Je li vrijedno okrenuti fasadi s kamenom vodom?

Anonim

Ako imate pitanje o izgledu svog doma, okrenuti se s fasadom na pročelju zaslužuje vašu pažnju. U ovom članku, ispričat ću vam o ovoj vrsti materijala i o njezinim svojstvima.

Koristi i nedostaci materijala

Prije svega, porculanski kamen koji štiti kuću od uništenja. Činjenica je da je ovaj materijal ima dovoljno visoku snagu. Ne boji se utjecaja vlage i promjena u temperaturnom okruženju. Također je otporna na djelovanje različitih agresivnih tvari.

Je li vrijedno okrenuti fasadi s kamenom vodom?

Zbog svoje snage, ovaj materijal neće povući dodatne troškove održavanja u prikladnom obliku ili popravcima. Vaši troškovi iskorištavanja kuće ili ureda s fasadom od porculanskog kamena će biti minimalni. Njegova pokrivenost ima još jednu prednost - odbija prljavštinu. Čestice prašine, koje su toliko mnogo na našim ulicama, neće moći čvrsto sjediti na glatkoj površini. Stoga će ga morati rijetko oprati. Vrlo nije lako i ostaviti trag na takvom materijalu. O ogrebotinama i čipovima također se mogu zaboraviti. Suočavanje s porculanom s fasadama izdržat će teret od nekoliko stotina kilograma. I još jedan važan trenutak nije starenje. Da, ovaj materijal je apsolutno otporan na ravnu vatru.

Je li vrijedno okrenuti fasadi s kamenom vodom?

Izgled vašeg fasade može biti svatko koga želite. I oblik i veličina, da ne spominjem boju i teksturu, zadovoljavaju najzahtjevniji kupac. I, naravno, vrijedi napomenuti da je danas vrlo moderno.

Zbog dodatne zaštite fasade, poboljšat će se mikroklima unutar vašeg doma ili ureda. Dakle, možete uštedjeti na izolaciji.

Dakle, ponovno ćemo se usredotočiti na glavne prednosti:

  • pouzdanost i snaga;
  • izdržljivost;
  • štednju na eksploataciji;
  • Jednostavnost skrbi;
  • nesigurnosti;
  • estetski izgled;
  • raznovrstan dizajn;
  • Poboljšati mikroklimu unutar zgrade.

Članak o temi: WC dizajn obrubljen pločicama

Nedostaci porculana nisu toliko. Prvo, to je, naravno, cijena. Ako ćete vidjeti pristojan iznos u oblozi fasada kako biste fasade fasade, ne postoji ništa što bi se moglo iznenaditi. Budući da je doista cijena visoka. Još jedan nedostatak je značajna težina pločice. Prijevoz zahtijeva u vezi s tim posebnim uvjetima. Da, a fasada bi također trebala izdržati tu težinu.

Je li vrijedno okrenuti fasadi s kamenom vodom?

Montaža

Postoji nekoliko načina za popravak porculanskog kamena. To je mehanički, ljepilo i kombinirano.

Mehanički pričvršćivanje

To je metalni okvir koji se sastoji od uzdužnih profila. Oni su pričvršćeni na zid. Poprečni profil je također pričvršćen na četiri točke. Celarbar je montiran na njega. Sidreni tiple su umetnuti u pre-pripravljene rupe. Izbušeni su na poleđini ploče. Postoje već gotove rupe za pričvršćivanje proizvođača unaprijed za veću udobnost i brzu instalaciju. Mount s četiri točke smatra se vrlo pouzdanim. Također se može koristiti u visokim zgradama. U slučaju potrebe, potreban element može biti brzo i jednostavno zamijenjen. U tom slučaju, brdovi ostaje nevidljivo.

Je li vrijedno okrenuti fasadi s kamenom vodom?

Siguran sam da ste se upoznali i vidjeli mehaničku montažu. Ova vrsta fasada završavanja s porculanskim kamenama se izvodi pomoću posebnih aluminijskih stezaljki. Naravno, oni će biti vidljivi ljudskom oku. Kažete li da pročelje luke pokvare vanjski estetski izgled? Možda aluminijske stezaljke i upečatljive, ali sada proizvođači mogu ponuditi slične stezaljke u boji s odabranim okrenutim.

