Master klasa "topiary iz pamučnih diskova s ​​vlastitim rukama" s fotografijama i videozapisima

Anonim

Proizvodnja Topiaria je nalet kreativnosti i ideja, kao i radost za dušu. Topiary može poslužiti kao izvrstan dekor vašeg doma, dar i samo hobi. Topiary se može izvesti pomoću raznih vrsta prirodnog podrijetla, a ne samo. Male veličine, obrt će uzeti toliko vremena i mjesta. Što je velika fantazija osobe, možete postaviti pitanje. Vašu pažnju predstavljamo majstorsku klasu "topiary of pamučne diskove s vlastitim rukama."

Glavni razred

Ova vrsta topiary se aktivno koristi u vjenčanjima. Topija vjenčanja je nešto novo i može se koristiti za ukrašavanje hodnika i tablice. Obrazac može biti i okrugli i preuzmite obrise srca.

Za krunu od drva, možete koristiti sve vrste materijala: valovitog papira, bumps, orašasti plodovi, lišće, žitarice, zrna kave, tjestenina, organza, satenske vrpce, itd. Također možete napraviti topiary od pamučnih diskova.

Glavni razred

Stvoriti kod kuće

Današnja glavna klasa posvećena je kako napraviti topiary od pamučnih diskova s ​​vlastitim rukama. Pa, prije početka rada, morate zaliha sve potrebne.

I tako će vam trebati:

  1. Papir, novine ili ubrus;
  2. Kapacitet za vašu kopiju (lonac, šalica);
  3. Pištolj za ljepilo;
  4. Gips;
  5. Diskovi pamuka;
  6. Stajalica;
  7. Satenske vrpce;
  8. Škare;
  9. Šljunak, rinestones, perle, vrpce (za koje je dovoljno fantazije za dekoraciju);
  10. Drvna grana (olovka).

Glavni razred

Vrlo neobičan materijal za dekor krune drveta - pamučni diskovi. Ali što možete učiniti s njima tako da imaju estetski izgled i rezultat bi mogao samo zadovoljiti oči?

Uputa korak po korak

Na fotografiji, korak po korak prikazani su načini za proizvodnju krune od drveta iz pamučnih diskova.

Morate uzeti pamučni disk. Dapa rubova tako da se ispostavi kao cijev, jedan rub već mora biti od druge. Gdje je strana već vezana bijelim nitima (tako da je u boji s materijalom). Ako je moguće, možete koristiti klamericu (tako će raditi biti oprezni i jači, ali možete odabrati obje opcije).

Članak na temu: 3 načina za nježno preklopite košulju tako da se ne dobije označeno

Namočite širok rub, ispostavilo je ružu. Sve je vrlo jednostavno - jezgra, i iz široke latice, ispalo iz uskog ruba. Nastavljamo to činiti do prave količine.

Količina će ovisiti o veličini zdjele lopte, koju ćete naknadno zalijepiti vaše ruže.

Glavni razred

Glavni razred

Sljedeća faza proizvodnje "stabla sreće" je baza lopte. Zvuči teško, ali ne postoji ništa lakše. Trebamo novine koje ćemo raspravljati, formirajući loptu. Dakle, da je to točnije, zamotajte ga širokim viskijem ili koristite niti. Pokušati napraviti tako da lopta nema nikakve potrebne žarulje, on mora biti glatka i glatka.

Glavni razred

Zatim je potrebno pripremiti cijev za naše čudo drvo, mogu služiti i drvosječa i konvencionalne olovke, sushi štapići, sve ovisi o veličini krune stabla. Dakle, da je prtljažnik imao mnogo atraktivniji izgled, možemo ga obojiti aerosolom ili akrilnom bojom, umotanim s florističkom ili satenskom tankom vrpcom, ravninom sjajnim papirom ili osiguranjem. Također možete ostaviti bivšu vrstu štapa, sve to ovisi o vašim idejama.

Glavni razred

Ukrašena bačvači koja je ugrađena u rupu u rupu u rupu na bazi kuglice. Ali prije nego što trebate sipati malu količinu ljepila u rupu i držati štapić do potpunog sušenja.

Jedna od posljednjih faza proizvodnje našeg stabla je ukrasiti spremnik. Plastična šalica, lonac, kositar može djelovati kao uloga. Dakle, ne odabirete, rad je približno isti. Postoji nekoliko mogućnosti kako bi ukrao jedan ili drugi spremnik.

Glavni razred

  1. Obojite uobičajenu boju;
  2. Uključite se s vrpcama, papirom, tkaninom;
  3. Ukrasite shinestones, šljunak, kuglice.

Evo vaše fantazije i mogućnosti.

Kako će se stabljika držati u banci? Jednostavno je, možemo koristiti bilo koju montažu mješavinu (cement-pješčano rješenje, kit, gips ili alabaster) ili istu florističku pjenu / pjenu. Ako je prva opcija fiskalna za vas, preporučujemo korištenje alabastera. Vrlo je jednostavan za korištenje, lako se priprema i ne ispucava.

Članak na temu: omotnica za vjenčanje vlastitim rukama u tehnici scrapbooking s predlošcima

Upute za njegovu uporabu vrlo je jednostavna: Za 1 lonac ili bilo koji drugi kapacitet, alabaster će zahtijevati oko 1 kg smjese i oko 3 čaše vode. Potrebno je ispirati otopinu nekoliko minuta. Čim smjesa se zgusne do konzistentnosti debelog kiselog vrhnja, ispunite lonac, ugradite cijev i držite ga u položaj razine 2-3 minute. Ostavite smjesu da se osuši 3-4 sata. Ako ste odabrali gips kao osnovu, onda zapamtite da je razrijeđena u vodi iu gotovom obliku treba nalikovati debelom kiselom vrhnjem. Vrijeme je za sušenje - 35-40 minuta.

Glavni razred

Završiti naš rad. Stavite loptu izrađenu cvijećem, čvrsto ih stavite jedni na druge tako da nema problema. Zatim smo stavili loptu na štapić i konačno skupili sve u jednoj cjelini, umetnite deblo u lonac s žbuke.

Naš topiary je spreman!

Glavni razred

Video na temu

Čitaj više