Jesenska ploča s vlastitim rukama

Anonim

Jesenska ploča s vlastitim rukama

Jesenska obrta nalikuju lijepom i udoban doba godine. Ovisno o ideji, tehnologiji i kvaliteti izvršenja, obrta koristeći prirodne materijale mogu uzeti dostojno mjesto u unutrašnjosti vaše sobe ili ukrasiti bilo koju tematsku izložbu. Najčešće je u jesenskim obrtima koristio lišće, grančice i sve, s kojima se priroda raspada zimi. Oni su nacrtani, privlače ih, oni prave aplikacije i bizarne panele. U ovom glavnom razredu, gotovo sve ove ideje će se kombinirati u jednu, a na izlazu ćete dobiti prekrasnu jesensku ploču. Važno je napomenuti da će čak i dijete moći napraviti izvrsnu kolijevku u ovoj tehnici.

Materijale

Da biste napravili jesensku ploču vlastitim rukama, pripremite:

  • lišće i grančice;
  • papir;
  • boje;
  • voda;
  • četkica za zube;
  • četka;
  • pinceta;
  • Maligarni viski.

Korak 1 , Pripremite lišće i grančice montirane za panele, čistite ih od prašine i, ako je potrebno, zaglađivanje. Dakle, da su paneli izgledali lijepo, trebali bi biti različiti u obliku.

Korak 2. , Stavite radni list papira prikupljeni prirodni materijali. Ovo bi trebalo biti potpuni sastav. Te listove koje stavljate na vrh postat će na slici po pozadini, svakako uzeti u obzir ovaj trenutak prilikom polaganja.

Korak 3. , Budući da će rad ići s bojama, možete eksperimentirati s uzorkom dodavanjem geometrijskih linija ili ograničavanje područja za crtanje s čistim rubom. Da biste to učinili, uzmite rubove viskotca.

Korak 4. , Uputite boju željene nijanse vodom. Možete uzeti slikanje: od akvarela i gouash u akrilne pripravke. Ako prvi put napravite sliku, koristite jednu boju, možete naknadno eksperimentirati i primijeniti nijanse zajedno.

Jesenska ploča s vlastitim rukama

Korak 5. , Navlažite četkicu za zube u boji i, koristeći pincete ili jednostavan štapić, počnite prskanjem boje na radni list.

Članak na temu: COVA s vlastitim rukama od prirodnih materijala: Master klasa s fotografijom

Jesenska ploča s vlastitim rukama

Jesensku ploču s vlastitim rukama

Korak 6. , Nakon što je okrenuo prvi sloj, uklonite gornji list ili granu i nanesite drugi sloj na isti način. Nastavite ovaj slijed akcija dok se ne uklone sve listove i grane s ploče. Na kraju rada uklonite zlovoljnu traku.

Jesenska ploča s vlastitim rukama

Jesenska ploča s vlastitim rukama

Nakon što je boja potpuno suha, panel je spreman!

Čitaj više