Najbolji proizvođači skrovnih vrata? [Usporedba]

Anonim

Danas postoje proizvodi elitnih i proračunskih cijena kategorija u trgovinama. Naravno, kupac uvijek želi kupiti vrata kao jeftinije što je više moguće, ali dobre kvalitete, pitanje je kako kombinirati dva od tih koncepata? U ovom članku, pogledat ćemo najbolja unutarnja vrata inozemne i domaće proizvodnje, s naglaskom na povratne informacije o potrošačima i ugledu tvrtke.

Vrste unutarnjih vrata

Vrata snimanja igraju vodeću ulogu u formiranju vanjskog izgleda kuće, jer može ukrasiti svaku sobu. Ovisno o stilu odabranog stila, platna vrata se mogu izvesti u neutralnim ili obrnuto kontrastnim nijansama sa staklenim umetcima ili originalnim dekorativnim elementima. Međutim, glavni kriteriji za odabir ove vrste proizvoda i dalje ostaju kvalitetan, dugi vijek trajanja i jednostavnost instalacije.

Visokokvalitetna vrata

Sada su dizajni drva i MDF posebno popularni, oni se razlikuju ne samo pouzdanošću i dugom servisnim životom, već i univerzalnom dizajnom koji će odgovarati bilo kojem stilu dnevnog boravka ili spavaće sobe. Što se tiče vrste premaza, on odgovara ne samo za estetiku vrata, već i za njegove operativne karakteristike. Kvaliteta unutarnjih vrata izravno ovisi o materijalima i savjesci proizvođača.

Većina ruskih tvornica proizvodi sljedeće varijacije proizvoda:

  1. Laminiran;
  2. Furnirani;
  3. Modeli iz niza hrasta, borova, bukve.

Laminirane platnene, kao i furnira vrata imaju sličan dizajn. Sastoji se od nekoliko osnovnih elemenata:

  1. Okvir. Ona koristi najviše otporne na deformaciju drveta, preferencija se daje crnogoričnim sortama s minimalnim sadržajem vlage i ostataka smole. Platno se temeljito prolazi kroz temeljitu tehničku obradu, nakon čega se šalju na slikanje ili prekrivene slojem laka.
  2. MDF ploče prekrivene prirodnim ili prerađenim furnirom, posebnim filmom ili PVC-om. Kao što se može vidjeti, glavna razlika laminiranih i furniranih modela je krajnji premaz.
  3. Građevinsko punjenje. Jeftina unutarnja vrata nemaju unutarnje punjenje ili ispunjeno malim kvalitetom staničnog kartona. Skupi proizvodi opremljeni su tankim tračnicama koje su dizajnirane kako bi se osigurala izolacija buke. Takvi modeli su vrlo otporni na mehaničku izloženost i čimbenike okoliša.

Laminirana vrata

Vrata na drvetu imaju homogenu (čvrstu) strukturu, koja određuje čvrstoću i trajnost strukture. Različite tvrtke proizvode cijele zbirke ove vrste proizvoda u kombinaciji s jednom temom. Međutim, trošak proizvoda ostavlja mnogo toga za želji. Prema ocjeni unutarnjih vrata 2019. godine, drveni modeli zauzimaju vodeću poziciju u prosjeku i vrhunsku klasu.

Premium vrata

Što treba obratiti pozornost pri odabiru tvornice?

Stručnjaci na ovom području dodjeljuju više kriterija ključa za odabir proizvođača proizvođača vrata. Godišnja ocjena najboljih snimljivih vrata temelji se na ovim parametrima:
  • Trošak postojanja tvrtke. Popravak apartmana je bolje povjeriti profesionalce, isto vrijedi i za izbor proizvođača. Kao praksa pokazuje, tvrtke s velikim iskustvom voditi brigu o kvaliteti proizvoda i usredotočiti se na norme gosta.
  • Pozitivne i negativne povratne informacije. Kada kupujete prijenos vrata, ne biste se trebali usredotočiti samo na izgled i ugled tvrtke. Stoga je potrebno unaprijed upoznati s mišljenjima potrošača koji su bili uvjereni u vlastito iskustvo kao proizvode od ovog proizvođača. To se može učiniti na svim vrstama foruma na ovoj temi ili na posebnim stranicama kao što su "Ozzovik". Također možete ostaviti svoje komentare, podijeliti svoje mišljenje kako biste pomogli u budućim klijentima s izborom.

