Majstor klase "topiary iz jesenskih lišća": kako to učiniti sami

Anonim

Topiary je tako eko-dekor, koji može poslužiti kao izvrstan element vašeg interijera, kao i izvorni dar za zatvaranje i prijatelje. Ovaj kreker može se obaviti u bilo koje doba godine koristeći različite materijale. Za ljude koji vole ručni rad, ova riječ više nije nova. Vaša pozornost je predstavljena majstor klase "topiary iz jesenskih lišća".

Glavni razred

Glavni razred

Svi znamo da je jesen vrlo bogata prirodnim materijalima, a posebno na različitim letcima. Ali prije nego što počnete napraviti "drvo sreće" od suhog lišća stabala, morate sušiti lišće. Postoji nekoliko načina za sušenje lišća: stavite ih u knjigu ili časopis, drugi način je da stavite list na ploču za peglanje, pokrijte list bijelog papira i malo udara malo malo.

Takva metoda je mnogo brže od lisnatog od prvog, ali ako o tome unaprijed razmišljamo, neće biti problema s njim.

Glavni razred

Topiaria se može izraditi od javorovih listova, pa čak i kombinirati - od lišća i konusa, žira.

Glavni razred

Stablo sreće

Vaša pozornost je predstavljena majstor klase "topiary iz jesenskih lišća". U njemu ćete naučiti kako napraviti takav čudo za dekor.

Prije početka rada, trebate se upoznati s materijalima Da ćemo koristiti u današnjem glavnom razredu:

  • škare;
  • novine, salvete ili obični papir;
  • ljepilo (super-ljepilo, ljepilo);
  • štapić od drva ili olovke (sve to ovisi o veličini vašeg stabla);
  • Kapacitet spremnika (šalica od jogurta, lonca, donje plastične boce);
  • Širok škotska;
  • Suhi listovi drveća (izrađeni od javora ostavlja dobar posao);
  • gips;
  • Satenske vrpce, perle, šljunak.

Kada se zaglavite sa svime što vam je potrebno, bit će moguće početi raditi.

Pripremite lonac za uporabu. Nakon što odaberete željeni spremnik (može biti šalica jogurta, lonac, dno plastične boce), imate pravo ponovnog uspostavljanja. Možete koristiti boju, lak za nokte kako biste obojili lonac ili koristite vrpce i šljunak kako biste zatvorili vanjsku površinu (boje, veličine, oblik materijala koje možete odabrati).

Članak na temu: Paper Palm s vlastitim rukama: Glavni razred s fotografijama i videozapisima

Kada je izgled našeg lonca mnogo privlačniji nego rano, možete slijediti.

Glavni razred

Pripremite razlog. Što se tiče temelja, koja će zadržati prtljažnik stabla, ovdje možete odabrati bilo koju mješavinu montaže (cement-pješčano rješenje, kit, gips ili alabaster) ili istu florističnu pjenu / pjenu.

Ako vam se sviđa prva opcija više, preporučujemo korištenje alabastera. Dostupan je, može se kupiti u bilo kojim građevinskim materijalima, lako se razvija i ne ispucava.

Alabaster Upute:

Glavni razred

Da bi ispunio 1 kapacitet, alabaster će zahtijevati oko 300-400 g smjese i oko 1,5 čaša vode. Još uvijek rješenje nekoliko minuta. Čim smjesa se zgusne do konzistentnosti debelog kiselog vrhnja, ulijte ga u spremnik, a zatim ugradite cijev i držite ga u glatki položaj 2-3 minute. Ostavite smjesu da se osuši za 12-24 sata.

Ako koristite gips, njegova dosljednost treba podsjetiti gustu kiselu kremu, a umiruće razdoblje takve materijale je 30-35 minuta.

Zatim morate pripremiti stablo stabla. Možete koristiti obični papir, novine i čak salvete. Potrebno je minimizirati papir tako da se ispadne iz glatke lopte, tako da se ne odvija, čvrsto ga popravimo širokim viskijem. Kada je Krone spreman, potrebno je pomaknuti malu rupu za budući trup našeg stabla.

Glavni razred

Kuhanje suhih listova za dekor. Kako bismo osigurali lišće na drvenu krunu, koristit ćemo pištolj za ljepilo (rad s njom zahtijeva dalje njegu).

Listovi se mogu ugraditi jedni na druge, učiniti sve vrste sastava, što samo želi vašu fantaziju i dušu. Ovdje su fotografije koje možete iskoristiti proizvodnju drva. Također možete dodati poteze kao što su perle i šljunak.

Glavni razred

Završna faza je proizvodnja trupa našeg stabla. Kao prtljažnik, možete primijeniti bilo koji štap za drva: jaka grana (unaprijed osušena), jednostavna olovka, štap za pletenje, sushi štapić ili drveni štapić (visina debla može biti različita, ovisno o visini od lonac, promjer lopte i vaše želje o visini proizvoda). Ako je početni izgled debla koji vam se ne sviđa, onda možete završiti s vrpcama, oklop ili samo boju boje (lak za nokte).

Članak o temi: Appliques od obojenog papira za predškolske obitelji: Glavni razred do 9. svibnja

Kada su sve stavke spremne, ostaje samo prikupiti u čitavom sastavu. Trup koji smo stavili na loptu, pred-uvalu s ljepilom, popravite i držite nekoliko sekundi. Gotovo stablo se nalazi u loncu sa mješavinom žbuke ili alabastera, kao što je popraviti i provjeriti koliko je čvrsto deblo u loncu.

Što možete učiniti je zastupljeno na fotografiji:

Glavni razred

Glavni razred

Video na temu

Čitaj više