Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Anonim

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Iz konusa možete napraviti mnogo nevjerojatnih obrta: od unutarnjih predmeta do smiješnih životinja i nevjerojatnih junaka. Potonji su posebno poput djece, jer ih mogu učiniti samostalno ili uz pomoć roditelja. Takve obrta neće samo zadovoljiti oči djece, već također mogu postati izvrsna opcija za obrt u školu ili vrtić na izložbi jesenji. Glavni razredi koje smo ponudili su različiti u ispunjavanju poteškoća, ali svi su životinje i likovi koji su pali izbrisane bajke. Detaljne upute pomoći će vam da napravite bilo koji od ovih obrta.

Vrane iz konusa

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Smiješna mećava od udaraca do to je tako jednostavno da se čak i mala djeca mogu nositi s njihovom proizvodnjom.

Materijale

Za proizvodnju malog mećava trebate:

  • konusi;
  • novine;
  • obojite u crnom balonu;
  • Mali slamni šešir;
  • oči za obrt;
  • štapići vrućeg ljepila;
  • termopystole;
  • komadići osjetljivih narančastih i crnih boja;
  • škare.

Korak 1 , Prije početka rada svakako provjerite sudari. Da bi zanat bio takav potreban, bump bi trebao biti stabilan u vertikalnom položaju. Za malu Blienenka, bolje je uzeti ukinuće udarce tako da nalikuju ptičju podršku. Očistite prikupljene čunjere od prljavštine i prašine. Da biste to učinili, možete ih isprati u čistoj vodi i sušiti ili samo četkati prašinu četkom.

Korak 2. , Sada konusi moraju biti obojani, koristite crnu boju u glasačkim listićima za to. Radite na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, koji je dobro ventiliran. Radna površina ili zemljište se zatvaraju sa starim novinama kako ne bi ih obojili. Stavite udarce na novine, a ravnomjerno obojite potonje. Ako je potrebno, nanesite nekoliko slojeva boje, u kojem slučaju, budite sigurni da suše sušenje prethodnog sloja tako da boja ne teče. Ostavite konuse dok se boja ne pređe.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 3. , Od komada osjetljive narančaste boje izrezati mali trokut - to će biti kljun vrane.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 4. , Od osjećaja crne boje izrežite krila vrana. Dakle, da su krila iste, možete ih nacrtati prije okretanja na tkaninu i, ako je potrebno, ispraviti ili izrezati jedno krilo i, primijeniti ga u ogledalu refleksiju na preostalo osjetljivog, rezanja i drugog.

Korak 5. , Koristeći vruće ljepilo i termopistole štapići, stavite detalji vrane na chish. Na bočnim stranama konusa, sigurno perje, kljun i oči ispred. Imajte na umu ako su vaše oči na osnovi ljepila, uklonite ga prije posla. Vrh na glavi Voronenka, zavaruje slamni šešir. Također ga staviti.

Članak o temi: 155 šablona za slikanje na namještaju i zidovima

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Od rada s vrućim ljepilom ozljeda s netočnom uporabom, čine ovaj dio sebe, ne vjerujući djeci.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Crow je spreman, ona će oduševiti tvoju vrstu tebe i vaše dijete godinu dana.

Sužbi od konusa i polimerne gline

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Šarmantni jezi se dobivaju iz konusa, ako umjesto polimerne glinene gline. Kao rezultat toga, jež je vrlo realan.

Materijale

Za proizvodnju takvog ježenja trebate:

  • glina u boji polimera;
  • polimerna crna glina;
  • konus;
  • Dvije crne kuglice za oči, 4 mm;
  • raspadanje rumenilo;
  • kozmetičke četke;
  • cijev za koktele;
  • Četke za akvarele;
  • čačkalica;
  • Odbor za rad s glinom;
  • ljepilo.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Ova majstorska klasa predškolske djece neće se u potpunosti moći u potpunosti ponoviti i stoga je potrebno pripremiti dijelove za jež iz polimerne gline. Djeca ih mogu priložiti na Chish.

Korak 1 , Češeri za proizvodnju ježenja dobro se, tako da nalikuju igalima ježenja. Prije rada na čekić, budite sigurni da se pripremite i očistite od prašine.

Korak 2. , Prvo morate napraviti glavu jež. Da biste to učinili, oblikuju loptu od polimerne gline, a zatim napravite konus od njega. Ravna strana čvrsto pritisnite na chish. Baza konusa lagano se ispravlja i proteže se do rubova čekića. Vrh vrh konusa pažljivo povucite, dajući joj oblik nosa ježeg.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 3. , Pucao s polimerne gline četiri identična cilindara, pritisnite ih na stranu udaraca - to će biti noge suž. Dno cilindara su malo savijeni i, koristeći čačkalicu, daju losiju karakterističan oblik.

Korak 4. , Oblikuju male kuglice od gline. Bit će temelj za uši. Stavite ih na odgovarajuće mjesto već formiranog lica. Stražnje strane tassela za boje, pritisnute uši prema unutra, dajući im karakteristično produbljivanje. Od stražnjeg dijela ušiju svi zglobovi su zaglavljeni u prstu.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 5. , Čačkalicama vrh nosa pritisnite da stavite malu kuglu polimerne glinene crne u nju. Dakle, završit ćete proizvodnju kima.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 6. , U području očne gline pritisnite stražnji dio tassela. Umetnite na mjesto rezultirajućih udubljenja crnih perli. Umetnite tako da kuglice nisu vidljive. To će biti oči ježe.