Članak o temi: Stari unutarnja vrata poput novih - jednostavnih načina za nadogradnju s vlastitim rukama? | +55 fotografija

  • Jamstvo (izdavanje jamstvenih kupona i drugih dokumenata za proizvode). Ako želite kupiti dobru internetsku vrata ruske tvrtke, preporučujemo pažnju na jamstvo. Što je više jamstveno razdoblje proizvoda, to je više njezina tehnička i operativna svojstva. Ako otkrijete vanjsku štetu na webu vrata, uvijek možete računati na besplatno jamstvo popravak.

Ovo nisu svi parametri za odabir najboljih unutarnjih vrata. Dodatni kriteriji uključuju različite modele u asortimanu tvornice, materijal za proizvodnju materijala, trošak robe, stavovi prema kupcima, dostupnosti online trgovine, pa čak i njegov dizajn.

Na videu: Kako odabrati visokokvalitetnu internet vrata.

Proizvođači ocjenjivanja

Većina stručnjaka se slaže da je najbolje na ruskim proizvodima na tržištu proizvoda od Španjolske, Italije i Finske. Talijanski modeli razlikuju se jedinstvenim dizajnom, izvrsnom kvalitetom i širokim izborom stakla ili metalnih priključaka. Cons povezuje najvišu cijenu u odnosu na slične proizvode iz drugih zemalja. Rusija također ima svoje vođe u proizvodnji visokokvalitetnih vrata. Prvo mjesto za dostojanstvo je brand "Volkhovets". Više od dvadeset godina iznenađuje navijačima raznih dizajnerskih performansi, rješenja boja i izvrsnog omjera kvalitete.

Potražnja potrošača za određeni model unutarnjih vrata formira se ovisno o parametrima kao što su kvaliteta proizvoda, njezinu veličinu, troškove i dizajn. Kao što znate, proizvod proizvodnje izravno utječe kvaliteta robe. Drveni proizvodi mogu biti vrlo različiti od drugih u svojim operativnim svojstvima, jer različite vrste drva imaju pojedinačne fizičke mehaničke karakteristike.

Dajte nam primjer: modeli iz borovog masiva su vrlo "krhki" - oni nisu prikladni za raspored kupaonice, budući da povećana vlažnost može dovesti do deformacije prijenosa vrata.

Vrata od borova masiva

Osim toga, snaga unutarnjih vrata ovisi o ispravnom odabranom tehnologiji sušenja drva. Što se tiče pojave proizvoda, vrijedno je navigaciju osobnih preferencija i okusa kupaca. Međutim, najčešće odabire jedan ili drugi kupci modela pokušavaju se uskladiti s ukupnim rasponom interijera.

U nastavku je tablica u kojoj su jasno prikazane sve prednosti i nedostaci. Na temelju toga možete odabrati vrata koja ispunjavaju navedene zahtjeve na najsposobnijoj optimalnoj cijeni:

Najoptimalniji izbor u omjeru kvalitete cijena su vrata od prirodnog drva i eko-broda. S druge strane, vrata iz niza (osobito hrast) premašuju freered modele, međutim, cijena će biti mnogo veća.

U većini slučajeva, odlučujući kriterij pri odabiru visokokvalitetnih unutarnjih vrata je širina projekta u apartmanu, u uredu ili u privatnoj kući (mogu biti standardni ili široki). Kupnjom platna vrata potrebno je uzeti u obzir financijske mogućnosti - ne uvijek skupe proizvode odgovaraju navedenoj kvaliteti. Ali to nije vrijedno štedjeti na njemu unutarnja stavka, jer samo pouzdane, visokokvalitetna vrata će trajati što je duže moguće i zadržati svoj izvorni izgled.

Penirana vrata

Furnir je tanki sloj drva, karakteriziran jedinstvenom strukturom i ne manje nevjerojatna premaza. Pričvršćena je na okvir iz niza umjetnog drva ili MDF-a. Moderne tehnologije omogućuju vam da zaštitite materijal od visoke vlažnosti, reference i drugih negativnih posljedica - za to se tretira s posebnim pripravkom otpornim na vlagu. Kupci koji više nisu preferirani preferirani platna su poželjni, označene ekologije, bogata tekstura drva i atraktivan izgled niza.

