Kako odabrati električni vrt usisivač puhalo

Anonim

Kako odabrati električni vrt usisivač puhalo

Problem čišćenja lažnog lišća, koji će se uskoro pretvoriti u stanište raznih kukaca i drugih neželjenih insekata, kao i u neugledno smeće, bolje upozoriti, a ne boriti se protiv njezinih negativnih posljedica. Stoga su u jesen, vrtlari i dacms naoružani potrebnim alatom i počinju raketi, prikupiti i izvoziti lišće.

Korištenje ruple malo je vjerojatno da će nekome uzeti puno zadovoljstva. Stoga su proizvođači vrtne opreme razvili poseban alat koji je izvrstan pomagač za svaki vrtlar i tokket - vrtni usisivači i puhalice. Oni su Glavni troškovi značajno smanjuju I u isto vrijeme bit će korisni na farmi ne samo u jesenskom vremenu, već i tijekom cijele godine.

Vrtlarstvo puhala i usisivači od početka proljeća do kraja jeseni se koriste za prskanje zelenih prostora (u ovom slučaju, smjer protoka zraka) i čišćenja trave, zimi, neki modeli vrtnih usisavača mogu biti koristi za čišćenje pjesama iz snijega. Tijekom vremena, ovaj vrtni alat dobio je sposobnost mljevenja i sisanja smeća, a nedavna generacija vrtna puhala čak ima funkciju spreja. To jest, uobičajeni alat koji puše lišće iz travnjaka postao je nezamjenjiv i višenamjenski uređaj za područje kućanstva.

  • 1.1 Sorte vrtnih usisivača za čišćenje lista
  • 1.2 Načini rada vrtnog usisivač za lišće
  • 1.3 Dizajn tužnog ventilatora usisivač
  • 2 vrste vrtnih usisivača za čišćenje lišća
    • 2.1 Ručni vrtni usisivači
    • 2.2 Raspon vrt usisivači
    • 2.3 puhala kotača za čišćenje lista
    • 2.4 Benzinski vrt vakuumski čišćenje
  • Kako odabrati vrt usisivač za skupljanje lišća?

    Vrtni usisivači može se instalirati u dva načina:

    1. Kako odabrati električni vrt usisivač puhalo

      Funkcija usisivača. SUCTS lišće, čestice biljaka i drugo smeće na parceli kroz plastičnu utičnicu, prolazeći sve to u posudu za smeće.

    2. Funkcija ventilatora. Radi na suprotnom načelu, to jest, daje priliku prikupiti sve smeće u gomilu. U procesu rada, vrtni puhalica stvara snažan protok zraka, koji jednostavno puše lišće, pakete, grane, papir, bumps u smjeru koje trebate. Najčešće, u ovom načinu u jesen, pali listovi se obično uklanjaju.

    Danas postoje modeli s jednom funkcijom i Kombinirani vrtni usisivači.

    Prilično zgodan dodatni način je mljevenje smeće. Prije nego što smeće padne u poseban spremnik, visokokvalitetni noževi mrzi lišće, grane, izbočine. To jest, dodatno se oslobađa u sakupljač smeća ne samo slobodan prostor, već je i dobro gnojivo za vrt. Divno vrt usisivač je vrlo udoban i jednostavan, pa čak i školarac može skupljati smeće.

    Sorte vrtnih usisivača za čišćenje lista

    Do danas, ne samo veliki raspon vrtnih usisivača, nego i tvrtke proizvođača. Najviše dokazani i pouzdani su puhači od takvih proizvođača kao Stihl, Bosch, Hitachi, Husqvarna.

    Pokazali su se kao proizvođači visokokvalitetnih građevinskih i vrtnih alata, koji vas neće pustiti ni u vrlo teškim slučajevima.

    Također, bit će potrebno upoznati s recenzijama ljudi koji su već kupili ovu vrtnu tehniku. U ovom slučaju, možete dobiti najpotpuniju sliku prije nego što odaberete u korist određenog modela usisivača.

    Načini raditelja za usisivač vrt za lišće

    Također prije kupnje potrebno je odlučiti trebate li jednostavan ventilator ili odgovara uređaju s nekoliko funkcija rada. Drugačiji Nekoliko načina rada Ovaj vrtni alat:

    • Kako odabrati električni vrt usisivač puhalo

      Helikopter je relativno novi način koji omogućuje promjenu smeća ulazi u spremnik, što je to najviše smanjuje volumen. Prirodno smeće (izbočine, grane, lišće), možete napraviti izvrsno gnojivo za zelene zasade;

    • Usisivač - ovaj način rada radi na načelu "običnog" usisavača, prikupljajući svu smeću u poseban spremnik;
    • Puhač - ubrizgavanje od zraka zraka, što omogućuje skupljanje lišća i smeća u hrpu.

    Dizajn vrtnog puhalice za usisivač

    Vrtni puhalica je prilično jednostavna. Uređaj se sastoji od usisanog crijeva, spremnika za prikupljanje raznih smeća i motora koji je benzin ili električni. Vrtni puhači su high-tech analog jednostavnih slojeva, zahvaljujući snažnom smjeru protoka zraka. Mogu očistiti:
    • platforme;
    • tragovi;
    • travnjaci;
    • cvjetnice;
    • Pomoći u mljevenju smeća u gomile.

    Radom, ovaj vrtni alat se ne razlikuje od iste kućne jedinice, koja također je sranje smeća u vrećicu. U određenim slučajevima, oni ih također opremiti i rezati noževe - ova koža fino odrezati dolazno smeće, stvarajući uštede u sakupljaču smeća. Prema odobrenju proizvođača, nakon ovog "usitnjavanja" vrtnog smeća smanjuje se u iznosu od 5-15 puta.

