Cipele s vlastitim rukama

Anonim

Pozdrav vama, obrtnici Internet magazina "Ručno izrađeni i kreativni". Sigurno, mnogi od vas imaju nekoliko nepotrebnih cipela i to više nije nemoguće, ali izbacite sažaljenje - dajte joj drugi život! Predlažem se upoznavanje s malom glavnom klasom - decoupage cipela. Mislim da će ova ideja morati na vaš ukus i možete stvoriti svoje jedinstvene cipele s njom. Ne zaboravite komentirati!

Cipele s vlastitim rukama

Potrebni materijali i alati:

  • Par starih nepotrebnih cipela;
  • tkivo (poželjno upotreba za prvo preklopno pamuk);
  • Tkanina za uzorak ili samoljepljivu tkaninu (praćenje);
  • ljepilo;
  • Škare i olovka.

Odlučite s premazom cipela

Za praktičnost u radu, prije svega, morate podijeliti cipele na odjeljku. Zašto to radimo? Prvo, mnogo je lakše raditi s malim komadima tkanine nego s cijelim dijelom. Drugo, lijepljenje tkanine samo je potrebno pažljivo tako da ažurirane cipele imaju estetski izgled, i to će biti gotovo nemoguće učiniti s čvrstim komadom tkiva. Dakle, smack svakih 5 dijelova svaki tuš:

čarapa;

klin;

Unutarnja strana od centra;

Unutarnja strana od centra do pete;

Lica do krpelja.

Uzorak tkanina za decoupage

U ovoj fazi rada koristimo tkaninu za uzorak ili jednostavno govoreći, praćenjem. Za praktičnost i, ako je moguće, savjetujem vam da koristite poseban samoljepljivi papir ili tkaninu. Ako nema nedostatka, ne nevolja, koristite ljepilo i papir kako biste napravili ispravne obrasce svakog odsjeka.

Cipele s vlastitim rukama

Cipele s vlastitim rukama

Rad s tkaninom, početkom decoupage cipela

Čim napravite uzorak, prebacite ga na glavni materijal. Tijekom rada napustite centimetar uzoraka kruga za točke. Činjenica je da su naše cipele konveksne, a materijal mora potpuno pokriti cijelu površinu. U konačnici, dodatna tkanina mora biti točna. Također želim primijetiti da prvi put koristimo tkaninu s jednostavnim uzorkom, pa, ako imate vještine šivanja, mislim da nećete biti lako poslušno svaki dio materijala, tako da ispadne iz nerasporni crtež.

Članak o temi: Dekorativni valjci jastuci to čine sami

Cipele s vlastitim rukama

Decoupage cipele

Prije svega, prije nego što počnete tresti površinu cipele, prije svega, očistite cipele iz prašine i defacijesni alkohol. Nadalje, na strani središnji dio cipela primjenjujemo ljepilo i nježno zalijepite materijal. Kada radite, pokušavamo pritisnuti tkaninu kako bismo pritisnuli tako blisko i istovremeno da ga izgladite tako da nema nabora i mjehurića. Rubovi izbočenog tkanine su suspendirani prema unutra. Čim je tkivo zalijepljen, na dnu potplata, odrezali smo nepotrebne dijelove i dodajemo, činimo šavom, dok ga izgladite. Sve mora biti učinjeno u fazama i bez žurbe. Čim stignete na područje čarapa, potrebno je pretvoriti tkaninu ovdje, kao rezultat toga, dobit ćete nabore koje ste zatim čvrsto uklopili.

Cipele s vlastitim rukama

Cipele s vlastitim rukama

Ishod

Čim ste blokirali par cipela s tkaninom, pričekajte da ljepite, a tkanina se čvrsto osjećala na površini. Kako bi zaštitili tkivo od oštećenja i tijekom čarapa, pokrijte cijelu površinu laka mat nijanse. Nadam se da vam se sviđa master klasa na cipelama s vlastitim rukama, a možete iskoristiti ovu ideju stvoriti svoje jedinstvene cipele. I ova se tehnika može koristiti pri ukrašavanju cipela.

Cipele s vlastitim rukama

Čitaj više