Članak o toj temi: Dekoracija snimrovih vrata - izvorni pristup uređenju interijera

Fusterirana vrata

Ako usporedimo flavase furnira s prirodnim drvenim modelima, lako je istaknuti svoje glavne prednosti - nisku cijenu, male dimenzije, kao i mogućnost djelomične obnove premaza. Glavni nedostatak ove vrste dizajna je promjena u sjeni drva pod utjecajem sunčevih zraka i usklađenosti s pravilima posebnog odlaska (to je karakteristično za proizvode Alverove marke).

Vrata

Prema ocjeni prošle godine, najbolji proizvođači furniranih vrata su:

  • Tvrtka "Profil Dors". Brand se bavi oslobađanjem različitih modela snimljenih vrata i komponenti. Svi proizvodi se odlikuju individualnim dizajnom, visokom ekološkom prijateljstvom, sigurnosti i koja je važna cijena na raspolaganju. Osobito popularna među ruskim kupcima je zbirka pod nazivom "X", ona predstavlja platnena vrata u klasičnom stilu i modernom stilu. Također je vrijedno napomenuti da ovaj proizvod ima izvrsnu izolaciju buke i teleskopski dizajn (prefab-klizna), koja omogućuje sektone bez uporabe noktiju.

Vrata Brand Profil vrata

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

  • Čvrsta "barausse". Tvrtka je osnovana 1967. godine braće Barusa, prva radionica bila je u malom gradu na jugu Italije. Zahvaljujući najvišoj kvaliteti proizvedene robe, vrlo je uskoro Mark ušao na svjetsko tržište. Raspon uključuje unutarnja vrata za stambene i industrijske prostore, furnirane i lakirane modele. Klasik izvršenja, koncizan dizajn, jasne linije i inovativne europske tehnologije - ključ uspjeha proizvoda marke.

Vrata

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

  • Tvornica "onyx". Unutarnja vrata ove ruske tvrtke uopće nisu inferiornije od stranih kolega. Svi modeli su dostupni u punoj usklađenosti s europskim standardima. Do danas je to najveća domaća proizvodnja, a grane se nalaze čak iu malim ruskim gradovima. Glavna značajka je da tvrtka može napraviti vrata na vašim pojedinačnim narudžbama. Kupci također označavaju veliki broj tekstura, nijansi i izmjena, kao i brzu isporuku gotovih proizvoda.

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

Unutarnja vrata iz Ecospona

Ecochpon je vrsta polimera (polipropilena) s vanjskom teksturom "ispod stabla". Materijal je ekonomski i kvalitativni analog prirodnog furnira, budući da se gotovo ne razlikuje od prirodnog drva do dodira. Važna prednost ecosfona je da je materijal mnogo više ekološki prihvatljiviji od polivinil kloridnog filma, jer ne postoje toksični spojevi koji sadrže klor u polimeru. Takva unutarnja vrata mogu biti izvrsna dodatak spavaćoj sobi ili dječjoj sobi.

Vrata ecopototta

Ova vrsta proizvoda karakterizira dovoljno otpor na trošenje, širok izbor boja, kao i otpor na vlagu i temperaturne razlike. Nesumnjiv plus, nadopunjavajući navedene karakteristike, to je pristupačna cijena. Međutim, neki kupci počivaju predrasude na niskim vratima iz polimernih materijala.

Vrata polimera

Najbolji proizvođači (rezultat usporedbe)

Najbolji proizvođači unutarnjih vrata na domaćem tržištu su tvornica Sophia i Volkhovets. Njihovi proizvodi zadovoljavaju međunarodne standarde kvalitete, a sami brandovi se odlikuju opsežnom mrežom maloprodajnih mjesta. Razmotrite detaljnije značajke svake od tih tvrtki.