    Načelo rada oba modela je vrlo jednostavno. Benzin ili električni motor rotiraju noževe koji stvaraju protok zraka zraka, uzimajući u obzir način rada koji će uređaj raditi ili "ispuhati" ili na "usisavanju". Kao i mljevenje noževa, vrećica za smeće, odgovarajući oblik cijevi. U pravilu, kako bi se napravio usisivač od ventilatora (još više, odnosi se na ručne modele), morate obaviti nekoliko jednostavnih postupaka s permutacijom usisne cijevi. Neki modeli alata su dovoljno samo da pritisnete prekidač instaliran na instrumentu. A neki uređaji podrazumijevaju samo jedan funkcioniranje.

    Vrste vrtnih usisivača za čišćenje lišća

    Ručno vrtovi usisavači

    Kako odabrati električni vrt usisivač puhalo

    Ovi uređaji su prikladni Raditi na malom području , Na primjer, u ljetnim vikendicama. U kompletu se nalazi prikladan držač ručke, au nekim modelima još uvijek postoji podesivi pojas, zbog kojih je uređaj prilično jednostavan za prijenos. Ovaj uređaj ima malu težinu i male dimenzije.

    Ranger vrt usisivači

    Ovi uređaji već se smatraju profesionalnim. Ovi modeli su dizajnirani za dugoročnu operaciju na velikim područjima, koji mogu doći do pružanja električne energije, mogu se pojaviti velike poteškoće, jer su opremljeni benzinskim motorima. Najveći dio aparata ima oblik jednostavnog ruksaka s udobnim trakama. To omogućuje korisniku ne samo da se slobodno kreću tijekom parcele, ali i znatno se spasiti.

    Puhalice kotača za čišćenje lišća

    Kako odabrati električni vrt usisivač puhalo

    To su moćni uređaji za masovno čišćenje lišća, a ne samo iz velikog područja (koji im, usput, dopuštaju komercijalnom radu). Puhači kotača opremljeni su širokim mlaznicama koje se skupljaju u jednom odlomku smeća Stripe u veličini 40-80 centimetara.

    Veličina proizvodnje sakupljača smeća može doseći stotine litara. Ovi uređaji su često opremljeni snažnim sustavima rezanja koji postižu maksimalno mljevenje smeća. Oštri noževi mogu lako promijeniti grane promjerom do 5 centimetara, kao i aluminijske limenke i plastične smeće, međutim, za opskrbu tako da će takav ukupni materijal biti potrebno kroz posebnu rupu.

    Uređaj nadopunjuje valovitog dugog crijeva, što omogućuje da se dođe do tih tvrdih tovarskih uglova gdje uobičajeni automobil jednostavno ne prolazi. To je moguće, na primjer, područja ispod žive živice ili uskim putovima. Lakoća kretanja modela kotača pružaju Četiri široka kotača i olovke , Kotači, u pravilu, okreću se, što daje jedinicu dodatnu mobilnost. Neki proizvođači dodaju samohorobilnost od strane njihovih strojeva instaliranjem pogona na stražnje kotače, sve je više relevantnije kada stroj izravno ima prilično veliku masu.

    Odnosi se na skupinu kućanskih agregata, budući da ima nisku snagu, za razliku od benzinskog vrta usisivač. Nedostatak vrtnih usisavača električnog ventilatora je potreba za izvorom napajanja za svoj rad, što može značajno suziti radno područje.

    Električni motor u ovom usisivač ima nekoliko prednosti: mala razina vibracija i buke, Mala težina , Općenito, električni vrtni puhači su idealni za čišćenje smeća od malih ljetnih vikendica. Jer ako odlučite kupiti ovaj alat za čišćenje smeća u zemlji, onda morate platiti priliku pažnju na električni vrt usisivač.

    Benzinski vrt vakuumski čišćenje

    Kako odabrati električni vrt usisivač puhalo

    Puhalice s benzinskim motorom, za razliku od vrtnih usisivača električnih puhala, karakteriziraju viša snaga, a karakteriziraju mnogo performansi. Ali potrebno je uzeti u obzir i ovaj model podataka Različite s visokim vibracijama i razinu buke.

    Proizvođači benzinskih vrtnih puhala pokušavaju učiniti sve od njih moguće kako bi se smanjila nelagoda tijekom rada tih jedinica, ali preporučujemo razmatranje dodatno posebnih rukavica kako bi se smanjila razina vibracija.

    Vrtni benzinski modeli usisavača omogućuju Podesite brzinu protoka zraka , povećanje ili smanjenje plina u uređaju.

    Treba napomenuti da je samo oprema kotača vrtna usisivač.

    Objasnit ćemo ako koristimo ključni ili priručnik usisivač, i više olakšavanja ventilatora, onda ne morate čekati opremu iz ove opreme. Bit će slično situaciji kada očistimo mlaznicu u kućanstvu usisivač kod kuće i pokušati sisati nešto teže prašine. Bit će s bilo kojim subjektom koji jako udara iz jedinice za benzin, a električni ventilator će se nositi s istim uspjehom s jednim listom.

    Prije kupnje vrtnog puhala, morate jasno odrediti koje ciljeve ste progonite. Zamislite tko će i koliko često će raditi s ovim uređajem. Uzimajući u obzir primljene odgovore, odredite tehničke značajke procijenjene tehnike: težinu, moć, veličine, Dizajn motora i tip , Uz prikladne modele, bolje je dati prednost dokazanim i poznatim proizvođačima koji su se pokazali dobro dokazanim dugogodišnjim i dugoročnim radom. U ovom slučaju, vrtni ventilator će biti pouzdan pomoćnik za duge, mnogo godina.

    Članak o temi: Panel u spavaćoj sobi Učinite to sami: glavni razred

    Čitaj više