Napravimo ležaljku od drva vlastitim rukama: rad na radu, crteži i fotografije

Anonim

Napravimo ležaljku od drva vlastitim rukama: rad na radu, crteži i fotografije

Najuspješniji način za odmor nakon rada u vrtu je ležati u ležaljci i piti sok. U ovom slučaju, važno je, hoće li se takva stolica uklopiti u situaciju i dat će osjećaj odmora. Ako ne možete kupiti namještaj za ljetne vikendice, to se može učiniti sami.

Ali čak i prije samostalno napravite ležaljki vlastitim rukama , morate odabrati vrstu ove zemlje namještaja. Također treba uzeti u obzir da majstori ne preporučuju korištenje plastike kao osnova za salon izaziva zbog nedostatka kvalitete i krataktosti ovog materijala. No, drvena baza je glatka i glatka prikladna jer je nemoguće, iako će takva naslonjač biti teška. Ali taj nedostatak može se kompenzirati valjci instalirani na nogama ležaljke.

Vrsta ovog namještaja ovisi o dizajnu stolice, naime:

  1. Monolitni ležaj.
  2. Monolitni ležaj s umetcima.
  3. Prijenosni proizvod.
  4. Chaise Lounge stolica na temelju metala.

Monolithic Chaise Lounge je stolica Komponente čije su u procesu proizvodnje proizvoda povezane i ne mogu se rastaviti. Takav namještaj je izdržljiv, istrošen i može izdržati značajno opterećenje. Ali ovaj ležaj nije jako zgodan. U njemu je nemoguće promijeniti nagib leđa, ne može se presaviti, pa je vrlo teško premjestiti s jednog mjesta.

Monolitni ležaj s umetcima - Ova vrsta vikendica namještaja, izvedena po sebi, zasigurno će biti lijepa, estetski atraktivna i točna. Ali to su dodatno umetnuti dijelovi koji se mogu izraditi iz različitih materijala, smanjiti čvrstoću i pouzdanost cijelog proizvoda.

Prijenosni proizvod, čiji je dizajn osiguran

Napravimo ležaljku od drva vlastitim rukama: rad na radu, crteži i fotografije

Mehanizam koji vam omogućuje brzo i jednostavno promijeniti položaj i konfiguraciju cijele ležaljke. Promjena se vraća na nagib nosača, nagib naslona za glavu i stražnji dio stolice. I takav se proizvod može presaviti i učiniti ga kompaktnim prilikom transporta do vikendice.

Salon za stolicu Na temelju metala. Ova vrsta vikend namještaja može se provesti neovisno, tako da se obično kupuje. U ovom proizvodu postoji okvir aluminija ili od čelika, a platno od tkanine su pričvršćeni na njega. Ovo je plućni proizvod, kompaktan, stalno zagađenje i prikladno ga je prenijeti.

Članak na temu: Trebam li dopuštenje za glaziranje balkona i loggia

  • 2 dimenzionalne dimenzije i početak procesa njegovog stvaranja
  • 3 faze rada na neovisnom stvaranju stolice za zemlju
  • 4 Proces stvaranja ležaljke na temelju okvira guste tkanine
  • 5 faza rada proizvoda
  • 6 stolica Kentucky
  • Što će uzeti za posao

    Kako bi se samostalno napravila država za državu drva, mora postojati sljedeći alati i materijali:

    1. Napravimo ležaljku od drva vlastitim rukama: rad na radu, crteži i fotografije

      Šteto zalijepljeno drvo, njegova debljina trebala bi biti od dva centimetra i još mnogo toga.

    2. Odbori (nula dugi dugi dvadeset i pet stotina centimetara) i barovi (nula od četrdeset pet stotina za nulu četrdeset i pet stotina centimetara) za radove na završetku proizvoda i izvršenje okvira.
    3. Električni alati (Jigsaw, bušilica, instrument za vijke).
    4. Bušilice, čiji je promjer nula čak i četiri desete centimetra.
    5. Valjci u broju od četiri komada od deset centimetara svaki.
    6. Kutovi za zatvarače.
    7. Listove za brušenje.
    8. Boja i laka za davanje ležaljke u prekrasnom izgledu i zaštitu od oštećenja.

    Za ležaljke napravljene ručno, Najbolje je primijeniti drvene listove ili druge iglice. Takav materijal je otporan na vlagu i ne podliježe negativnom učinku temperaturnih razlika. Takvo drvo se prodaje na centrima prodaje građevinskog materijala ili se proizvodi na stolar na red.

    Dimenzije ležaljke i početak procesa stvaranja

    Napravimo ležaljku od drva vlastitim rukama: rad na radu, crteži i fotografije

    Drveni materijal Chanda Možete nastupiti s veličinama vašeg tijela ili u veličini budućeg vlasnika. , Ali možete koristiti standardnu ​​veličinu proizvoda, naime, šezdeset na sto devedeset centimetara. Potrebno je početi raditi sve potrebne crteže. Dakle, ležaljka s njegovim vlastitim rukama crteže se mogu naći na našoj web stranici.

    Nakon što je određena dimenzijama, možete početi izraditi ležaljki: formirati stranu ležaljke od sunca iz bara i formirati okvir proizvoda, osiguravajući njegove dijelove uz pomoć uglova; Da bi okupili sve vanjske strane stvorenog okvira; Provoditi sljedeće faze okupljanja proizvoda.

    Faze rada na samostalno stvaranje stolice za zemlju

    Potrebno je izvesti prazno noge ležajnih ležala iz šipki tražene visine. Standardna visina za noge proizvoda je oko pet do deset centimetara, ali ako je potrebno, možete koristiti drugu visinu.