Brand Sophia

Po zakonu, može se smatrati jedinom ruskom tvrtkom svjetske klase, u svojim zbirkama je u svojim zbirkama koje su prikazane najnoviju modifikacije dovoljno trajnih platnih vrata i priključaka (brave, gumbi, elementi dekor. Glavne značajke proizvedenih proizvoda izvrsna su funkcionalnost i širok izbor vanjskog dizajna. Unutarnja vrata Sophia savršeno će se uklopiti u bilo koji interijer, njihov univerzalni dizajn otvara dovoljno mogućnosti za utjelovljenje najizraženije ideje.

Članak o toj temi: Je li vrijedan kupnje ulaznih vrata s ogledalom? Pro i Cons [Raznoraz modela]

Moderna vrata Sofija

Kupci dodjeljuju sljedeće prednosti Sophia vrata:

  • Visoka kvalitetna vrata širokog raspona nijansi, tekstura - ogroman raspon proizvoda, stalna nadopunjavana novim i novim proizvodima;
  • Kratko razdoblje izvršenja pojedinačnih naloga za crteže dizajna (to je posebno važno pri radu s vratima nestandardnih veličina);
  • Pružanje jamstava kao platnu i pribor vrata (tvrtka također nudi besplatne popravke u slučaju vanjske štete);
  • Mnogi centri zastupnika i grane u cijeloj zemlji;
  • Izvrstan ugled na međunarodnom tržištu.

Vrata Sofija

Kao i svaki proizvod, unutarnja vrata ove tvrtke imaju brojne nedostatke: visoku cijenu zbog korištenja visokokvalitetnih materijala, kao i korištenje pribora za treće strane pri obavljanju pojedinačnih naloga.

Tvornica "VolkHovts"

Proizvodi svoja vrata od 1993. godine. Od svog osnutka, tvrtka se stalno poboljšava u oslobađanju granica i komponenti vrata. Prema upravljanju, popularnost proizvoda je zbog dva faktora koji će podvući politiku marke:

  • Proizvodi su pod nadzorom stručnih majstora, koji se godišnje treniraju u velikim stranim centrima na štetu Društva;
  • Koristi se moderna oprema, ekološki prihvatljivi materijali. To osigurava sigurnu proizvodnju svih komponenti. Također možete dodati da brand strogo prati globalne trendove na tržištu vrata.

Vrata VolkHovts

Posebna pozornost posvećuje se odabiru visokokvalitetnih materijala bez nečistoća štetnih tvari, zahvaljujući kojem se biljke tvrtke smatraju najlakše i sigurnije. Važno je napomenuti da su radionice stvorene ne samo unutarnja vrata, već i razne lučni prijelazi, zidni paneli i drugi dizajn iste orijentacije.

Prednosti vrata "Volkhovets" pripadaju:

  • Koristeći samo ekološki prihvatljive sirovine - zbog ova vrata, tvrtke se mogu ugraditi u razne društvene institucije (u vrtićima, školama, bolnicama);
  • Trogodišnje jamstvo za sve vrste proizvoda;
  • Savršen omjer cijene kvalitete;
  • Širok raspon koji se stalno ažurira s novim proizvodima u skladu s modernim trendovima;
  • Stilista raznolikost proizvoda postiže se kroz suradnju s mnogim eminentnim domaćim i inozemnim dizajnerima.

Nedostatak ovog proizvoda je namjerno isključenje plastike i polimera s popisa materijala za proizvodnju snimljivih vrata i pribora. Međutim, to je vrlo subjektivni kriterij, a ekologija je nedavno bila na proizvodnji različitih dobara u posljednje vrijeme.

Vrata iz ekološki prihvatljivih sirovina

Sumiranje gore navedeno, htio bih napomenuti da je uz izgled vrata, njegove izravne funkcionalne značajke su važne (na koji način će se vrata otvoriti). To se izravno odnosi na modele ljuljačke. Često se taj kriterij ne uzima u obzir i u daljnjem tekstu, to dovodi do određenog problema. Neispravno instalirana vrata mogu otežati proći, a također neće dopustiti racionalni namještaj. Ako odaberete navedene kriterije pri odabiru unutarnjih vrata, postići ćete nevjerojatan rezultat!

Kako odabrati prave unutarnja vrata (2 video)

Vrste unutarnjih vrata (23 fotografija)

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

? Usporedba proizvođača skrovnih vrata [odaberite najbolje?]

Čitaj više