

Dekoracije leda za ulicu

Fragmenti leda

Tin Voda u tirkiznoj boji, ulijte ga u kvadratni oblik s malim slojem, stavite spremnik u zamrzivač, nakon formiranja leda, pobijedili smo proizvod s kuhinjskim čekićem, uzimamo najbolje formirane fragmente i ukrasite svoje kućanstvo teritorija ,

Dekoracije leda za ulicu

Srce od leda

Metoda 1. Na dubokoj ploči postavljamo šljunak u obliku srca, napunite vodom i stavite u zamrzivač, a onda dobivamo sastav i stavio stranu na horizontalnu osnovu.

Metoda 2. U kapacitivnosti za puding u obliku srca, postavljamo bobice i crnogorične igle, šaljemo spremnik u zamrzivač, a onda dobivamo sastav oblika i stavljamo najistaknutiju zavjeru ispred trijema.

Članak o toj temi: Pravila i preporuke za ugradnju tuš kabina

Dekoracije leda za ulicu

Kako napraviti vijence od leda

U ledolog, stavljamo kabel, dodali vodu i stavili spremnik u zamrzivač, nakon što se tekućina pretvara u led, pažljivo povucite preko ruba niti, dužno je povući sve ledene floes.

Da bi se stvorila višebojna vijenac, voda mora biti unaprijed oslikana uz pomoć boje hrane. Možete zamijeniti spremnik leda za kutije slatkiša.

Dekoracije leda za ulicu

Novogodišnja ukrasa iz leda

Kako lijepo ukrasiti kuću novom godišnjem praznicima: Dekoracije od leda omogućit će vam brzo, to nije teško i ne skupo urediti kuću ili uličnu teritoriju zimi.

Čitaj više