    Na udaljenosti od pet do sedam centimetara iz rubova dugih barova treba pričvrstiti noge Dugo s vijcima. U središtu nogu, valjci trebaju biti fiksirani s manjim vijcima (oko tri centimetra).

    Napravimo ležaljku od drva vlastitim rukama: rad na radu, crteži i fotografije

    Električna slagalica trebala bi izrezati dijelove rešetke za laungu za chaise samostalno. Najviše. Prikladna veličina za letvice smatra se osam na šezdeset centimetara. , Tada je potrebno pričvrstiti daske na okvir ležaljke za davanje korištenjem razmaknica da se dobiju željene praznine (od jednog do dva centimetra). Nakon završetka svih tih radnji, ležaljki se mora zalijepiti i obojiti.

    Ako je odlučeno napraviti neovisnu ležaljku, koja će biti presavijena, onda Drvna mreža morat će biti podijeljena u dva dijela Povezujući ih kasnije petlje za vrata. Štoviše, potrebno je zapamtiti plan za zatvarače, koji bi se trebali oslanjati na stalak s mogućnošću pomoći.

    Proces stvaranja ležaljke na temelju okvira gustog tkiva

    Jedan od popularnih i na ovaj jednostavan način samostalno stvaranje tacha leungera je proizvodnja gustog tkiva na okviru. Za davanje je svjetlo i vrlo udoban proizvod, koji se može vrlo brzo okrenuti od ležaljke na stolici i opet u krevetu za sunčanje.

    Materijali i alati za rad:

    1. Napravimo ležaljku od drva vlastitim rukama: rad na radu, crteži i fotografije

      Dvije drvene tračnice (nula od cijele dvadeset i pet stotina na nulu čak šest desetina centimetara) razlikuju u dužini (sto dvadeset, sto deset, šeststo dvadeset centimetara).

    2. Drvene tračnice (dva do dva centimetra): jednu duljinu šezdeset pet centimetara, dvjesto šezdeset i pedeset centimetara.
    3. Gusta tkanina (dva na nulu čak pet desetih metara).
    4. Bušilica.
    5. Matice i vijci željenog promjera.
    6. Polivinila acetat ljepilo (PVA).
    7. Stog (nula).
    8. File (okrugli).

    Potrebno je koristiti gusto tkivo otporno na habanje, učincima vode, na utjecaj sunca. Može biti traper, plovidbe, cerada. U isto vrijeme, tračnice moraju biti breza, hrast ili bukva (kao tvrda i izdržljiva).

    Da biste samostalno napravili lagani ljetni ležaljki, morate pripremiti tračnice potrebne duljine i polirati ih. A onda biste trebali prikupiti sve detalje.

    Faze rada proizvode

    Napravimo ležaljku od drva vlastitim rukama: rad na radu, crteži i fotografije

    Slijedi vježbu Napravite rupe na dugim tračnicama pod odabranim vijcima (Iz rubova morate se povući od sedam do deset centimetara); Svi nedostaci moraju polirati Nadfil. U okviru za uzglavlje trebate izbušiti rupe kako biste mogli promijeniti položaj leđa.

    Kako bi se sjedalo, još dvije rupe trebale bi se izbušiti na krajevima rijeka s velikom dužinom; Njihovi promjeri moraju se podudarati s promjerom okruglih rijeka, za njihovo pouzdanije pričvršćivanje krajeva treba označiti s polivinil acetatom ljepilom.

    Tada morate kombinirati dizajne s vijcima koji prolaze kroz gornje rupe, a zatim se konsolidiraju.

    Nakon toga, morate povući tkaninu, umotati svoje rubove na premčelje i bljeskati ga snažnim nitima (ako se to radi prije konačnog sklopa ležaljke za sunčanje, na firmware tkanine može se napraviti na šivaći stroj ).

    Kentucky stolica

    Ova stolica je originalna, potpuno je sastavljena od barova. Može se presaviti i deponirati.

    Do samostalno napravite Kentucky stolicu Potrebni će sljedeći materijali:

    • Napravimo ležaljku od drva vlastitim rukama: rad na radu, crteži i fotografije

      Pocinčana žica promjerom od četiri milimetra;

    • Šesnaest pocinčanih nosača kako bi se popravila žica;
    • štipaljke i čekić;
    • mali brusni papir;
    • Bruksi su pedeset i trideset i tri milimetra, ispunjeni od ploče pedeset i stotina milimetara (ako su sve barove presavijene zajedno, trebala bi se pokazati kao trinaest metara).

    Sastavljanje Kentucky stolice je kako slijedi. Spreman Brucks treba obraditi kako bi im dao snagu i ljepotu I također zaštititi od ultraljubičastih zraka, vode i vjetra. Za to se drvo tretira s stihom (Bez). Za ležaljke za ležaljke trebate kupiti veo za vanjski rad na temelju nafte i voska. Možete koristiti parket ulje, koje je pogodno za bilo koji drveni proizvod.

    Nakon završetka pripreme svih šipki potrebno je odrediti sve njihove rubove s finim zrnatim emery.

    Nakon čitanja ovog članka Možete napraviti salon za chaise s vlastitim rukama bez iskorištavanja usluga majstora ili savjeta svojih prijatelja. Jednostavno je ako sve učinite u skladu s uputama i pažljivo obavite sve svoje stavke. Naučite to učiniti sami i poboljšati svoje vještine!

    Članak na temu: zavjese na petlji: kako šivati ​​vlastite ruke

    Čitaj više