Na ljepilo

Izvođenje obloge s jednim ljepilom, uštedjet ćete puno vremena. Rekao bih da je to najbrže vrijeme konzumirajući način suočavanja s fasadama s fasadom, ali ne i najpouzdanijim. Tijekom vremena, ljepilo neće biti u mogućnosti zadržati sasvim čvrsto zbog ozbiljnih temperaturnih razlika karakterističnih za naše širine. Rješenje ljepila jednostavno će izgubiti početne funkcije. A vi s ljutnjim, otkrijte da će neke peći početi ljuštiti. Savjetujem vam da temeljito razmislite o izboru ove metode završne obrade.

Članak o toj temi: Izračun slikanje područja lijevanog željeza radijatora

Kombinirana metoda

Kombinira dva načina opisanog od mene. U početku, porculanski kamen je priključen na horizontalni profil uz pomoć ljepila s dvije strane. Tada se pričvrščivi izvode koristeći dva sidrela. Takav cilj fasada s kamenkom će značajno smanjiti vaše vremenske troškove zbog manje količine vijaka u usporedbi s prvim putem. Samo ovdje će morati potrošiti malo više da malo više provede na malim pločama.

Je li vrijedno okrenuti fasadi s kamenom vodom?

Ventfasad

Glavna prednost Fentfasada je da nije potrebno posebno pripremiti za ovaj zid. Takav sustav može se montirati izravno na staru zidnu površinu. To jest, razina zidova i površinska rekonstrukcija nije potrebna. To smanjuje troškove rada.

I naravno, kao što ime ime kaže, ventilirani fasadni sustavi pružaju cirkulaciju zraka. Zbog temperaturne razlike izvana u zraku u takvom sustavu pomiče, osiguravajući uklanjanje vlage zbog kretanja. Zahvaljujući ovom zidu zgrada ostaje u izvrsnom stanju. Zidovi strukture zbog takvog ventilacijskog sustava neće biti pukotine. Zračni jastuk od zračne mase, koji se dobiva unutar sustava, služi kao dodatni izolator. Zimi će zaštititi kuću od hladnoće, a ljeti će pomoći u novinama topline.

Ako vam je potrebna, možete instalirati dodatni sloj izolacije. Ako zimi u vašem području, termometar smanjuje nisko, ova će se mjera opravdati s smanjenjem potrošnje energije.

Je li vrijedno okrenuti fasadi s kamenom vodom?

Također ću ispričati o tome kako se suočavaju s fasadama s fasadama s ventiliranim strukturama. Na samom početku takvih djela napravim preliminarnu procjenu, to jest, pripremam pripremu pred-projekta. Zatim stavljam zid, instaliram zagrade, obavljajući instalaciju na toplinsku izolaciju i zaštitu vjetra. Kako bi zaštitili strukturu od vjetra, pričvršćen je poseban film i toplinski sloj. Zatim se izvodi ugradnja Ventfassada i nosača. U posljednjoj fazi, završavanju fasada s porculanskim kamenkom.

Glatka površina keramičkog granita ne daje atmosferske fenomene da uništi zid. Ona odražava sunčevu svjetlost i ima učinak odbijanja vode.

U srcu keramičkog granita Kalinske gline. Ovaj prirodni materijal nije samo izvrsna toplina, već i zvuk izolatora. Tehnologija Ventfasad s keramičkom završnom obradom je vrlo izdržljiva. Imat će idealan izgled ne godinu dana.

Članak o toj temi: Zamjena hladnog stakla na toplo - mi radimo, poštivanje preporuka

Suočavanje s porculanskim kamenim pročeljima u kombinaciji s ventilacijskim sustavom poslužit će vaš dom uz pouzdanu zaštitu od vremenskih uvjeta, toplinske i hladne, vjetra i ljetne vrućine. Ovaj materijal otvara neograničene mogućnosti za dizajn vanjske zgrade. Širok raspon boja i tekstura, kao i mogućnost stvaranja dodatnih dekorativnih elemenata iz ovog materijala čini ga univerzalnim. Možda niste ni znali svoj dom nakon što se suočite s fasadama s kamenom vodom. Monofonski zidovi učinit će strukturu vizualno više. Ako je kuća velika, može dodati zvučnike primjenom više od jedne boje u cilj.

Suočeni s keramikom fasada zgrada proces je prilično kompliciran. Savjetujem vam da povjerite ovaj posao profesionalcima. Mislim da donose odluku o oblozi kod kuće morate razmisliti o svemu i uzeti u obzir sve prednosti i nedostatke ovog materijala. Takve strukture su podignute do godine. Sretno ti!

Video "Ugradnja porculanskog kamena na pročelje zgrade"

Rekord pokazuje kako se proces instalacije montiranog ventiliranog fasade s okrenutim pločama od porculanskog kamena.

Čitaj više