Članak o temi: tkanina platna: sastav, struktura, svojstva (fotografija)

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 7. , Uzmite koktel cijev i izrežite mačke škare. SUT je tako da na kraju cijevi ispada osnovu u obliku slova U. Pričvrstite cijev za rezanje u područje ježenja i blago pritiskom. Tako da se osmijeh na licu životinje.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 8. , U području obraza i unutar kozmetičke četke, nanesite rušenje rumenilo. Yurshane Uzmi ružičasti ton tako da izgledaju prirodno. Surplus Rumba Čista četkica.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 9. , Pošaljite bump-jež na peć. Pecite plovilo u skladu s uputama proizvođača gline.

Dijelovi za bacinje od polimerne gline, pobrinite se da je soba u kojoj radite dobro prozračena.

Napomena, kada pečenje Bump može proširiti još malo, a gline se mogu slomiti. Ako se to dogodi, samo lijeve dijelove na mjesto nakon što se plovilo potpuno ohladi. Nemojte koristiti superklaze za lijepljenje. Ostavit će vidljive tragove.

Ježa je spreman!

Nevjerojatni patuljaci iz konusa

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Takvi nevjerojatni likovi kao što su gnomi mogu biti izrađeni od konusa. Oni ne mogu biti samo kolijevka za izložbu ili igračku, već prilično lijep dar suvenir.

Materijale

Za proizvodnju malih patuljaka iz konusa, trebat će vam:

  • Borovi konusi;
  • velike drvene perle;
  • papir ili novine;
  • kompas;
  • olovka;
  • komadići fetusa;
  • niti;
  • igla;
  • akrilna boja crna;
  • Tanka četka;
  • Male četke za pranje bradavice;
  • kliješta;
  • okrugli role;
  • štapići vrućeg ljepila;
  • Termopystole.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 1 , U prvoj fazi proizvodnje patuljaka morate odabrati čekić. Proba uzmite Pine i Ajar. Svakako provjerite da bumps budu cijeli broj, tako da će gnome estetski izgledati mnogo više estetski. Budite sigurni da očistite udarce iz prašine i provjerite jesu li čvrsto stajali na vertikalnim površinama.

Korak 2. , Iz novina, napravite prazno za gminičnu kapu. Krug nacrtajte mali krug, izrežite ga i savijte ga na pola. Shvatite rezultirajuću brojku u konusu. Nakon pokušaja konusa na postojeću drvenu kuglicu, prilagodite njegov oblik. Dobiveni uzorak koristi i gotov uzorak.

Korak 3. , Pričvrstite papir uzorak na komad fetalne tkanine, zaokružite ga gnječenjem ili plitkom i izrežite bazu za poklopac.

Korak 4. , Rezultirajuća temelj za poklopac gnomera prekrivena je nitima. Pazi pažljivo tako da šav u očima nije požurio. Uklonite šešir. Zanimljivo je osjetljivim šavovima prema van. Da biste to učinili, to mora biti ušiveno ručno oklopljeni šav i ostavite ga u takvom obliku bez okretanja. Ako želite napraviti vrh konusa, više na uzorak novina prilagoditi svoj oblik.

Članak o temi: Tekuća Kina do-it-yourself bez kuhanja: master klasa s video

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 5. , Kuglice se drže na chish koristeći vruće ljepilo.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 6. , Na kugli nosite šešir, za pouzdanost možete ga popraviti koristeći sve iste vruće ljepilo.

Korak 7. , Za proizvodnju ručke, gmizanta je potrebno uzeti dvije male četke. Obično pranju bradavice boca za djecu. Ručka treba kupiti, a žice sami s čekinjama zaroniti uz pomoć okruglih valjaka u obliku savijenih ruku gnoma. Najčešće se prodaju bijeli, i stoga ih možete obojiti bojom od krošnje s ton s osjetljivim komadima. Boja se treba primijeniti s jednim slojem.

Korak 8. , Osjetio rezane rukavice za gmizan. Stavite ih na već ubranu bazu četkica.

Patuljci ručke mogu se napraviti jednostavno iz osjećaja. U ovom slučaju, rukavice moraju biti rezani s dugim bazom. Baza treba pretući u obliku cijevi i šivati ​​ga tajnim šavom, ostavljajući sami rukavice izravno.

Imajte na umu da su kvačici osjetilih ne trebaju dugo, oni će biti smješteni izravno. Da biste ih vratili i napravili više uredan, poput ručke od četkica, možete umetnuti komad žice ili savijati osjetljivu bazu pod kutom i petlje iz niti kako biste je osigurali u tom položaju.

Nevjerojatni likovi iz konusa rade sami

Korak 9. , Napravili su kvačice na kraju. Podmažite ljepilo i umetnite stranu čekića. Držite ih malo tako da je ljepilo dobro uhvatio.

Korak 10. , Izrežite noge iz komada i zalijepite ih u podnožje konusa. To će pomoći da gnome bude stabilniji. Osim toga, ograđena baza će zaštititi površinu u kojoj će gnome od ogrebotina stajati.

Korak 11. , Posljednji barkod u proizvodnji gnoma je lice. Neka bude vrlo jednostavna. Za to ćete koristiti akrilne boje crne i tanke četke. Nacrtajte pola zatvorene kapke gnom i osmijeh. Ako želite, lice gnomic možete prikazati onako kako vam se sviđa, privlačeći ga otvorene oči, obraze i tako dalje.

Nevjerojatan Gnime iz konusa je spreman.

Čitaj više