Jesenska staklena kugla s vlastitim rukama

Anonim

Jesenska staklena kugla s vlastitim rukama

Popularni suvenir u obliku zdjele s padom pahuljica može se lako zaustaviti u jesen za rukotvorinu, tako da umjesto pahuljica unutar igračke, oslikana lijepo i pao žute i crvene lišće. U središtu pozornosti u takvom proizvodu bit će stablo koje se također pripremate s vlastitim rukama. Kako napraviti staklenu kuglu ili s djecom, pogledajte sljedeći u korak po korak upute.

Materijale

Za proizvodnju jesenske staklene posude, trebat će vam:

  • Staklena posuda s okretnim poklopcem;
  • grančica stabala;
  • dekorativni listovi žute i crvene boje;
  • voda;
  • glicerol;
  • štapići vrućeg ljepila;
  • Termopystole.

Jesenska staklena kugla s vlastitim rukama

Listovi u ovom plovilu su kovrčava lišće veličine malo više standarda. Preporučujemo ih da ih uzmete za proizvod, kao što su pluća, ponavljaju oblik i boju jesenskog lišća i svjetlucaju ugodan biserni sjaj, koji će dodati šarm vašoj jesenskoj kugli.

Korak 1 , Operite i očistite banku s naljepnice. Staklo zaklada za ovaj proizvod Uzmite najjednostavnije, bez graviranja. Napomena, poklopac se mora vrtjeti vrlo čvrsto. Dajte banci da se osuši i nosite iznutra i izvana.

Korak 2. , Pripremite slomljenu grančicu. Budući da će biti u rukotvorini drveta, pokušati odabrati maksimalnu granu grana ili grm bez lišća. Operite grančicu iz prašine, osušite je ručnikom i slomljeni krajnji znak ili rezati tako da je glatka. Svakako provjerite granu u vratu banaka.

Korak 3. , Uz kap vruće ljepilo, priložite obučenu grančicu na poklopac. Kada uvijanje, mora biti unutar temelja stakla.

Jesenska staklena kugla s vlastitim rukama

Korak 4. , Za razdvajanje na grani s vrućim ljepilom, ljepilo je nekoliko listova.

Jesenska staklena kugla s vlastitim rukama

Korak 5. , U podnožju improviziranog stabla, možete lijepiti male kamenje oponašanjem zemljanog nasipa. Uzmite u tu svrhu ljepilo, namijenjene čvrstim materijalima i otpornim na vlagu. Obično vruće ljepilo takvog opterećenja ne može izdržati i postupno kamenje ili mali kamenčići će nestati.

Članak o temi: Tekuća Kina do-it-yourself bez kuhanja: master klasa s video

Korak 6. , Napunite limenku s mješavinom glicerola i vode. Prije zatvaranja proizvoda, provjerite gustoću dobivene tekućine. Da biste to učinili, pošaljite lišće u posudu ako prebrzo padne, dodaju još jedan glicerin, ali ako, naprotiv, dugo skrivaju rješenje u otopini, malo vode.

Korak 7. , Nakon što je postigla željenu konzistentnost otopine, ulijte neke dekorativne listove u banku i čvrsto zatvorite poklopcem.

Jesenska staklena kugla s vlastitim rukama

Jesenska staklena kugla spremna.

Čitaj više